koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 13 of 17
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
red wolf wrote:Ja ne bihmarcellus wrote:
sram vas bilo vi bi sa zrinkom griješili bludno
tvoja seksualna orijentacija nas ne zanima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.
Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.
Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.
Aj preskoči me, neka trunem u vlastitom neznanju.
Guest- Guest
Niti sam je otkrivao...No ako te baš zanima, ne volim muške guze...Samo sam ustvrdio da bi Zrinka i ja imali zanimljiv razgovor glede tema koje nju zanimaju...marcellus wrote:red wolf wrote:Ja ne bihmarcellus wrote:
tvoja seksualna orijentacija nas ne zanima.
Guest- Guest
marcellus wrote:Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
Pa daj ajmo, hoćeš ti? Ja moram braniti tekovine kleronacizma...
čekaj šta nije to moj posao?
Moguće ti naginješ klerofašizmu, Il Duce, toskansko povečerje, i tako to. Ja sam za klasični wagnerovski marš.
Guest- Guest
..i ti bi i ti bi,ali ne smijes reci...marcellus wrote:jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.
Šta taj sve škraba.
Guest- Guest
@marcelluse, ako ipak ona ovo ne čita, reci joj nešto, ako promatra chemtrailse, neka ode na krov zgrade redakcije i neka prati gdje ih ima najviše...
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
Pa daj ajmo, hoćeš ti? Ja moram braniti tekovine kleronacizma...
čekaj šta nije to moj posao?
Moguće ti naginješ klerofašizmu, Il Duce, toskansko povečerje, i tako to. Ja sam za klasični wagnerovski marš.
a je, biće je to to... onda, dobro, samo da ne ulazimo jedan drugom i trećem u područje djelovanja
2014-04-16
Pomoli se imaginarnom prijatelju možda ti usliši želje. Pitaj ga i za koji gram mozga.Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.
Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.
Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.
Guest- Guest
Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a
darla- Admin
2015-10-22
red wolf wrote:@marcelluse, ako ipak ona ovo ne čita, reci joj nešto, ako promatra chemtrailse, neka ode na krov zgrade redakcije i neka prati gdje ih ima najviše...
je, promatra ih s terase, nikako da je uvjerim da su to samo avioni i vodena para koja nastaje kad mlazni avion na visini od 10 000 metara ispušta u zrak rashlađen na -50 celzijusa ogromne količine vrelog zraka zagrijanog na 850 stupnjeva celzijusa, što je temperatura mlaznog ispuha... i da se kristali vode pretvaraju u paru tom prilikom...
2014-04-16
darla wrote:Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a
jao nije ti zrinka bojim se zainteresirana za beskrajne rasprave o chemtrailsima, o tome piše, a kad razgovara obično razgovara skroz normalno i o normalnim stvarima...
2014-04-16
hehehehehehe...Pa nisu baš, ali i nisu ono što teoretičari zavjera misle da jesu...marcellus wrote:
je, promatra ih s terase, nikako da je uvjerim da su to samo avioni i vodena para koja nastaje kad mlazni avion na visini od 10 000 metara ispušta u zrak rashlađen na -50 celzijusa ogromne količine vrelog zraka zagrijanog na 850 stupnjeva celzijusa, što je temperatura mlaznog ispuha... i da se kristali vode pretvaraju u paru tom prilikom...
Guest- Guest
soroš wrote:Pomoli se imaginarnom prijatelju možda ti usliši želje. Pitaj ga i za koji gram mozga.Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Kaže da imaš jedan gram ali ako hoćeš još da ga sam pitaš.
Guest- Guest
bogomdani wrote:..i ti bi i ti bi,ali ne smijes reci...marcellus wrote:jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.
Šta taj sve škraba.
prvo, zrinka je više nego duplo mlađa od mene, drugo ja sam oženjen a zrinka ima dečka, treće dotični isto radi ovdje kod nas kao grafički dizajner, i četvrto ne serem gdje jedem (prije se toga nisam držao pa me koštalo problema)
marcellus wrote:darla wrote:Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a
jao nije ti zrinka bojim se zainteresirana za beskrajne rasprave o chemtrailsima, o tome piše, a kad razgovara obično razgovara skroz normalno i o normalnim stvarima...
Pa dobro nek dodje tu razbistriti neke teme, to nek shvati kao brainstorming
darla- Admin
2015-10-22
A to bi ujedno bila i dobra reklama za ovaj forum,šta misliš koliko bi bilo novoregistriranih svaki dan.darla wrote:marcellus wrote:darla wrote:Marc daj dovedi Zrinku, da vidimo tih osam sati izmedju nje i Wolf-a
Pa dobro nek dodje tu razbistriti neke teme, to nek shvati kao brainstorming
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Le Roi Soleil wrote:
.... Nasao je s kim ce o Bibliji ... ne zna sto ga je snaslo. Ja doduse jos cekam da dovrsimo temu jednu ...
darla- Admin
2015-10-22
Mdaaa...ebena pravila u zivotu...sad,ono sto je dopel mladja,mislim da bi svakog samo motiviralo...enivej,nama je dostupno..ti apstiniraj..marcellus wrote:bogomdani wrote:..i ti bi i ti bi,ali ne smijes reci...marcellus wrote:jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.
Šta taj sve škraba.
prvo, zrinka je više nego duplo mlađa od mene, drugo ja sam oženjen a zrinka ima dečka, treće dotični isto radi ovdje kod nas kao grafički dizajner, i četvrto ne serem gdje jedem (prije se toga nisam držao pa me koštalo problema)
Guest- Guest
Neka mene iskuša...darla wrote:Le Roi Soleil wrote:
.... Nasao je s kim ce o Bibliji ... ne zna sto ga je snaslo. Ja doduse jos cekam da dovrsimo temu jednu ...
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:
A to bi ujedno bila i dobra reklama za ovaj forum,šta misliš koliko bi bilo novoregistriranih svaki dan.
Pa ako ju cita 100 000 ljudi i 1% bi nam bio overload
darla- Admin
2015-10-22
Page 13 of 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 13 of 17