Caramba chat
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Caramba chat
U mladosti je to sve opterecenje..samo vise materijala za analize, preispitivanja, strahove i nemire..epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Da nisi komplexan i senzibilan, ne bi ni shvacao o cemu govorim.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Tako sami mislila.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
More je stvarno lijek..za dusu i tijelo..jos ako ne bude guzve ovo ljeto, kako sve izgleda..bit ce super :-))
Raduje li te vise sama pomisao da postoje stvari, situacije, okusi ili osjecaji koji te mogu usreciti jos, iznova i drugacije, ili iscekivanje da se to stvarno i dogodi?
Vise me raduje činjenica da postoje, sama spoznaja da je bogatstvo života i bazen ljepote daleko veći od jezerca koje sam iscrpio daje mi jedan unutarnji ushit i optimizam...a nešto od toga ću usput i doživjeti :)
Odgovor me nije iznenadio. Dijelimo misli po tompitanju.
Ceznutljiva radost postojanja je vrhunac istog ;-))
Pa jeste, ćutiti ljepotu je dovoljno. Mali esej bi se mogao napisati o ovom predikatu ćutiti.
ja sam kompleksna osoba to mi je u mlađim danima zadavalo probleme ali vremenom sam naučio držati svoja jedra ali i znati hirove mora oko mene...
Kao sto ni ne bi imao takav put.
Otisao bi mozda dalje, ali ostavio plici trag.
Cutiti, slutiti, osjecati, biti senzorno hiperosjetljiv, tankocutan..sve je to teret, ali i dar;-)
I teret i dar...prema mom iskustvu prije više teret, sada više dar.
Iskustvo je dobar kočijaš ;)
S godinama postane zanimljiva igra s dodijeljenim karicima..kako bi se u Dalmaciji nazvalo adute ;-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Ostah malo duže djevo draga....
Neka fortuna bude vjetar u tvojim jedrima a apolonova halja tvoja postelja...
Lijepo spavaj :)
Neka fortuna bude vjetar u tvojim jedrima a apolonova halja tvoja postelja...
Lijepo spavaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako je trebalo biti ;-)
Hvala na lijepim zeljama..zelim ti sto i sebi..leptirice u trbuhu i sjaj u oku..laku noc;-)
Hvala na lijepim zeljama..zelim ti sto i sebi..leptirice u trbuhu i sjaj u oku..laku noc;-)
Buregdžija dobije inspiraciju oko ponoći kad se muze vrte oko guze
Ako epi pravi dobro pite i bureke, zelim sliku gotovog jela i recept ;-))
Maggie19 wrote:Ako epi pravi dobro pite i bureke, zelim sliku gotovog jela i recept ;-))
ima svega...pogleč ovo, naš pravaš bi trebao znati šta je :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A, sto je to?!?
;-@
;-@
delicija ako se uzme dobra riba i ako je majestor od zanata pa to zna ispeći kako treba. Nije to burek da ga svatko zna smotatMaggie19 wrote:A, sto je to?!?
;-@
Ne znam ja ni burek, ni to. ;-Dtre wrote:delicija ako se uzme dobra riba i ako je majestor od zanata pa to zna ispeći kako treba. Nije to burek da ga svatko zna smotatMaggie19 wrote:A, sto je to?!?
;-@
Koja riba?
obično šaran no ni deverika nije rijetkostMaggie19 wrote:Ne znam ja ni burek, ni to. ;-Dtre wrote:delicija ako se uzme dobra riba i ako je majestor od zanata pa to zna ispeći kako treba. Nije to burek da ga svatko zna smotatMaggie19 wrote:A, sto je to?!?
;-@
Koja riba?
A za burek ne treba mudrosti, pogotovo za onu bosansku zmiju što prodaju pod burek, jednom probaš i izučiš zanat
tre wrote:obično šaran no ni deverika nije rijetkostMaggie19 wrote:Ne znam ja ni burek, ni to. ;-Dtre wrote:delicija ako se uzme dobra riba i ako je majestor od zanata pa to zna ispeći kako treba. Nije to burek da ga svatko zna smotatMaggie19 wrote:A, sto je to?!?
;-@
Koja riba?
A za burek ne treba mudrosti, pogotovo za onu bosansku zmiju što prodaju pod burek, jednom probaš i izučiš zanat
Joj, nisam obozavatelj rijecne ribe ;-D
Treba znat dobre kore napravit..one kupovne nisu bas ;-)
ma razvučeš tijesto na tanko, namažeš ga zejtinom i poprskaš sa sirom ili zeljem kako to epi radi. Zaviješ ga i omotaš da izgleda ko zmija, ubaciš u pećnicu i eto ti oriđiđi bosanski burakMaggie19 wrote:tre wrote:obično šaran no ni deverika nije rijetkostMaggie19 wrote:Ne znam ja ni burek, ni to. ;-Dtre wrote:delicija ako se uzme dobra riba i ako je majestor od zanata pa to zna ispeći kako treba. Nije to burek da ga svatko zna smotatMaggie19 wrote:A, sto je to?!?
;-@
Koja riba?
Joj, nisam obozavatelj rijecne ribe ;-D
Treba znat dobre kore napravit..one kupovne nisu bas ;-)
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=40929
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50