Caramba chat
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Caramba chat
za razliku od žena na stolu gdje svi muški pare oči s neskrivenim oduševljenjem muški na stolu izazivaju smijeh za valjanje po podu a sutradan striperu i glavobolju od koje bi najradije da se mrkne macom po čeluNoor wrote:hoho..to ti mislištre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:e, pa necemo sad bas za svaki :)tre wrote:
jedva čekam sljedeći rođoš
Možda će muški isto napraviti za naše roćkase.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ah. Niste fertre wrote:nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:Zašto?tre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:A zašto ne molit ću lijepo?Noor wrote:
e, pa necemo sad bas za svaki :)
Pa dajte da se barem smijemo. I to je užitak.
Guest- Guest
bome jesmo, ne mogu muški parirati ženama u tom pogledu, nismo vam ni do koljenaRa wrote:Ah. Niste fertre wrote:nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:Zašto?tre wrote:al to stvarno ne bi bilo zanimljivoRa wrote:
A zašto ne molit ću lijepo?
A dobro onda, nema striptiza. Skuhajte nam onda nešto fino.tre wrote:bome jesmo, ne mogu muški parirati ženama u tom pogledu, nismo vam ni do koljenaRa wrote:Ah. Niste fertre wrote:nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:Zašto?tre wrote:
al to stvarno ne bi bilo zanimljivo
Laku noć karambaši :)
Guest- Guest
kućeš već?! sad dolazi party timeRa wrote:A dobro onda, nema striptiza. Skuhajte nam onda nešto fino.tre wrote:bome jesmo, ne mogu muški parirati ženama u tom pogledu, nismo vam ni do koljenaRa wrote:Ah. Niste fertre wrote:nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:
Zašto?
Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Kad ce sljedeci bday?
;-))
to bi bilo zadovoljstvo za sve prisutneRa wrote:A dobro onda, nema striptiza. Skuhajte nam onda nešto fino.tre wrote:bome jesmo, ne mogu muški parirati ženama u tom pogledu, nismo vam ni do koljenaRa wrote:Ah. Niste fertre wrote:nasmijemo mi vas i bez našeg totalnog blamiranjaRa wrote:
Zašto?
6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
loltre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:
Kad ce sljedeci bday?
;-))
immortal-
2014-04-16
Tebi je 06.4.?tre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Crveni bi radije 01.Maj..;-D
jel se vučko više nije javljao nakon upisa o kašlju koji ne prestaje
immortal-
2014-04-16
nije, meni je u 10 mjesecu a crvenkasti slavi rođoš 10 travnja otkako je postao HrvatinaMaggie19 wrote:Tebi je 06.4.?tre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Pa znam da si Vaga, zato mi cudno bilo ?,-Dtre wrote:nije, meni je u 10 mjesecu a crvenkasti slavi rođoš 10 travnja otkako je postao HrvatinaMaggie19 wrote:Tebi je 06.4.?tre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Ekstremist jedan, i to desni..besramno ponasanje, previse se uzivio u novi identitet, bojim se ;-^^
nikako da uhvati dobar pravacMaggie19 wrote:Pa znam da si Vaga, zato mi cudno bilo ?,-Dtre wrote:nije, meni je u 10 mjesecu a crvenkasti slavi rođoš 10 travnja otkako je postao HrvatinaMaggie19 wrote:Tebi je 06.4.?tre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Ekstremist jedan, i to desni..besramno ponasanje, previse se uzivio u novi identitet, bojim se ;-^^
mortal wrote:loltre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:
Kad ce sljedeci bday?
;-))
Toten nas :-@
Morat cemo ga vratit na pravi put ;-Dtre wrote:nikako da uhvati dobar pravacMaggie19 wrote:Pa znam da si Vaga, zato mi cudno bilo ?,-Dtre wrote:nije, meni je u 10 mjesecu a crvenkasti slavi rođoš 10 travnja otkako je postao HrvatinaMaggie19 wrote:Tebi je 06.4.?tre wrote:6 travnja ali to prebacimo na 10 travanj da nam crvenkasti bude u centru, dan kada se ponovo rodioMaggie19 wrote:Slabo ovo partijanje..ni recepti nisu digli atmosferu ;-@
Kad ce sljedeci bday?
;-))
samo ne smijemo naglo, unervozi se i odma počinje spominjati djecu i roditeljeMaggie19 wrote:Morat cemo ga vratit na pravi put ;-Dtre wrote:nikako da uhvati dobar pravacMaggie19 wrote:Pa znam da si Vaga, zato mi cudno bilo ?,-Dtre wrote:nije, meni je u 10 mjesecu a crvenkasti slavi rođoš 10 travnja otkako je postao HrvatinaMaggie19 wrote:
Tebi je 06.4.?
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50