Yoda, ne laži čovjeku! :)
Page 1 of 1
Yoda, ne laži čovjeku! :)
Milanović: Novozaraženih vjerojatno ima tisuću
Video:
https://vijesti.hrt.hr/643778/milanovic-novozarazenih-vjerojatno-ima-tisucu
Re: Yoda, ne laži čovjeku! :)
Vjerojatno i preko tisuću, ali takva je situacija svugdje. COVID-19 se može prehodati, šta je to za nas dinaroidne tipove.
Dodatno, puno ljudi sumnja da ima COVID-19, ali se boji testirati, posebno ako žive sami i ne kreću se previše.
Svejedno, neodgovorno i opasno.
Dodatno, puno ljudi sumnja da ima COVID-19, ali se boji testirati, posebno ako žive sami i ne kreću se previše.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Vjerojatno i preko tisuću, ali takva je situacija svugdje. COVID-19 se može prehodati, šta je to za nas dinaroidne tipove.
Milanović oko COVID-a priča već neko vrijeme totalne gluposti
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Vjerojatno i preko tisuću, ali takva je situacija svugdje. COVID-19 se može prehodati, šta je to za nas dinaroidne tipove.
Milanović oko COVID-a priča već neko vrijeme totalne gluposti
Karijes :)
Loša usporedba, ali barem nije podlegao općoj histeriji.
A pazi, ipak on ima kroničnih situacija s sinusima.
Guest- Guest
meni je veći problem hipohondrija nego covid...želim to u neznanju proći
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Može za šankom pričati šta god hoće, ali ne javno...Djeluje mi kao Bolsanaro, Lukašenko...
Jbote, pa žena mu je nekakva doktorica(čini mi se), ne znam zašto ga ona malo ne posavjetuje.
Jbote, pa žena mu je nekakva doktorica(čini mi se), ne znam zašto ga ona malo ne posavjetuje.
Zadnji put kad je pokušala, dobila je priko čunke...Eroo wrote:Može za šankom pričati šta god hoće, ali ne javno...Djeluje mi kao Bolsanaro, Lukašenko...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Eroo wrote:Može za šankom pričati šta god hoće, ali ne javno...Djeluje mi kao Bolsanaro, Lukašenko...
Stvar je u tome da nema uopće mjesta nikakvoj panici.
ovo je sada više psihološko-socijalno-ekonomski problem koji nas paralizira
nego
zdravstveno-epidemiološki koji nas ubija
Posve se slažem s tim da treba imati epidemiološke mjere i cjepivo, ali ovaj stupanj uzbune i iracionalnosti svakako ne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Milanović odličan... Trebao bi dignuti kanadere i ohladiti malo ove iz stožera...Eroo wrote:Može za šankom pričati šta god hoće, ali ne javno...Djeluje mi kao Bolsanaro, Lukašenko...
Covid histerija je pokrenuta svrhu srozavanja američke ekonomije i svrgavanja trumpa...
Tko to do sada nije shvatio...
Virus je tu i triba pripaziti ugrožene, a da je smak svita kako je bilo prije pola godine, nije....T. wrote:Covid histerija je pokrenuta svrhu srozavanja američke ekonomije i svrgavanja trumpa...
da prne lemur na Madagaskaru ovi bi to išli iskoristiti za rušenje Trampa...
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Tko ne zna talijanski neka kopira gornji link i prilijepi u prozorčić, a na to klikne na novi link.
Ima i tablica s komunama... i smrtnost : broj i % povećanja na očekivani broj.
https://translate.google.com/?hl=sl
Tko ne zna talijanski neka kopira gornji link i prilijepi u prozorčić, a na to klikne na novi link.
Ima i tablica s komunama... i smrtnost : broj i % povećanja na očekivani broj.
https://translate.google.com/?hl=sl
ne samo trumpaT. wrote:Covid histerija je pokrenuta svrhu srozavanja američke ekonomije i svrgavanja trumpa...
ima tu jos ispod zhita puno ruznih stvari koje ce uz pomoc korone proci nezapazeno
Sezona je gotova.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pocrkat će pobožna katolčad.Mise su potencijalna žarišta.RayMabus wrote:Danas je Velika Gospa pa će fino sad bit svaki dan idućih deset dana po oko 200 zaraženih.
Sezona je gotova.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» dida ja tom covjeku vjerujem
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda
» Yoda vrati se!
» dida ja tom covjeku vjerujem
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda
» Yoda vrati se!
Page 1 of 1