Caramba chat
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Caramba chat
prckov wrote:a jelMaggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Vatreniii znaaakk..;-))
ja il ona?
a koji je ona
koji si znak ra
Pisalo je. Što ne čitaš lektiru koje te zanima. Ti bi početak, malo u sredini i kraj. Da ne bi.
Guest- Guest
Re: Caramba chat
Znam. To te i spašava... od ugriza ajkuleprckov wrote:ma ja sam jednostavan i prilicno iskrenRa wrote:
Nije.
Dobro, imaju valjda neku pratnju, majkumu?
a to I nisu neki trikovi I karte
moram glumit za trikove
Guest- Guest
I ja sam imo taj osjecajRa wrote:Ma bila sam dugo vani, pa nakon rata (poput naše Koly ) došla u Hr. I onda sam opet otišla, pa me ubilo domotužje, pa sam se vratila.prckov wrote:to si ti dugo tamaoRa wrote:Nisi. Svi mi imamo izbor, ali nam je lakše ne birati, jer odabir nosi posljedice i odgovornost.prckov wrote:hahahaRa wrote:
Pitanje je postavio čovjek koji živi u Australiji.
Nemam komentara
drugo sam ja
I moja kleta sudbina
ti si imala izbora
valjda
ma nema veze nako pitam. mislio sam da si u hr
Da, imala sam izbora. Dvaput sam birala povratak i... dvaput sam pogriješila. Sad popravljam zadnju grešku. :)
ja sam jednom biro povratak I ispala je greska
planiram opet al ovaj put sam na svoju ruku
I odgovornost mada ne mogu bit sam sebi odgovoran
zatrazim oprost od sebe samog
I shvatila da ili ja nisam više za takav stil života ili takav stil nije za mene. Što god da je nije dobro.
Moj povratak može biti samo ako doživim mirovinu i ako me zdravlje i tad posluži. :)
ali se polako opet utopis u okolinu, mada mnoge stvari ne mozes prihvatit od kojih si se odviko
2014-04-19
Hahahaha, izvrsno poznajem Strijelce..imam i ja puno Strijelca u natalnoj..Ra wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Vatreniii znaaakk..;-))
ja il ona?
A lijepo sam mu na početku napisala, ne vataj se za mamac ako ne znaš s kojom ribom imaš posla. I vidiš... on i dalje isto...
Sad ce on polako :-D
hahaha, ma di je pisaloRa wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Vatreniii znaaakk..;-))
ja il ona?
A lijepo sam mu na početku napisala, ne vataj se za mamac ako ne znaš s kojom ribom imaš posla. I vidiš... on i dalje isto...
pa necu valjda ovaj chat od pocetka listat
ja nisam nigdje vidio
I kakav sad mamac
ja sam lovac a ti si
zna se
plijen
2014-04-19
Vjerujem.prckov wrote:I ja sam imo taj osjecajRa wrote:
I shvatila da ili ja nisam više za takav stil života ili takav stil nije za mene. Što god da je nije dobro.
Moj povratak može biti samo ako doživim mirovinu i ako me zdravlje i tad posluži. :)
ali se polako opet utopis u okolinu, mada mnoge stvari ne mozes prihvatit od kojih si se odviko
Hrvatska je prekrasna zemlja. Utopiti se možeš ako ne radiš, nego živiš tamo i trošiš ono što si negdje drugdje zaradio.
Živjeti i raditi u Hrvatskoj, a ne imati isti sklop u glavi kao svi oko tebe je živa muka. Dobro, Istru izdvajam zbog super ljudi koji nisu opterećeni raznoraznim sranjima, nego žive dalje, ali ostalo...
Stalno sam imala osjećaj da se borim s vjetrenjačama.
Prekratak je život za to.
Guest- Guest
ihRa wrote:Znam. To te i spašava... od ugriza ajkuleprckov wrote:ma ja sam jednostavan i prilicno iskrenRa wrote:
Nije.
moram glumit za trikove
pa meni treba I brodica I onaj specijalni stap
a opet I kad te ulovim mozes mi odgrist nogu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I ja. Zato i uživam u ovoj igri engleskog pokera.Maggie19 wrote:Hahahaha, izvrsno poznajem Strijelce..imam i ja puno Strijelca u natalnoj..Ra wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Vatreniii znaaakk..;-))
ja il ona?
Sad ce on polako :-D
Guest- Guest
Ili komadić srcaprckov wrote:ihRa wrote:Znam. To te i spašava... od ugriza ajkuleprckov wrote:ma ja sam jednostavan i prilicno iskrenRa wrote:
Nije.
moram glumit za trikove
Guest- Guest
da, ja nisam radioRa wrote:Vjerujem.prckov wrote:I ja sam imo taj osjecajRa wrote:
Hrvatska je prekrasna zemlja. Utopiti se možeš ako ne radiš, nego živiš tamo i trošiš ono što si negdje drugdje zaradio.
Živjeti i raditi u Hrvatskoj, a ne imati isti sklop u glavi kao svi oko tebe je živa muka. Dobro, Istru izdvajam zbog super ljudi koji nisu opterećeni raznoraznim sranjima, nego žive dalje, ali ostalo...
zivili od ustedevine
doduse moje je zanimanje (ako se to moze tako nazvat) takvo da nemam puno veze sa nekakvim sefovima I to, pa sam bio ok
a inercijom zivota ovdje sam bio prilicno privatan u odnosu na okolinu
to njima malo cudno
2014-04-19
A pisalo je. Štaću ti ja što si površan čitač. Sad čekaj kad će opet biti napisano.prckov wrote:hahaha, ma di je pisaloRa wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:Maggie19 wrote:Vatreniii znaaakk..;-))
ja il ona?
ja nisam nigdje vidio
I kakav sad mamac
ja sam lovac a ti si
zna se
plijen
Pa tvoj mamac kad si bio zbunjen loviš li oradu ili jegulju. Rekla sam ti da se prvo odlučiš koju ribu želiš uloviti, pa tek onda stavljaš mamac. Ovo nasumično zabacivanje udice pokazuje da je bitan lov, a ne ulov (plijen) Zato ti i je tako kako ti je
Naravno, ti si lovac ja sam plijen.
Guest- Guest
to mi vec grickasRa wrote:Ili komadić srcaprckov wrote:ihRa wrote:Znam. To te i spašava... od ugriza ajkuleprckov wrote:ma ja sam jednostavan i prilicno iskrenRa wrote:
Nije.
moram glumit za trikove
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Oduvijek sam bila privatnik pa sam i u Hr nastavila. Tek zadnjih par godina sam pokušala raditi za drugog. Iskreno, ne znam što mi je bilo teže.prckov wrote:da, ja nisam radioRa wrote:Vjerujem.prckov wrote:I ja sam imo taj osjecajRa wrote:
zivili od ustedevine
doduse moje je zanimanje (ako se to moze tako nazvat) takvo da nemam puno veze sa nekakvim sefovima I to, pa sam bio ok
a inercijom zivota ovdje sam bio prilicno privatan u odnosu na okolinu
to njima malo cudno
Već sam jednu rundu vani zarađenog novca pustila u Hr. Ne pada mi to više na pamet. Nikad. Skupo me koštalo domotužje...
Guest- Guest
Ne zna se jesmo li mlađi ili zaljubljeniji.pismejker wrote:lijepo je vidjeti mlade i zaljubljene...
Guest- Guest
ako opet napises obecajem da cu procitatRa wrote:A pisalo je. Štaću ti ja što si površan čitač. Sad čekaj kad će opet biti napisano.prckov wrote:hahaha, ma di je pisaloRa wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:Oboje;-Dprckov wrote:
ja il ona?
ja nisam nigdje vidio
I kakav sad mamac
ja sam lovac a ti si
zna se
plijen
Pa tvoj mamac kad si bio zbunjen loviš li oradu ili jegulju. Rekla sam ti da se prvo odlučiš koju ribu želiš uloviti, pa tek onda stavljaš mamac. Ovo nasumično zabacivanje udice pokazuje da je bitan lov, a ne ulov (plijen) Zato ti i je tako kako ti je
ja lovim tebe, a mamce mijenjam u zavisnosti od toga koji je tebi najprivlacniji
I tako cu te ulovit
naravno
2014-04-19
prckov wrote:to mi vec grickasRa wrote:Ili komadić srcaprckov wrote:ihRa wrote:Znam. To te i spašava... od ugriza ajkuleprckov wrote:
ma ja sam jednostavan i prilicno iskren
moram glumit za trikove
To nisam ja. Sigurno je Svetoje.
Guest- Guest
dobro, štas taka, mogla si me podržati, pa nek se pati i daljeRa wrote:Oyebetne živote!Noor wrote:da, s jednog drugog foruma :)prckov wrote:Noor wrote:ko? Ra? taj film ne buš gledalprckov wrote:eno
prepala se I pobjegla
a vi se to znate odprije?
Vuneni, ne slušaj ju, hoće nas zavaditi. Viri nam u karte i zbunjuje nas
Vamo gledaj...
Dijeli karte i ne varaj. Barem da se ne vidi tako jako.
Ra wrote:Ne zna se jesmo li mlađi ili zaljubljeniji.pismejker wrote:lijepo je vidjeti mlade i zaljubljene...
Jesi li siguran?prckov wrote:ako opet napises obecajem da cu procitatRa wrote:A pisalo je. Štaću ti ja što si površan čitač. Sad čekaj kad će opet biti napisano.prckov wrote:hahaha, ma di je pisaloRa wrote:Ma ne čita on ništa. Mo'š ga mlatit slovima, riječima, rečenicama, ništa... On je nabio one svoje đozle i ko pravi strijelac (pre)optimistično vjeruje u sreću bez puno truda.Maggie19 wrote:
Oboje;-D
ja nisam nigdje vidio
I kakav sad mamac
ja sam lovac a ti si
zna se
plijen
ja lovim tebe, a mamce mijenjam u zavisnosti od toga koji je tebi najprivlacniji
I tako cu te ulovit
naravno
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50