koja je dijagnoza Zrinke K.?
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: koja je dijagnoza Zrinke K.?
ajd dobro...i piškiti se mora...red wolf wrote:Meni...Ja ti nisam transgender...Ali, imam pišu kao svaki muškarac...bogomdani wrote:
Pa eto me.posvetio sam ti se,sto jos hoces..???
Guest- Guest
Točno.bogomdani wrote:ajd dobro...i piškiti se mora...red wolf wrote:Meni...Ja ti nisam transgender...Ali, imam pišu kao svaki muškarac...bogomdani wrote:
Pa eto me.posvetio sam ti se,sto jos hoces..???
Guest- Guest
Nažalost ili na sreću moram se složiti sa dedom, naime današnji kršćanski praznici imaju veze isključivo za ranije antičke i paganske praznike kako po vremnu a tako i po svetkovanju, e sad...Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.
Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.
Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.
Aj preskoči me, neka trunem u vlastitom neznanju.
Kermit-
2014-04-17
Jesi li zainteresiran da ti dokažem kako i ja i ti težimo ka istom ?.....,samo nemamo riječi kojim bi smo to objasnili.red wolf wrote:Nakon tvog Luciferovog...Antif_No1 wrote:Da,baš kao i moj,a možda je to isti,no on je već tu samo ga se ne vidi,bar ne ovim očima.red wolf wrote:On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa vjerujem kako je i većina današnjih kršćana svjesni,kako su mnogi njihovi praznici i običaji samo prepakirani paganski.asilovski wrote:Nažalost ili na sreću moram se složiti sa dedom, naime današnji kršćanski praznici imaju veze isključivo za ranije antičke i paganske praznike kako po vremnu a tako i po svetkovanju, e sad...Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Prvi dan - petak, dan raspeća. Treći dan - nedjelja, dan uskrsnuća. Tri dana, čitati što je Isus rekao u originalu (grčki).
Židovi Pashu slave na prvi puni mjesec nakon proljetnog solsticija, a ne na petak. Kršćani čekaju da Židovima prođe Pasha, pa tek onda odrede da prva nedjelja nakon Pashe bude Uskrsna nedjelja, a onda na temelju toga odrede 40 dana korizme te ostale dane slavlja. Zato se datum uskrsa uvijek mijenja. Nije na isti dan svake godine.
Današnji crkveni obred nema nikakve veze sa redosljedom opisanim u bibliji, tako da ne vidim kako možeš na temelju petka, subote i nedjelje, interpretirati što se dogodilo pred 2000 godina, a ignorirati ono što piše u NZ.
Odnosno možeš, zato što ti je interes slagati. Lagati u ime Isusa, jer i laž je bolja od istine.
2015-07-23
Ajde dokaži, na pp...Ne ovdje...Odgovorim ti...Antif_No1 wrote:Jesi li zainteresiran da ti dokažem kako i ja i ti težimo ka istom ?.....,samo nemamo riječi kojim bi smo to objasnili.red wolf wrote:Nakon tvog Luciferovog...Antif_No1 wrote:Da,baš kao i moj,a možda je to isti,no on je već tu samo ga se ne vidi,bar ne ovim očima.red wolf wrote:On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
Guest- Guest
Ooo,ne preko foruma i virtuale,nego uživo.red wolf wrote:Ajde dokaži, na pp...Ne ovdje...Odgovorim ti...Antif_No1 wrote:Jesi li zainteresiran da ti dokažem kako i ja i ti težimo ka istom ?.....,samo nemamo riječi kojim bi smo to objasnili.red wolf wrote:Nakon tvog Luciferovog...Antif_No1 wrote:Da,baš kao i moj,a možda je to isti,no on je već tu samo ga se ne vidi,bar ne ovim očima.red wolf wrote:On će doći...Antif_No1 wrote:A koji je onda tvoj svijet proroče ?red wolf wrote:No, vaš svijet je jedna velika ludost, jedna propala vizija koja je došla svom kraju...
2015-07-23
hahaha apsolutno ne, većina kršćana upražnjava vjeru formalno bez sadržaja, kao neki običaj kojemu si izgbubio smisao u vrtlogu vremena...Antif_No1 wrote:Pa vjerujem kako je i većina današnjih kršćana svjesni,kako su mnogi njihovi praznici i običaji samo prepakirani paganski.asilovski wrote:Nažalost ili na sreću moram se složiti sa dedom, naime današnji kršćanski praznici imaju veze isključivo za ranije antičke i paganske praznike kako po vremnu a tako i po svetkovanju, e sad...Le Roi Soleil wrote:soroš wrote:Kakve veze imaju petak, subota i nedjelja sa tim? To što su današnji obredni dani u crkvi tako uštimani nema nikakve veze sa redosljedom događaja opisanim u bibliji.Le Roi Soleil wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ne može. Ili preko pp ili nikako.Antif_No1 wrote:
Ooo,ne preko foruma i virtuale,nego uživo.
Guest- Guest
Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
hahaha Zeko mojred wolf wrote:Ne može. Ili preko pp ili nikako.Antif_No1 wrote:
Kermit-
2014-04-17
pa oni su sve ti ih radiš nesvjesnored wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Kermit-
2014-04-17
Potpuno si upravu,to je tek folklorno održavanje tradicije,ali kad farbaju jaja i kite bor,mnogi znaju kako je kršćanstvo te običaje kopiralo od pagana.asilovski wrote:hahaha apsolutno ne, većina kršćana upražnjava vjeru formalno bez sadržaja, kao neki običaj kojemu si izgbubio smisao u vrtlogu vremena...
2015-07-23
Ne. To čine ljudi.asilovski wrote:
pa oni su sve ti ih radiš nesvjesno
Guest- Guest
Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Ne bojim se. Rituali me ne zanimaju.Antif_No1 wrote:Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Ma dobro,brzopleto sam rekao ritual,dobro ajde,recimo seansa ili tako nešto,proširivanje svijesti,...red wolf wrote:Ne bojim se. Rituali me ne zanimaju.Antif_No1 wrote:Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Izgubili smo skoro sve...javi se na ppAntif_No1 wrote:Potpuno si upravu,to je tek folklorno održavanje tradicije,ali kad farbaju jaja i kite bor,mnogi znaju kako je kršćanstvo te običaje kopiralo od pagana.asilovski wrote:hahaha apsolutno ne, većina kršćana upražnjava vjeru formalno bez sadržaja, kao neki običaj kojemu si izgbubio smisao u vrtlogu vremena...
Kermit-
2014-04-17
Na pp može...Antif_No1 wrote:Ma dobro,brzopleto sam rekao ritual,dobro ajde,recimo seansa ili tako nešto,proširivanje svijesti,...red wolf wrote:Ne bojim se. Rituali me ne zanimaju.Antif_No1 wrote:Ne znam čega se bojiš.Nije li i pranje zuba svakodnevni ritual ?red wolf wrote:Rituali me ne zanimaju...Antif_No1 wrote:Zašto,pa ne misliš valjda da se rituali mogu održavati preko PP-ared wolf wrote:ne može.Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Dijagnoza KIFLA
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 16 of 17