Caramba chat
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Caramba chat
nema veze, bitno da ćeš ih imat na partyjuT. wrote:Pa evo ni sad nemam grudnjak ni tange na sebi...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:gudnjak i tange skida za sad samo TotenMaggie19 wrote:Koliko se partyja ovo dogovorilo dok me nije bilo ;-D
Norka, daj izvjestaj, 'ko se sve skida od deckica ;-^^
Tre i Ringo još razmišljaju što će
kažu da je debo van sebe od uzbuđenja
Ko skida grudnjak i tange ...
nadam se da si i ti zadovoljan
Ja nikad ne lažem...
Samo ponekad kažem neistinu...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ako ćeš ti puštat do tad, obuću grudnjak i tange...Noor wrote:nema veze, bitno da ćeš ih imat na partyjuT. wrote:Pa evo ni sad nemam grudnjak ni tange na sebi...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:
gudnjak i tange skida za sad samo Toten
Ja nikad ne lažem...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
ha?T. wrote:Ako ćeš ti puštat do tad, obuću grudnjak i tange...Noor wrote:nema veze, bitno da ćeš ih imat na partyjuT. wrote:Pa evo ni sad nemam grudnjak ni tange na sebi...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:
Nije me nakratko bilo ..
Ja nikad ne lažem...
Natural hairy po nogama...Noor wrote:ha?T. wrote:Ako ćeš ti puštat do tad, obuću grudnjak i tange...Noor wrote:nema veze, bitno da ćeš ih imat na partyjuT. wrote:Pa evo ni sad nemam grudnjak ni tange na sebi...Noor wrote:
Toten
Ja nikad ne lažem...
2014-04-14
Uh, to mi vjera brani :)T. wrote:Natural hairy po nogama...Noor wrote:ha?T. wrote:Ako ćeš ti puštat do tad, obuću grudnjak i tange...Noor wrote:nema veze, bitno da ćeš ih imat na partyjuT. wrote:
Pa evo ni sad nemam grudnjak ni tange na sebi...
Ja nikad ne lažem...
E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:gudnjak i tange skida za sad samo TotenMaggie19 wrote:Koliko se partyja ovo dogovorilo dok me nije bilo ;-D
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vidi ga...pa što bi ti?Ringo10 wrote:E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:gudnjak i tange skida za sad samo TotenMaggie19 wrote:Koliko se partyja ovo dogovorilo dok me nije bilo ;-D
Glumata...Noor wrote:Vidi ga...pa što bi ti?Ringo10 wrote:E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:
A biće mu drago posli kad vidi...
2014-04-14
E jebi ga sad ... nešto drugo sam se ponadao ... ali sad više nema vezeNoor wrote:Vidi ga...pa što bi ti?Ringo10 wrote:E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:Nije me nakratko bilo ..Noor wrote:
2015-09-24
Ne daj BožeT. wrote:Glumata...Noor wrote:Vidi ga...pa što bi ti?Ringo10 wrote:E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:
Nije me nakratko bilo ..
A biće mu drago posli kad vidi...
Ja kad slučajno vidim golu mušku guzicu izgubim erekciju minimalno dva dana
2015-09-24
Mozda bi on pristao na jos stogod....ne odustaj i trazi :)Ringo10 wrote:E jebi ga sad ... nešto drugo sam se ponadao ... ali sad više nema vezeNoor wrote:Vidi ga...pa što bi ti?Ringo10 wrote:E jebi ga ... al me ohladi ...Noor wrote:TotenRingo10 wrote:
Nije me nakratko bilo ..
to s tangama bi bilo za fajront, muški bi se razbježali osim debota, njemu bi tulum tek započeo a toten bi ostao sam u društvu djeva bajnih!!
E nećeš razbojniče!!!
E nećeš razbojniče!!!
hehe, prozreo si ga :Dtre wrote:to s tangama bi bilo za fajront, muški bi se razbježali osim debota, njemu bi tulum tek započeo a toten bi ostao sam u društvu djeva bajnih!!
E nećeš razbojniče!!!
Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptizRingo10 wrote:Znači ovo je taj CHAT. Prvi put sam ovdje
Ku ku ... imali koga
Nema izvlacenja ;-~
Onda bih morala objašnjavati onom vunenom što mu je to izraslo na glavi.
Ne dolazi u obzir.
Guest- Guest
dobro, mogu mu i ja objasnit, ne briniRa wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptizRingo10 wrote:Znači ovo je taj CHAT. Prvi put sam ovdje
Ku ku ... imali koga
Nema izvlacenja ;-~
Ne dolazi u obzir.
Moze i 70A..sve se racuna ;-@Ra wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptizRingo10 wrote:Znači ovo je taj CHAT. Prvi put sam ovdje
Ku ku ... imali koga
Nema izvlacenja ;-~
Ne dolazi u obzir.
Muskarci ionako sve shvate krivo kad je nama stalo da shvate pravo, a pravo kad nas vise nije briga.
;-D
Ne nosiš grudnjak ...Ra wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptizRingo10 wrote:Znači ovo je taj CHAT. Prvi put sam ovdje
Ku ku ... imali koga
Nema izvlacenja ;-~
Uh što to volim ... kad se bradavice ocrtavaju kroz majicu a sise slobodno landaraju ...
2015-09-24
pa rekao bi da tu nema landaranja, samo fini obrisi koji daju naslutiti što se nalazi ispod odjeće :)Ringo10 wrote:Ne nosiš grudnjak ...Ra wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:
propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptiz
Nema izvlacenja ;-~
Uh što to volim ... kad se bradavice ocrtavaju kroz majicu a sise slobodno landaraju ...
Maggie19 wrote:Moze i 70A..sve se racuna ;-@Ra wrote:Nisam rekla da nisu seksi, nego da ne nosim grudnjak.Maggie19 wrote:I dvojka moze biti sexy grud ;-DRa wrote:Bez Ra molit cu lijepo. Nemam sto baciti. Morat ce se isprsiti prsatetre wrote:
propustio si tulum i striptiz, sad čekaj do 10og travnja za novi. Jedino ako ćeš sam izvesti performans, Ra, megi i noor će bacati grudnjake ako ko od muških izvede striptiz
Nema izvlacenja ;-~
Ne dolazi u obzir.
Muskarci ionako sve shvate krivo kad je nama stalo da shvate pravo, a pravo kad nas vise nije briga.
;-D
Ovo s muškarcima je živa istina.
Guest- Guest
Haha, da landranje. Ako "to" može landrati, onda sve može.tre wrote:pa rekao bi da tu nema landaranja, samo fini obrisi koji daju naslutiti što se nalazi ispod odjeće :)Ringo10 wrote:
Ne nosiš grudnjak ...
Ringo je pročitao samo ono da nema grudnjaka, ali ne i broj. Kako ide ona narodna, što se tilo to se snilo....
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50