Caramba chat
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Caramba chat
tre wrote:Tako treba djevojčiceRa wrote:Dobro će vam doći vrijeme provedeno zajedno :)tre wrote:
ja sam u samoizolaciji zbog ćerke koja se vratila iz italije već 8 dan iako mogu slobodno ići po gradu ( simptoma nema ama baš nikakvih ali nema veze) no sad mi je problem druga ćerka koja se vraća sa studija iz amerike pa ću tu morati odguliti 14 dana. Caka je u tome što smo jedva neku avioliniju uhvatili iz amerike i sad vlada zatvara sve u hermetiku pa ću vjerojatno morati tražiti posebnu dozvolu da idem po nju u Zg
Luda kuća u mp3 no samo pozotivno i sve će biti ok
E sad, za ovu drugu će možda biti mali problemčić.
Da. Treba pozitiva. Meni je danas bila kulminacija. Mislila sam da ću se raspasti.
Sad sam opet dobro. Vraćam se u normalu. Bit će što mora biti. Ionako malo toga ovisi o nama.
Guest- Guest
ja neb nikad igro karata sad u drustvu
jedino akob mi ra sasila neku masku
jedino akob mi ra sasila neku masku
2014-04-19
Da samo znaš od čega ih šije...
Ne bi je nikad više skinio s glave...
uz koronu i potres, evo kod mene zapao i snijeg..
mozda jos i kakva godzila naleti...nije problem
mozda jos i kakva godzila naleti...nije problem
Zaboravila si zatvorene nokteraje i frizeraje...
I to je svojevrsna nepogoda...
da, ne znam kak budem sadaT. wrote:Zaboravila si zatvorene nokteraje i frizeraje...
Sam svoj majstor, šta drugo...
Ni ja ne mogu u frizera jbg., nisi sama pogođena mjerama opreza...
šalim se, naravno da sam svoj majstor :)T. wrote:Sam svoj majstor, šta drugo...
nekako cu se isfenirat, pa kosu u rep
oš tako i ti?
Identično...Noor wrote:šalim se, naravno da sam svoj majstor :)T. wrote:Sam svoj majstor, šta drugo...
nekako cu se isfenirat, pa kosu u rep
oš tako i ti?
Samo se sebe...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
samo treba naći žensku varijantu materijalaT. wrote:Da samo znaš od čega ih šije...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)Noor wrote:@tre, jesi izorganizirao put do aerodroma?
ajde, drži se samo regulatre wrote:poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)Noor wrote:@tre, jesi izorganizirao put do aerodroma?
da prođem kroz Križevce i malo se nakašljemNoor wrote:ajde, drži se samo regulatre wrote:poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)Noor wrote:@tre, jesi izorganizirao put do aerodroma?
to ko ono kad pričaju dvije rode gdje će ove godine praviti gnijezdo, kaže prva ja ću na staro mjesto a ti? Ja ću ove godine na dimnjak samostana, idem plašiti časne sestre
bome neš tako skoro ni na fišijadu ovamo :/tre wrote:da prođem kroz Križevce i malo se nakašljemNoor wrote:ajde, drži se samo regulatre wrote:poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)Noor wrote:@tre, jesi izorganizirao put do aerodroma?
to ko ono kad pričaju dvije rode gdje će ove godine praviti gnijezdo, kaže prva ja ću na staro mjesto a ti? Ja ću ove godine na dimnjak samostana, idem plašiti časne sestre
vic..heheh
ko zna, možda do tada bude ok putovanja i druženja a možda pomjerite dan grada i fišijadu na 5ti mjesec pa sve ipak prođe u najboljem redu :)Noor wrote:bome neš tako skoro ni na fišijadu ovamo :/tre wrote:da prođem kroz Križevce i malo se nakašljemNoor wrote:ajde, drži se samo regulatre wrote:poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)Noor wrote:@tre, jesi izorganizirao put do aerodroma?
vic..heheh
najgore što nitko ništa sada ne može planirati...živimo doslovno od danas do sutra :/tre wrote:ko zna, možda do tada bude ok putovanja i druženja a možda pomjerite dan grada i fišijadu na 5ti mjesec pa sve ipak prođe u najboljem redu :)Noor wrote:bome neš tako skoro ni na fišijadu ovamo :/tre wrote:da prođem kroz Križevce i malo se nakašljemNoor wrote:ajde, drži se samo regulatre wrote:
poslao sam danas mail na civilnu zaštitu, rekli su da ću do sutra dobiti propusnicu :)
vic..heheh
ovo je kikiriki, nemamo eksponencijalni rast i za sada je sve ok, narednih par dana će biti slika točnija i biti ćemo pametniji, ako ostane na ovoj razini ili se smanjuje mi smo na konjuNoor wrote:najgore što nitko ništa sada ne može planirati...živimo doslovno od danas do sutra :/tre wrote:ko zna, možda do tada bude ok putovanja i druženja a možda pomjerite dan grada i fišijadu na 5ti mjesec pa sve ipak prođe u najboljem redu :)Noor wrote:bome neš tako skoro ni na fišijadu ovamo :/tre wrote:da prođem kroz Križevce i malo se nakašljemNoor wrote:
ajde, drži se samo regula
vic..heheh
da, čini mi se da su ljudi ipak shvatili...biti doma i čuvati se, izaći samo ako je nužno po hranutre wrote:ovo je kikiriki, nemamo eksponencijalni rast i za sada je sve ok, narednih par dana će biti slika točnija i biti ćemo pametniji, ako ostane na ovoj razini ili se smanjuje mi smo na konjuNoor wrote:najgore što nitko ništa sada ne može planirati...živimo doslovno od danas do sutra :/tre wrote:ko zna, možda do tada bude ok putovanja i druženja a možda pomjerite dan grada i fišijadu na 5ti mjesec pa sve ipak prođe u najboljem redu :)Noor wrote:bome neš tako skoro ni na fišijadu ovamo :/tre wrote:
da prođem kroz Križevce i malo se nakašljem
vic..heheh
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50