koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Pa preporuči nas kod Zrinkaća,reci kako su ovdje sve njeni fanovi.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Zašto ne,pa ovdje bi bila u prirodnom okruženju...Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
ma o čemu vi to
Nakon posljednjih upisa Zrinka neće na forum.
fakat sve luđaci
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Pa preporuči nas kod Zrinkaća,reci kako su ovdje sve njeni fanovi.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Zašto ne,pa ovdje bi bila u prirodnom okruženju...Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
ma o čemu vi to
fakat sve luđaci
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:
Dobro, kad ne razumiješ to, daj onda prema tom gore citatu reci da li je Isus razapet ujutro nakon Pashalne večeri ili dan prije kako tvrdi Ivan 18:28-?
Koji od njih dvojice je u pravu?
Haha, pa ti si slijep pored zdravih očiju.
Isus je razapet na dan Pashe. Piše ti u Ivan 18,28. A sama večera je bila dan ranije, žišku? Dan ranije su blagovali Pashu (Posljednju večeru).
Kako mogu dan ranije blagovati Pashu? Pasha se blaguje na pashalnu veče, a ne dan ranije. U Marku 15:25 piše da je bilo jutro kad su ga razapeli, jutro nakon Pashe, a ne na pashalni dan.
Evo još malo kad voliš doslovno tumačiti. Zašto je Isus bio točno 3 dana u grobu? Tj. 72 sata. Zar je imao točno sat vremena sa svakom od 72 djevice?
Marko 15:25: Bijaše treći sat kad ga razapeše.
Mogu blagovati dan ranije zbog gužve koja se stvarala u jeruzalemu tim povodom. Izuzetak za ljude iz Galileje.
Znači Marko laže, a Ivan je u pravu?
Guest- Guest
soroš wrote:Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:
Dobro, kad ne razumiješ to, daj onda prema tom gore citatu reci da li je Isus razapet ujutro nakon Pashalne večeri ili dan prije kako tvrdi Ivan 18:28-?
Koji od njih dvojice je u pravu?
Haha, pa ti si slijep pored zdravih očiju.
Isus je razapet na dan Pashe. Piše ti u Ivan 18,28. A sama večera je bila dan ranije, žišku? Dan ranije su blagovali Pashu (Posljednju večeru).
Kako mogu dan ranije blagovati Pashu? Pasha se blaguje na pashalnu veče, a ne dan ranije. U Marku 15:25 piše da je bilo jutro kad su ga razapeli, jutro nakon Pashe, a ne na pashalni dan.
Evo još malo kad voliš doslovno tumačiti. Zašto je Isus bio točno 3 dana u grobu? Tj. 72 sata. Zar je imao točno sat vremena sa svakom od 72 djevice?
Marko 15:25: Bijaše treći sat kad ga razapeše.
Mogu blagovati dan ranije zbog gužve koja se stvarala u jeruzalemu tim povodom. Izuzetak za ljude iz Galileje.
O, što ti nije jasno sine? Jel Isus razapet na dan Pashe? Je. Ivan je bio svjedok, dakle on kaže oko podne (6 sat). Petar priča Marku i ovaj kaže da je razapet u 9 ujutro (3 sat).
Što je sad, popala maca one 72 djevice?
Guest- Guest
i tu se ponovno vraćamo na glupu Zrinku, samo glup čovjek može vjerovati u lažisoroš wrote:Svi kršćani su intelektualno neiskreni lažovi, ništarije.
Guest- Guest
Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude stickyLe Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Pa preporuči nas kod Zrinkaća,reci kako su ovdje sve njeni fanovi.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Zašto ne,pa ovdje bi bila u prirodnom okruženju...Le Roi Soleil wrote:marcellus wrote:
ma o čemu vi to
fakat sve luđaci
2015-07-23
soroš wrote:i tu se ponovno vraćamo na glupu Zrinku, samo glup čovjek može vjerovati u lažisoroš wrote:Svi kršćani su intelektualno neiskreni lažovi, ništarije.
Kažeš, u nedostatku argumenata malo ćeš popričati sa sobom.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
Pa daj ajmo, hoćeš ti? Ja moram braniti tekovine kleronacizma...
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:O, što ti nije jasno sine? Jel Isus razapet na dan Pashe? Je. Ivan je bio svjedok, dakle on kaže oko podne (6 sat). Petar priča Marku i ovaj kaže da je razapet u 9 ujutro (3 sat).soroš wrote:
Sve je jasno, ne sviđa ti se istina koja piše u bibliji pa izmišljaš neku svoju interpretaciju kako se to sve odvijalo, jer i ti si svjedok događaja pa znaš o čemu su Petar i Marko pričali, pa kako je ovaj sve krivo shvatio.
Isus razapet na dan Pashe, a onda je nakon toga večerao pashalnu večeru na kojoj ga je Juda izdao...
U Novom Zavjetu piše 3 dana. A sad ako je po tvojim saznanjima izvučenim iz guzice dan i pol, što dalje komentirati na to.
Ja nemam namjeru voditi raspravu sa ljudima koji namjerno i bez imalo srama lažu. Besmisleno je, jer svaki tren izmisle novu laž.
Takve je najbolje pustiti da trunu u vlastitom neznanju i gluposti.
Last edited by soroš on 19/11/2015, 17:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dobro a ti me podrži..Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
2015-07-23
Po mojoj procjeni, ja sam ovdje najgluplji. Možda marcelus još.
crvenkasti-
2014-04-17
soroš wrote:Le Roi Soleil wrote:O, što ti nije jasno sine? Jel Isus razapet na dan Pashe? Je. Ivan je bio svjedok, dakle on kaže oko podne (6 sat). Petar priča Marku i ovaj kaže da je razapet u 9 ujutro (3 sat).soroš wrote:
Sve je jasno, ne sviđa ti se istina koja piše u bibliji pa izmišljaš neku svoju interpretaciju događaja kako se to sve odvijalo, jer i ti si svjedok događaja pa znaš o čemu su Petar i Marko pričali, pa kako je ovaj sve krivo shvatio.
U Novom Zavjetu piše 3 dana. A sad ako je po tvojim saznanjima izvučenim iz guzice dan i pol, što dalje komentirati na to.
Ja nemam namjeru voditi raspravu sa ljudima koji namjerno i bez imalo srama lažu. Besmisleno je, jer svaki tren izmisle novu laž.
Takve je najbolje pustiti da trunu u vlastitom neznanju i gluposti.
Pa pod križem Marko nije stajao. Žišku? Ni Petar, a potonji je indirektni autor Markovog evanđelja. Čitaj Djela apostolska.
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
A propos ovoga što piše Marko a što Ivan - to ti je jedan lijepi dokaz. Dokaz da Crkva nije petljala sa Evanđeljima. Jer da je, zar bi 2000 godina ostavili neusuglašene ove verzije? Vidiš, hvala što si svrnuo vodu na moj mlin.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Dobro a ti me podrži..Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
Hoću.
Možda da ubaciš poll - jeste li da Marcel preda potpisanu peticiju Zrinki sa zamolbom da svrati? pa onda forumaši kažu da ili ne i potpišu se.
Guest- Guest
Čita nas Zrinka...Čita...Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Dobro a ti me podrži..Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
Hoću.
Možda da ubaciš poll - jeste li da Marcel preda potpisanu peticiju Zrinki sa zamolbom da svrati? pa onda forumaši kažu da ili ne i potpišu se.
Guest- Guest
Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.
Šta taj sve škraba.
Šta taj sve škraba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Možemo o gdjici Zrinki pisati što god hoćemo,ali ona je prava jabuka prema Henoku.
Šta taj sve škraba.
sram vas bilo vi bi sa zrinkom griješili bludno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Trebali bi smo otvoriti temu,,Zrinka Kasapić fan club'' i zamoliti Kica da bude sticky
čekaj šta nije to moj posao?
2014-04-16
Ja ne bih, ali mislim da bi nekih osam sati raspravljali o svemu što nju interesira, a da nam ne bi pritom bilo dosadno...marcellus wrote:
Guest- Guest
Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum Uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.
Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.
Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.
Last edited by soroš on 19/11/2015, 18:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
red wolf wrote:Ja ne bihmarcellus wrote:
tvoja seksualna orijentacija nas ne zanima.
2014-04-16
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 12 of 17