koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Da,svi bi smo mi htjeli postati Maršal,to jest bog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
Neko mi je draži Castaneda,mislim kako je bio na tragu nečeg velikog i nedokučivog.
Pa meni su i jedan i drugi zanimljivi, iako mislim da im je obojici "nauk" bio previse mastodontski u svrhu elitizma, koji realno je smijesan.
Nije valjda da zelis biti kao Stanovnik?
darla- Admin
2015-10-22
Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
On mi nije nikad legao, nekako mi je creapy.
darla- Admin
2015-10-22
Ali svima im je zajedničko što mogu dati neke smjernice za nekakav eventualni rad,mada u praksi bolje se oslanjati na vlastita iskustva nego na tuđe smjernice.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Ali svima im je zajedničko što mogu dati neke smjernice za nekakav eventualni rad,mada u praksi bolje se oslanjati na vlastita iskustva nego na tuđe smjernice.
Ha cuj stvar gledanja, stara indijska kaze, da tko ima sebe za ucitelja, ima magarca za ucenika . Po meni, neko usmjeravanje na pocetku je nuzno, kad covjek stasa, onda moze dalje sam istrazivati i po meni niti jedna knjiga ne moze zamijeniti one on one prijenos znanja.
darla- Admin
2015-10-22
Nije ona glupa...Doduše, ne bi baš svemu trebala povjerovati, ali velika većina onoga što je ona dosad napisala kroz svoje članke je zanimljiva...soroš wrote:glupa Zrinka misli da je pametna
Guest- Guest
... je zanimljiva laž...red wolf wrote:Nije ona glupa...Doduše, ne bi baš svemu trebala povjerovati, ali velika većina onoga što je ona dosad napisala kroz svoje članke je zanimljiva...soroš wrote:glupa Zrinka misli da je pametna
a čovjek koji vjeruje u laži je glup
Guest- Guest
o tome se ne priča i ne piše, osim... kad je vrijeme, inače sam sigile počeo raditi i prije nego što sam znao što su sigili, kad dojdem kući pa ću dati koju zanimljivu knjigu većinom Chaos i Osman SpareAntif_No1 wrote:Ha,ha.Nego vidim da nisi baš voljan odgovoriti imaš li ti svoj sigil ..asilovski wrote:http://sigilscribe.me/ hehehe
Kermit-
2014-04-17
bez "škole" sve je to improvizacija ili kao kaže deda autodidaktika, koja većinom vodi u nadripisarstvo oli ti ništaAntif_No1 wrote:Ali svima im je zajedničko što mogu dati neke smjernice za nekakav eventualni rad,mada u praksi bolje se oslanjati na vlastita iskustva nego na tuđe smjernice.
Kermit-
2014-04-17
uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
Kermit-
2014-04-17
Bit će da si vješt u automatskom crtanju...asilovski wrote:o tome se ne priča i ne piše, osim... kad je vrijeme, inače sam sigile počeo raditi i prije nego što sam znao što su sigili, kad dojdem kući pa ću dati koju zanimljivu knjigu većinom Chaos i Osman SpareAntif_No1 wrote:Ha,ha.Nego vidim da nisi baš voljan odgovoriti imaš li ti svoj sigil ..asilovski wrote:http://sigilscribe.me/ hehehe
2015-07-23
nisu svi ljudi nesposobni, ni sporiasilovski wrote:
bez "škole" sve je to improvizacija ili kao kaže deda autodidaktika, koja većinom vodi u nadripisarstvo oli ti ništa
tko ima volje sam nauči strani jezik kroz par mjeseci npr., a tako i sve ostalo
Guest- Guest
hahaha ironija ili ne, ali ne radim više ništa od toga, samo čitam...Antif_No1 wrote:Bit će da si vješt u automatskom crtanju...asilovski wrote:o tome se ne priča i ne piše, osim... kad je vrijeme, inače sam sigile počeo raditi i prije nego što sam znao što su sigili, kad dojdem kući pa ću dati koju zanimljivu knjigu većinom Chaos i Osman SpareAntif_No1 wrote:Ha,ha.Nego vidim da nisi baš voljan odgovoriti imaš li ti svoj sigil ..asilovski wrote:http://sigilscribe.me/ hehehe
Kermit-
2014-04-17
Sviđaju mi se Spaerovi umjetnički radovi,odišu tako nekom odsutnočću privida,kao da je neka duboka praznina.
2015-07-23
mi ne govorimo jeziku, već o nečem sasvim drugome, iako imaš pravo vezano za neke stvari koje ovisi o volji, telentu...soroš wrote:nisu svi ljudi nesposobni, ni sporiasilovski wrote:
bez "škole" sve je to improvizacija ili kao kaže deda autodidaktika, koja većinom vodi u nadripisarstvo oli ti ništa
tko ima volje sam nauči strani jezik kroz par mjeseci npr., a tako i sve ostalo
Kermit-
2014-04-17
nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
Guest- Guest
to nisu umjetnički radovi, odnosno jesu, ali ne samo to...Antif_No1 wrote:Sviđaju mi se Spaerovi umjetnički radovi,odišu tako nekom odsutnočću privida,kao da je neka duboka praznina.
Kermit-
2014-04-17
hahaha nisi shvatio nije on doveo novi eon nego je on naznačio njegov dolazak, osim toga tebi je astrologija blebetanje tako da ne znam...soroš wrote:nemože nitko naznačiti dolazak novog eona, eon je astrološka pojava i nema veze s nečijim blebetanjemasilovski wrote:uobraženi narkofil i parafiličar, međutim on je označio dolazak novoga eona i najmračniji dio mračnog doba, zato je jako važan, on Anger, Parsons i dr.; po meni su puno bolji i važniji Eliphas Levy, Guenon, Fraser, John Dee, Gurđijev, Uspenski, Trismegistos...darla wrote:Antif_No1 wrote:A šta misliš o Crowleyu ?
Kermit-
2014-04-17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 8 of 17