Caramba chat
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Caramba chat
ringo se drži one bosanske: Gospođo recite vašim sisama da ne gledaju u moje oči :DRa wrote:Haha, da landranje. Ako "to" može landrati, onda sve može.tre wrote:pa rekao bi da tu nema landaranja, samo fini obrisi koji daju naslutiti što se nalazi ispod odjeće :)Ringo10 wrote:
Ne nosiš grudnjak ...
Uh što to volim ... kad se bradavice ocrtavaju kroz majicu a sise slobodno landaraju ...
Ringo je pročitao samo ono da nema grudnjaka, ali ne i broj. Kako ide ona narodna, što se tilo to se snilo....
tre wrote:ringo se drži one bosanske: Gospođo recite vašim sisama da neRa wrote:Haha, da landranje. Ako "to" može landrati, onda sve može.tre wrote:pa rekao bi da tu nema landaranja, samo fini obrisi koji daju naslutiti što se nalazi ispod odjeće :)Ringo10 wrote:
Ne nosiš grudnjak ...
Uh što to volim ... kad se bradavice ocrtavaju kroz majicu a sise slobodno landaraju ...
Ringo je pročitao samo ono da nema grudnjaka, ali ne i broj. Kako ide ona narodna, što se tilo to se snilo....gledajubulje nepristojno u moje oči :D
Noć Tre. :)
Guest- Guest
noćRa wrote:tre wrote:ringo se drži one bosanske: Gospođo recite vašim sisama da neRa wrote:Haha, da landranje. Ako "to" može landrati, onda sve može.tre wrote:pa rekao bi da tu nema landaranja, samo fini obrisi koji daju naslutiti što se nalazi ispod odjeće :)Ringo10 wrote:
Ne nosiš grudnjak ...
Ringo je pročitao samo ono da nema grudnjaka, ali ne i broj. Kako ide ona narodna, što se tilo to se snilo....gledajubulje nepristojno u moje oči :D
Noć Tre. :)
ova ra filozofira, moralizira.
ali dobar joj je avatar. volim impresioniste.
van gogh je kita labuđa.
isto tako je monet daleko bolji od manet-a
prije 30g kupio sliku maneta za 4 piva, otprilike. lokalni alkić nije ni znao što ima.
vlaho bukovac je kod nas nastavio tu školu. otvorenih boja, iz blizine grubih poteza a smalo daljeg pogleda slika postaje slika.
ali dobar joj je avatar. volim impresioniste.
van gogh je kita labuđa.
isto tako je monet daleko bolji od manet-a
prije 30g kupio sliku maneta za 4 piva, otprilike. lokalni alkić nije ni znao što ima.
vlaho bukovac je kod nas nastavio tu školu. otvorenih boja, iz blizine grubih poteza a smalo daljeg pogleda slika postaje slika.
2014-12-30
jesam.Atlana wrote:Jbt led veberu jes ziv???
hvala na brizi.
živim u skladu........
.....fakat ne znam s kim?
2014-12-30
a tu si ticoRa wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptizRingo10 wrote:Znači ovo je taj CHAT. Prvi put sam ovdje
Ku ku ... imali koga
Nema izvlacenja ;-~
Onda bih morala objašnjavati onom vunenom što mu je to izraslo na glavi.
Ne dolazi u obzir.
pretrazio sam cijeli internet da te nadem
dis bila
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nadam se.veber wrote:jesam.Atlana wrote:Jbt led veberu jes ziv???
hvala na brizi.
živim u skladu........
.....fakat ne znam s kim?
nije te dugo bilo...
Guest- Guest
nije me dugo bilo jer sam upražnjavao feng šu ala veber
nije mi se dalo na forum
a i lutao sam malo po svijetu.
nije mi se dalo na forum
a i lutao sam malo po svijetu.
2014-12-30
Na krivim mjestima si me tražio.prckov wrote:a tu si ticoRa wrote:
Ne dolazi u obzir.
dis bila
Bila sam uglavnom u tvojim mislima...ili u tvom srcu. Drugi put zaviri tamo.
Guest- Guest
Dobro se (po)vratio Veberu. I meni je drago što se opet čitamo.veber wrote:ova ra filozofira, moralizira.
Guest- Guest
znaš kada melkior ide s frendom sa cuge?Ra wrote:Na krivim mjestima si me tražio.prckov wrote:a tu si ticoRa wrote:
Ne dolazi u obzir.
dis bila
2014-12-30
veber ne stavi, a već općiRa wrote:Dobro se (po)vratio Veberu. I meni je drago što se opet čitamo.veber wrote:ova ra filozofira, moralizira.
čitao sam forum, ali dionis i njegov buraz mi pokazali čuda.
zašto se nitko ne sjeti ranka marinkovića?
zašto on nije dobio oskara? zajebancija.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ako mene kisneš, nikaj ti ja ne osjetim.Noor wrote:samo da vas sve ljubnem u prolazu
2014-12-30
Dade nam pusu i ode... Aj čuvaj seNoor wrote:samo da vas sve ljubnem u prolazu
Guest- Guest
odi dam ti pusu. avatar za 8000Ra wrote:Dade nam pusu i ode... Aj čuvaj seNoor wrote:samo da vas sve ljubnem u prolazu
2014-12-30
moracu skinit kosulju pa vidit sta radis tamoRa wrote:Na krivim mjestima si me tražio.prckov wrote:a tu si ticoRa wrote:
Ne dolazi u obzir.
dis bila
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kako je lijepo vidjeti kada nam srca nisu prazna
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50