koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 17 of 17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Na pp može...Antif_No1 wrote:Ma dobro,brzopleto sam rekao ritual,dobro ajde,recimo seansa ili tako nešto,proširivanje svijesti,...red wolf wrote:Ne bojim se. Rituali me ne zanimaju.Antif_No1 wrote:Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Ooo,ne preko foruma i virtuale,nego uživo.
Guest- Guest
Mitar Mirić, crne sveće, petlova nogica i mnogo sreće hahahared wolf wrote:Ne bojim se. Rituali me ne zanimaju.Antif_No1 wrote:Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Ooo,ne preko foruma i virtuale,nego uživo.
Kermit-
2014-04-17
2014-04-19
http://www.nasa.gov/feature/satellite-sensors-would-deliver-global-fire-coverage
Gotovi ste.
Gotovi ste.
Ova riječ proširivanje malo mi sumnjivo zvuči.Antif_No1 wrote:Ma dobro,brzopleto sam rekao ritual,dobro ajde,recimo seansa ili tako nešto,proširivanje svijesti,...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 17 of 17