Dijagnoza KIFLA
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dijagnoza KIFLA
Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dijagnoza KIFLA
Hektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
Nadam se da si iskoristio priliku pa djelovao edukativno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nepopravljiv...epikur37 wrote:Hektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
Uvijek se šokiram koliko su kifle naivne
2018-04-10
ae , naivni... ne mozes vise prodat pricu , procitana knjigoHektorović wrote:Nepopravljiv...epikur37 wrote:Hektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
Uvijek se šokiram koliko su kifle naivne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja sam stalno šokiran kako građani druge države objavljuju vijesti o državi koja im je dala putovnice. ne sjećam se da sam ikad napisao ili objavio temu o ny taxistu i spiki.
i ono što mi se sviđa kod nijemaca. ili imaš njemačke papire ili si građanin drugog reda. nemreš imat pet putovnica i osam državljanstva. mene uredno traže ispis iz državljanstva rh.
i ono što mi se sviđa kod nijemaca. ili imaš njemačke papire ili si građanin drugog reda. nemreš imat pet putovnica i osam državljanstva. mene uredno traže ispis iz državljanstva rh.
2014-12-30
veber wrote:ja sam stalno šokiran kako građani druge države objavljuju vijesti o državi koja im je dala putovnice. ne sjećam se da sam ikad napisao ili objavio temu o ny taxistu i spiki.
kako se očituje drugorazrednost građana u njemačkoj?
2014-04-16
,,, nece 2x birat gospodju babuHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
2014-04-12
ti se opet praviš kifla. dođi u dojčland pa otkrij.aben wrote:veber wrote:ja sam stalno šokiran kako građani druge države objavljuju vijesti o državi koja im je dala putovnice. ne sjećam se da sam ikad napisao ili objavio temu o ny taxistu i spiki.
kako se očituje drugorazrednost građana u njemačkoj?
ako nemaš njemačke papire puno toga ti je nedostupno, recimo kupnja običnog broja za mobitel.
veber-
2014-12-30
hoće. i još imam pravo glasa u hr. i glasat ću za nju. ona i kradezej su napravili najviše za mene. u biti laktatičarka zapošljavanjem rođe pa sam se spakirao i otišao u kontejner za 1500€ mjesečno.debotoijusto wrote:,,, nece 2x birat gospodju babuHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
veber-
2014-12-30
veber wrote:hoće. i još imam pravo glasa u hr. i glasat ću za nju. ona i kradezej su napravili najviše za mene. u biti laktatičarka zapošljavanjem rođe pa sam se spakirao i otišao u kontejner za 1500€ mjesečno.debotoijusto wrote:,,, nece 2x birat gospodju babuHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
glasat ces za gospodju babu iz zlobe ? a govoris nesto ovim bosancima koji glasuju za svoje iz neukosti ili nedostatka sposobnosti da vide 2 dana unaprijed
svasta
2014-04-12
Jedan. VelisHektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
JEDAN ?
E budaketino
I nije dao nogu u guzicu došljacima iz ercegovneHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
A trebao je
boli me kurac. htjeli ste, imate.debotoijusto wrote:veber wrote:hoće. i još imam pravo glasa u hr. i glasat ću za nju. ona i kradezej su napravili najviše za mene. u biti laktatičarka zapošljavanjem rođe pa sam se spakirao i otišao u kontejner za 1500€ mjesečno.debotoijusto wrote:,,, nece 2x birat gospodju babuHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
glasat ces za gospodju babu iz zlobe ? a govoris nesto ovim bosancima koji glasuju za svoje iz neukosti ili nedostatka sposobnosti da vide 2 dana unaprijed
svasta
i ja živim u drugoj državi. još imam pravo glasa u drugoj, pa mi se kolinda baš sviđa.
veber-
2014-12-30
veber wrote:boli me kurac. htjeli ste, imate.debotoijusto wrote:veber wrote:hoće. i još imam pravo glasa u hr. i glasat ću za nju. ona i kradezej su napravili najviše za mene. u biti laktatičarka zapošljavanjem rođe pa sam se spakirao i otišao u kontejner za 1500€ mjesečno.debotoijusto wrote:,,, nece 2x birat gospodju babuHektorović wrote:Narod koji je 2x birao Mesića ...
svasta
i ja živim u drugoj državi. još imam pravo glasa u drugoj, pa mi se kolinda baš sviđa.
to je skolski primjer zlobe , 1/1
s druge strane sve to za ljude , radi malo na sebi
2014-04-12
Na ovoj temi vidim žestoka konkurencija u dokazivanju Kiflinstva
2018-04-10
ako može šupak ojro, zakaj ne bi ja?
sin mi ide u švicu
kći tati, studirati i lagano za us, sve mi se čini.
polako sve idem prodat.
kolinda je napravila najviše za mene zaposlvši rođu u firmi gdje sam aplicira.
sin mi ide u švicu
kći tati, studirati i lagano za us, sve mi se čini.
polako sve idem prodat.
kolinda je napravila najviše za mene zaposlvši rođu u firmi gdje sam aplicira.
2014-12-30
Hektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
sta kaze
da je brže prek kvatrća na vlašku i langić s glavnog na autobusni.kic wrote:Hektorović wrote:Upravo se sa jednim ZGrebackim vozačem UBERa dotaklo teme BiH... jaooo... još je ovaj ljevica.
sta kaze
veber-
2014-12-30
Kolinda će biti precjednica, tu nema dvojbe. Ja sam uputio poslanicu rodbini u BiH kao i ovoj u matici, kako glasati.
Glede same teme, najbolje bi bilo da veber ili netko drugi s femkastim zagrebačkim naglaskom razbija predrasude o bosancima. Ne mora o hercegovcima.
Glede same teme, najbolje bi bilo da veber ili netko drugi s femkastim zagrebačkim naglaskom razbija predrasude o bosancima. Ne mora o hercegovcima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» koja je dijagnoza Zrinke K.?
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Misljenje psihologa i dijagnoza Hrvata kao jedini narod na svijetu kojem se moze prodati lidiotarija
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Misljenje psihologa i dijagnoza Hrvata kao jedini narod na svijetu kojem se moze prodati lidiotarija
Page 1 of 4