Yoda vrati se!
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
Pa to me i je zavaralo.I njemu se malo otupila oštrica.darla wrote:Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
A kad stalno mijenju se nickovi,tko će to upratit a i ja baš ne navraćam često.Pa koji ti je onda bio nick ?
Pa Miha, kako mozes Mihu fulat?
Pa ima isti stil pisanja, isto tematski vodi rasprave, dobro mozda je retorika malo njeznija
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Popodne kad se vratim s posla, nađem na stolu one iste šalice od kave i šećer i sve kako smo ujutro ostavili.
Kakva mi je to žena?
Kakva mi je to žena?
crvenkasti-
2014-04-17
pa jebiga ko će durat da svako malo ide na obavjesne razgovore zbog drljanja po forumu... udavili me prijavljivači pa sam obećao bivšim kolegama da neću više grubo...;)Antif_No1 wrote:Pa to me i je zavaralo.I njemu se malo otupila oštrica.darla wrote:Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
A kad stalno mijenju se nickovi,tko će to upratit a i ja baš ne navraćam često.Pa koji ti je onda bio nick ?
Pa ima isti stil pisanja, isto tematski vodi rasprave, dobro mozda je retorika malo njeznija
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ona guma na štoku od vrata, pala otpalo, pola se iskrivilo, jedva se vrata zatvore.
Ja bih to najradije skinuo.
crvenkasti-
2014-04-17
Zoky Milanoviću,jesi li to ti ?crvenkasti wrote:Ona guma na štoku od vrata, pala otpalo, pola se iskrivilo, jedva se vrata zatvore.
2015-07-23
Kajgana najbolje ispadne kad dugo mješaš na laganoj vatri.
Ali treba ima strpljenja.
Ali treba ima strpljenja.
crvenkasti-
2014-04-17
da,naravno,to mi nikako ne bismo htjeli..:Ddijagram wrote:bolje , da,...iako, moglo bi nas se krivo shvatiti, al sto se mozemaggie13 wrote:hahaha,zeznuto bi to bilo srodstvo..bolje ovako :Pdijagram wrote:a da, gotovo ko muz i zena,tako nesto:)maggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
dobro cmokic,ma gdje bila, za lijep i miran san:)
... sad kad mi Megi kosu pocupa
2014-04-12
Miha se solidno zakamuflirao...da se nije jednom samoizdao sa stevijom jebo me pas ako bih ga skužio...dok recimo Yoda, Ezek i Svetac...ko slonovi u crvenim gaćicama sakriveni među jagodama...a Miha još ima i vrišteći avatar s grbom 2. gardijske i svejedno tek nakon 2 mjeseca...ali tko će gledat u detalje sad toliko...
darth_vader-
2014-04-17
Idem pješke na posao, auto mi samo stoji na parkiralištu.
Možda ga upalim jednom tjedno.
Možda ga upalim jednom tjedno.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:pa jebiga ko će durat da svako malo ide na obavjesne razgovore zbog drljanja po forumu... udavili me prijavljivači pa sam obećao bivšim kolegama da neću više grubo...;)Antif_No1 wrote:Pa to me i je zavaralo.I njemu se malo otupila oštrica.darla wrote:Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Zezas?
darla- Admin
2015-10-22
jasambrend wrote:Miha se solidno zakamuflirao...da se nije jednom samoizdao sa stevijom jebo me pas ako bih ga skužio...dok recimo Yoda, Ezek i Svetac...ko slonovi u crvenim gaćicama sakriveni među jagodama...a Miha još ima i vrišteći avatar s grbom 2. gardijske i svejedno tek nakon 2 mjeseca...ali tko će gledat u detalje sad toliko...
Fali vam zenske intuicije
darla- Admin
2015-10-22
Boga mi jest,dosta se zakarabuljio,mada ne znam kako nisam odmah skužio da sadašnji nick ipak malo referira na stari...michael-mihajasambrend wrote:Miha se solidno zakamuflirao...da se nije jednom samoizdao sa stevijom jebo me pas ako bih ga skužio...dok recimo Yoda, Ezek i Svetac...ko slonovi u crvenim gaćicama sakriveni među jagodama...a Miha još ima i vrišteći avatar s grbom 2. gardijske i svejedno tek nakon 2 mjeseca...ali tko će gledat u detalje sad toliko...
2015-07-23
Onaj gumb na sredini daljinskog, upadne unutra i neće se vratit. Moraš s iglicom ili špenadlom.
crvenkasti-
2014-04-17
probaj čačkalicom,manje grebe od iglecrvenkasti wrote:Onaj gumb na sredini daljinskog, upadne unutra i neće se vratit. Moraš s iglicom ili špenadlom.
2015-07-23
Nekad mi sve izgleda crno i beznadežno po tri četiri dana. Ne pomaže ništa, ni lexaurini ni konjak. Sve sam probao.
crvenkasti-
2014-04-17
a jesi li jojint,navodno od njega je šarenije ?crvenkasti wrote:Nekad mi sve izgleda crno i beznadežno po tri četiri dana. Ne pomaže ništa, ni lexaurini ni konjak. Sve sam probao.
2015-07-23
Konjak me opusti možda sat dva, poslije još gore.
crvenkasti-
2014-04-17
pojedinci vec insinuiraju kojesta, tko zna zastomaggie13 wrote:da,naravno,to mi nikako ne bismo htjeli..:Ddijagram wrote:bolje , da,...iako, moglo bi nas se krivo shvatiti, al sto se mozemaggie13 wrote:hahaha,zeznuto bi to bilo srodstvo..bolje ovako :Pdijagram wrote:a da, gotovo ko muz i zena,tako nesto:)maggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
dobro cmokic,ma gdje bila, za lijep i miran san:)
... sad kad mi Megi kosu pocupa
dijagram-
2015-08-09
ne pašu ti obojena pića,potegni domaću šljivucrvenkasti wrote:Konjak me opusti možda sat dva, poslije još gore.
2015-07-23
crvenkasti wrote:Nekad mi sve izgleda crno i beznadežno po tri četiri dana. Ne pomaže ništa, ni lexaurini ni konjak. Sve sam probao.
Nisi, jedan plesnjak u Djuri bi te mogao ozivjeti
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:crvenkasti wrote:Nekad mi sve izgleda crno i beznadežno po tri četiri dana. Ne pomaže ništa, ni lexaurini ni konjak. Sve sam probao.
Nisi, jedan plesnjak u Djuri bi te mogao ozivjeti
Ili u Kulušiću :-)
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)