ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

koja je dijagnoza Zrinke K.?

Page 13 of 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

koja je dijagnoza Zrinke K.? - Page 13 Empty Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?

Post by marcellus Thu 19 Nov - 18:07

red wolf wrote:
marcellus wrote:

sram vas bilo vi bi sa zrinkom griješili bludno santa
Ja ne bih

tvoja seksualna orijentacija nas ne zanima.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:08

soroš wrote:
Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji  obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.

Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.

Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.

Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.

Aj preskoči me, neka trunem u vlastitom neznanju. pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:10

marcellus wrote:
red wolf wrote:
marcellus wrote:

Ja ne bih

tvoja seksualna orijentacija nas ne zanima.
Niti sam je otkrivao...No ako te baš zanima, ne volim muške guze...Samo sam ustvrdio da bi Zrinka i ja imali zanimljiv razgovor glede tema koje nju zanimaju... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:10

marcellus wrote:
Le Roi Soleil wrote:
Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky bounce

Pa daj ajmo, hoćeš ti? Ja moram braniti tekovine kleronacizma... rendeer

čekaj šta nije to moj posao? :vader

Moguće ti naginješ klerofašizmu, Il Duce, toskansko povečerje, i tako to. Ja sam za klasični wagnerovski marš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:11

marcellus wrote:
jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.

Šta taj sve škraba. study

..i ti bi i ti bi,ali ne smijes reci... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:12

@marcelluse, ako ipak ona ovo ne čita, reci joj nešto, ako promatra chemtrailse, neka ode na krov zgrade redakcije i neka prati gdje ih ima najviše... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 19 Nov - 18:14

Le Roi Soleil wrote:
marcellus wrote:
Le Roi Soleil wrote:
Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky bounce

Pa daj ajmo, hoćeš ti? Ja moram braniti tekovine kleronacizma... rendeer

čekaj šta nije to moj posao? :vader

Moguće ti naginješ klerofašizmu, Il Duce, toskansko povečerje, i tako to. Ja sam za klasični wagnerovski marš.

a je, biće je to to... onda, dobro, samo da ne ulazimo jedan drugom i trećem u područje djelovanja
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:15

Le Roi Soleil wrote:
soroš wrote:
Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji  obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.

Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.

Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.

Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.

Pomoli se imaginarnom prijatelju možda ti usliši želje. Pitaj ga i za koji gram mozga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Thu 19 Nov - 18:15

Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a  :D
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 19 Nov - 18:16

red wolf wrote:@marcelluse, ako ipak ona ovo ne čita, reci joj nešto, ako promatra chemtrailse, neka ode na krov zgrade redakcije i neka prati gdje ih ima najviše... ;)

je, promatra ih s terase, nikako da je uvjerim da su to samo avioni i vodena para koja nastaje kad mlazni avion na visini od 10 000 metara ispušta u zrak rashlađen na -50 celzijusa ogromne količine vrelog zraka zagrijanog na 850 stupnjeva celzijusa, što je temperatura mlaznog ispuha... i da se kristali vode pretvaraju u paru tom prilikom...
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 19 Nov - 18:18

darla wrote:Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a  :D

jao nije ti zrinka bojim se zainteresirana za beskrajne rasprave o chemtrailsima, o tome piše, a kad razgovara obično razgovara skroz normalno i o normalnim stvarima...
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:18

marcellus wrote:

je, promatra ih s terase, nikako da je uvjerim da su to samo avioni i vodena para koja nastaje kad mlazni avion na visini od 10 000 metara ispušta u zrak rashlađen na -50 celzijusa ogromne količine vrelog zraka zagrijanog na 850 stupnjeva celzijusa, što je temperatura mlaznog ispuha... i da se kristali vode pretvaraju u paru tom prilikom...
hehehehehehe...Pa nisu baš, ali i nisu ono što teoretičari zavjera misle da jesu... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:18

soroš wrote:
Le Roi Soleil wrote:
soroš wrote:
Le Roi Soleil wrote:

Pomoli se imaginarnom prijatelju možda ti usliši želje. Pitaj ga i za koji gram mozga.

Kaže da imaš jedan gram ali ako hoćeš još da ga sam pitaš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 19 Nov - 18:19

bogomdani wrote:
marcellus wrote:
jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.

prvo, zrinka je više nego duplo mlađa od mene, drugo ja sam oženjen a zrinka ima dečka, treće dotični isto radi ovdje kod nas kao grafički dizajner, i četvrto ne serem gdje jedem (prije se toga nisam držao pa me koštalo problema)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:19

@marcelluse, što misliš o Igoru Kostelcu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Thu 19 Nov - 18:24

marcellus wrote:
darla wrote:Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a  :D

jao nije ti zrinka bojim se zainteresirana za beskrajne rasprave o chemtrailsima, o tome piše, a kad razgovara obično razgovara skroz normalno i o normalnim stvarima...

Pa dobro nek dodje tu razbistriti neke teme, to nek shvati kao brainstorming  :D
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto Thu 19 Nov - 18:25

darla wrote:
marcellus wrote:

Pa dobro nek dodje tu razbistriti neke teme, to nek shvati kao brainstorming  :D
A to bi ujedno bila i dobra reklama za ovaj forum,šta misliš koliko bi bilo novoregistriranih svaki dan. :D
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by darla Thu 19 Nov - 18:26

Le Roi Soleil wrote:

:D .... Nasao je s kim ce o Bibliji ... ne zna sto ga je snaslo. Ja doduse jos cekam da dovrsimo temu jednu ...  B-)
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:26

marcellus wrote:
bogomdani wrote:
marcellus wrote:

prvo, zrinka je više nego duplo mlađa od mene, drugo ja sam oženjen a zrinka ima dečka, treće dotični isto radi ovdje kod nas kao grafički dizajner, i četvrto ne serem gdje jedem (prije se toga nisam držao pa me koštalo problema)
Mdaaa...ebena pravila u zivotu...sad,ono sto je dopel mladja,mislim da bi svakog samo motiviralo...enivej,nama je dostupno..ti apstiniraj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 19 Nov - 18:26

darla wrote:
Le Roi Soleil wrote:

:D .... Nasao je s kim ce o Bibliji ... ne zna sto ga je snaslo. Ja doduse jos cekam da dovrsimo temu jednu ...  B-)
Neka mene iskuša... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Thu 19 Nov - 18:27

Antif_No1 wrote:

A to bi ujedno bila i dobra reklama za ovaj forum,šta misliš koliko bi bilo novoregistriranih svaki dan. :D

Pa ako ju cita 100 000  ljudi i 1% bi nam bio overload  :^0
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 17 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

Back to top

- Similar topics