Yoda vrati se!
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
Ja žalim što mi je istekla licenca za antifašističke djelatnosti,od čega ću ja sada živiti,kako kruh zaraditi ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Što, znači, na papiru nisi?
Ti ko i miha, najvoliš o govnu pisati. Vaši su opisi tako životni, kad čitam, kao da je govno tu, smrdljivo i gnjecavo.
Dobro, miha je poljoprivrednik, on mora zbati oko gnoja, to je takav posao.
Otkud tebi to?
Guest- Guest
Nije pošteno,godinama marljivo radim i sad mi oduzmu licencu zbog proceduralne pogreške,više nisam profesionalni antifašist,već amater.
2015-07-23
tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Ti ko i miha, najvoliš o govnu pisati. Vaši su opisi tako životni, kad čitam, kao da je govno tu, smrdljivo i gnjecavo.
Otkud tebi to?
Jadno, primitivno, bez duha.
Kako da postanem poput tebe?
crvenkasti-
2014-04-17
mene često sjeta uhvati za savom besarovićem, đurom grujićem i fedorom, strimakovićem, pogotovo me se ovaj zadnji dojmio a prvo navedeni je bio dobar sa bratom od mog pradjeda... ..... jel se i to računa...
2015-08-08
Neće mene neki pripravnik učit o tekovinam NOB-a,pa valjda ja najbolje znam šta je pravi antifašizam.
2015-07-23
Ne možeš ni u snu,ti si đubre za reciklažu odavno i hebalo nanu što bi ti ja kao takvom đubretaru dao i da retka jednog ovdje napišeš smradu četnički. Pljuješ tu po hrvatima i hrvatskoj bez kazne no nije moja stvar ali da je do mene odavno bi gledao travu sa doljnje strane što se tiče foruma.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Otkud tebi to?
Guest- Guest
Kako Milorad Pupuvac može biti veći antifašist od Izeta Fazlinovića,ajde mi to objasnite.
2015-07-23
Jesi li svjestan da ovo zvuči kao genocid ?tre911 wrote:Ne možeš ni u snu,ti si đubre za reciklažu odavno i hebalo nanu što bi ti ja kao takvom đubretaru dao i da retka jednog ovdje napišeš smradu četnički. Pljuješ tu po hrvatima i hrvatskoj bez kazne no nije moja stvar ali da je do mene odavno bi gledao travu sa doljnje strane što se tiče foruma.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Otkud tebi to?
2015-07-23
Ima medije iza sebe a bome i vlade RH-niko nema što milorad imade, dva uskrsa i medije od hrvatske vlade.Antif_No1 wrote:Kako Milorad Pupuvac može biti veći antifašist od Izeta Fazlinovića,ajde mi to objasnite.
Guest- Guest
Da,ali Izet je zaslužio više od njega,zašto i on nema ?tre911 wrote:Ima medije iza sebe a bome i vlade RH-niko nema što milorad imade, dva uskrsa i medije od hrvatske vlade.Antif_No1 wrote:Kako Milorad Pupuvac može biti veći antifašist od Izeta Fazlinovića,ajde mi to objasnite.
2015-07-23
Jesam ali crveni je navikao na to, njega samog su barem dvadeset puta genocidisali a od toga artuković dva puta lično i još pavelić tri puta, ostalo otpada na mupovce i zengeAntif_No1 wrote:Jesi li svjestan da ovo zvuči kao genocid ?tre911 wrote:Ne možeš ni u snu,ti si đubre za reciklažu odavno i hebalo nanu što bi ti ja kao takvom đubretaru dao i da retka jednog ovdje napišeš smradu četnički. Pljuješ tu po hrvatima i hrvatskoj bez kazne no nije moja stvar ali da je do mene odavno bi gledao travu sa doljnje strane što se tiče foruma.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Otkud tebi to?
Guest- Guest
izet je bosanski antifašist a ovaj "naš" je jebiga ... "naš"
2015-08-08
Jer je musliman ali sada se mijenja politika prema islamu pa će to sve izet nadoknaditiAntif_No1 wrote:Da,ali Izet je zaslužio više od njega,zašto i on nema ?tre911 wrote:Ima medije iza sebe a bome i vlade RH-niko nema što milorad imade, dva uskrsa i medije od hrvatske vlade.Antif_No1 wrote:Kako Milorad Pupuvac može biti veći antifašist od Izeta Fazlinovića,ajde mi to objasnite.
Guest- Guest
Ako ga i Petar Brzica nije izgenocidisao,onda ovo se ne računa.tre911 wrote:Jesam ali crveni je navikao na to, njega samog su barem dvadeset puta genocidisali a od toga artuković dva puta lično i još pavelić tri puta, ostalo otpada na mupovce i zengeAntif_No1 wrote:Jesi li svjestan da ovo zvuči kao genocid ?tre911 wrote:Ne možeš ni u snu,ti si đubre za reciklažu odavno i hebalo nanu što bi ti ja kao takvom đubretaru dao i da retka jednog ovdje napišeš smradu četnički. Pljuješ tu po hrvatima i hrvatskoj bez kazne no nije moja stvar ali da je do mene odavno bi gledao travu sa doljnje strane što se tiče foruma.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Otkud tebi to?
2015-07-23
Izet nije musliman,već ateist.Jugosloven s muslimanskim imenom,te je bolji antifašist od Pupovca.
2015-07-23
darla wrote:epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
A zlikovca
Morao sam :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne znam što se dogodilo no mene je onaj mutavi iknar proganjao po forumu i zaista bi prestao pisati da ga nisu trajno banirali( ili barem mjesečni banovi). U svakom slučaju upućujem pozv yodi da se vrati ili barem "reinkarnira" u neki drugi nick.epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
Guest- Guest
epikur37 wrote:darla wrote:epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
A zlikovca
Morao sam :)
U biti vratio si temu na pravi tok
darla- Admin
2015-10-22
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)