koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
Guest- Guest
A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
Guest- Guest
ne znam, nisam dovoljno učen da bih mogao razlikovati o komu je rječ na temelju imenice napisane u punom i skraćenom oblikured wolf wrote:Evo i pitanje za njega, tko je Gospod o kome je David govorio, a tko je Gospodin?
to već trebaš imati diplomu doktora filozofije da bi na temelju jednog slova iste rječi mogao razlikovati o komu se radi
Last edited by soroš on 19/11/2015, 19:03; edited 2 times in total
Guest- Guest
budi malo precizniji,na što mislišbogomdani wrote:A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa ti gnoji tamo gdje su teme o transgenderima...To ti barem ide...bogomdani wrote:A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
Guest- Guest
Pa evo,,Ezek..teme bez glave i repa,uz izrazeni besmisao...potom se i darla ukljuci,dakle,Khultašica,i moras cekati 3 stranice da ispise neku misao...boooring i strasno zamara...ti ajd prolazis..kroz iglene usi...Antif_No1 wrote:budi malo precizniji,na što mislišbogomdani wrote:A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
Guest- Guest
Pa eto me.posvetio sam ti se,sto jos hoces..???red wolf wrote:Pa ti gnoji tamo gdje su teme o transgenderima...To ti barem ide...bogomdani wrote:A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
Guest- Guest
Ponavljam, nema više Ezeka...No, ja sam tamo gdje treba biti...Napisao sam @marcellusu da Zrinki kaže gdje da gleda kad su u pitanju chemtrailsi...Dakle, ja sam u temi...bogomdani wrote:
Pa evo,,Ezek..teme bez glave i repa,uz izrazeni besmisao..
Guest- Guest
S tim da sam smoren,moram se svako malo prešaltati s metafizike na geopolitiku,više mi se zavrtilo u glavi.bogomdani wrote:Pa evo,,Ezek..teme bez glave i repa,uz izrazeni besmisao...potom se i darla ukljuci,dakle,Khultašica,i moras cekati 3 stranice da ispise neku misao...boooring i strasno zamara...ti ajd prolazis..kroz iglene usi...Antif_No1 wrote:budi malo precizniji,na što mislišbogomdani wrote:A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...red wolf wrote:Nemoj kultne...Nisam to zaslužio...Ima neki podforum s okultnim?bogomdani wrote:Ezek je s punim pravom zasluzio prebacivanje u Khultne...dosadna i jalova rasprava...
2015-07-23
Meni...Ja ti nisam transgender...Ali, imam pišu kao svaki muškarac...bogomdani wrote:
Pa eto me.posvetio sam ti se,sto jos hoces..???
Guest- Guest
bogomdani wrote:
A ne znam,poceli ste tu gnjojati na VIP-u,te Okultasi,Te Khultni,a sve u svemu covjek dobije osjecaj da je na onom vrtuljku od kojeg ti se pocne kolutati u zelucu...
A sto si se ti odmah uzjebao? Nebi da te netko puskom tjera da citas ovu temu, medju 10-tak na stranici
darla- Admin
2015-10-22
No, shvatite jednu stvar, ovo vaše '' sprdanje '' sa Zrinkom, razlog je što ona još uvijek ima mogućnost pisati to što piše...Vi i još puno drugih poput vas, omogućuju joj da piše i dalje...Učinili ste da većina onog što ona piše, čak i njezin kolega, svrstate u '' glupost ''...Bravo!
Guest- Guest
Koliko vidim forum je dosta živno,Prije si mogao čekati cijeli dan da pročitaš novu poruku.
2015-07-23
red wolf wrote:No, shvatite jednu stvar, ovo vaše '' sprdanje '' sa Zrinkom, razlog je što ona još uvijek ima mogućnost pisati to što piše...Vi i još puno drugih poput vas, omogućuju joj da piše i dalje...Učinili ste da većina onog što ona piše, čak i njezin kolega, svrstate u '' glupost ''...Bravo!
Nijedan normalan čovjek ne možer reći istinu u medijima. Svi koji rade za medije su izabrani jer urednik zna da će pisati laži i obmane kakve on želi plasirati, neovisno radi li se o nekakvoj ljevici ili desnici.
Guest- Guest
pa ne baš...dok ih god smatrate ludima, tad će moći...ali, to je zapravo žalosno...soroš wrote:red wolf wrote:No, shvatite jednu stvar, ovo vaše '' sprdanje '' sa Zrinkom, razlog je što ona još uvijek ima mogućnost pisati to što piše...Vi i još puno drugih poput vas, omogućuju joj da piše i dalje...Učinili ste da većina onog što ona piše, čak i njezin kolega, svrstate u '' glupost ''...Bravo!
Nijedan normalan čovjek ne možer reći istinu u medijima. Svi koji rade za medije su izabrani jer urednik zna da će pisati laži i obmane kakve on želi plasirati, neovisno radi li se o nekakvoj ljevici ili desnici.
Guest- Guest
No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
Guest- Guest
A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
2015-07-23
On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
Guest- Guest
Da,baš kao i moj,a možda je to isti,no on je već tu samo ga se ne vidi,bar ne ovim očima.red wolf wrote:On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
2015-07-23
Nakon tvog Luciferovog...Antif_No1 wrote:Da,baš kao i moj,a možda je to isti,no on je već tu samo ga se ne vidi,bar ne ovim očima.red wolf wrote:On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
Guest- Guest
ajd dobro...i piškiti se mora...red wolf wrote:Meni...Ja ti nisam transgender...Ali, imam pišu kao svaki muškarac...bogomdani wrote:
Pa eto me.posvetio sam ti se,sto jos hoces..???
Guest- Guest
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 15 of 17