Caramba chat
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Caramba chat
Opa! Evo još jednog muškog razodijevanja.prckov wrote:moracu skinit kosulju pa vidit sta radis tamoRa wrote:Na krivim mjestima si me tražio.prckov wrote:a tu si ticoRa wrote:
Ne dolazi u obzir.
pretrazio sam cijeli internet da te nadem
dis bila
Bila sam uglavnom u tvojim mislima...ili u tvom srcu. Drugi put zaviri tamo.
Nadam se da se nećete prehladiti. Još nije ugrijalo.
Guest- Guest
Ne znam za druge, ali moje je trenutno puno ko kuća. Konačno lijepe vijesti i veeeeeliko olakšanje. ;)Noor wrote:kako je lijepo vidjeti kada nam srca nisu prazna
Guest- Guest
šta je, da je..drago mi jeRa wrote:Ne znam za druge, ali moje je trenutno puno ko kuća. Konačno lijepe vijesti i veeeeeliko olakšanje. ;)Noor wrote:kako je lijepo vidjeti kada nam srca nisu prazna
Hvala halter. :)Noor wrote:šta je, da je..drago mi jeRa wrote:Ne znam za druge, ali moje je trenutno puno ko kuća. Konačno lijepe vijesti i veeeeeliko olakšanje. ;)Noor wrote:kako je lijepo vidjeti kada nam srca nisu prazna
Guest- Guest
molim.Ra wrote:Hvala Veber. Uzvraćam :)veber wrote:
za ra.
ne znam razlog, ali moja mala obožava labuđe jezero. ja zaspem na dečkima u tajicama, ali to nam je postao neki ritual. ona nemre smisliti bitlse kao ni ja, a strani su joj stonsi. keith joj je mraak.
2014-12-30
Mala ima ukusa.veber wrote:
molim.
ne znam razlog, ali moja mala obožava labuđe jezero. ja zaspem na dečkima u tajicama, ali to nam je postao neki ritual. ona nemre smisliti bitlse kao ni ja, a strani su joj stonsi. keith joj je mraak.
Osim Keitha ...:p
Guest- Guest
jebga, skiči joj ocu.Ra wrote:Mala ima ukusa.veber wrote:
molim.
Osim Keitha ...:p
valjda zato.
2014-12-30
ranko marinković.Ra wrote:veber wrote:jedino otac ne svira.
zašto se njega niste sjetile?
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šandor Winnetou-
2017-12-31
evo ti ondatre wrote:prisutanNoor wrote:samo da vas škicnem, jeste svi na broju?
Možda ga se i sjetimo ako nam kažeš zašto bi ga se trebale sjetiti?veber wrote:ranko marinković.Ra wrote:veber wrote:jedino otac ne svira.
zašto se njega niste sjetile?
Guest- Guest
Tre, ja i... tko je treći? :pNoor wrote:evo ti ondatre wrote:prisutanNoor wrote:samo da vas škicnem, jeste svi na broju?
Guest- Guest
Prci ili Ringo, koji naiđe ;)Ra wrote:Tre, ja i... tko je treći? :pNoor wrote:evo ti ondatre wrote:prisutanNoor wrote:samo da vas škicnem, jeste svi na broju?
Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:Prci ili Ringo, koji naiđe ;)Ra wrote:Tre, ja i... tko je treći? :pNoor wrote:evo ti ondatre wrote:prisutanNoor wrote:samo da vas škicnem, jeste svi na broju?
Guest- Guest
Kojeg bi ti?Ra wrote:Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:Prci ili Ringo, koji naiđe ;)Ra wrote:Tre, ja i... tko je treći? :pNoor wrote:evo ti ondatre wrote:
prisutan
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50