Yoda vrati se!
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
epikur37 wrote:darla wrote:epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
A zlikovca
Morao sam :)
U biti vratio si temu na pravi tok
darla- Admin
2015-10-22
tre911 wrote:epikur37 wrote:U svakom slučaju upućujem pozv yodi da se vrati ili barem "reinkarnira" u neki drugi nick.
Natrag u Yodu, ovaj mu nije tako dobro pristajao
darla- Admin
2015-10-22
Možda i je ali ga sramota priznati da ga je ovaj za deset sekundi sredio-barem tako srpski mediji pišu o takmičenju,ono tri sata je takmičenje trajalo i ispadne da je brzica pobjedio tako da je svakog izgenocidisao za deset sekundi tokom tri sata bez odmora.Antif_No1 wrote:Ako ga i Petar Brzica nije izgenocidisao,onda ovo se ne računa.tre911 wrote:Jesam ali crveni je navikao na to, njega samog su barem dvadeset puta genocidisali a od toga artuković dva puta lično i još pavelić tri puta, ostalo otpada na mupovce i zengeAntif_No1 wrote:Jesi li svjestan da ovo zvuči kao genocid ?tre911 wrote:Ne možeš ni u snu,ti si đubre za reciklažu odavno i hebalo nanu što bi ti ja kao takvom đubretaru dao i da retka jednog ovdje napišeš smradu četnički. Pljuješ tu po hrvatima i hrvatskoj bez kazne no nije moja stvar ali da je do mene odavno bi gledao travu sa doljnje strane što se tiče foruma.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Pa kad si govno onda je red i pisati o tom nusproduktu.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Što, znači, na papiru nisi?
Ti ko i miha, najvoliš o govnu pisati. Vaši su opisi tako životni, kad čitam, kao da je govno tu, smrdljivo i gnjecavo.
Dobro, miha je poljoprivrednik, on mora zbati oko gnoja, to je takav posao.
Otkud tebi to?
Jadno, primitivno, bez duha.
Kako da postanem poput tebe?
Guest- Guest
Nova kategorija, ustaše moraju razmisliti o tome oće li takve prihvatiti ili prepustiti isilu.Antif_No1 wrote:Izet nije musliman,već ateist.Jugosloven s muslimanskim imenom,te je bolji antifašist od Pupovca.
Guest- Guest
Ja sam bio tre91 a sad imam jednu jedinicu više, nema povratka na staro rekao bi drug milanović :DDdarla wrote:tre911 wrote:epikur37 wrote:U svakom slučaju upućujem pozv yodi da se vrati ili barem "reinkarnira" u neki drugi nick.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne znam što se dogodilo no mene je onaj mutavi iknar proganjao po forumu i zaista bi prestao pisati da ga nisu trajno banirali( ili barem mjesečni banovi). U svakom slučaju upućujem pozv yodi da se vrati ili barem "reinkarnira" u neki drugi nick.epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
Ma yoda je ok i nije luđak poput iknara, niti kreac poput ezekiela...i slično.
Nihi je malo pretemperamentan i plah i to je to. Kad zagrize proguta do kraja....
S druge strane, premda je meni muka od njegovih i dedinih grafikona i "dokaza" dečki se trude, imaju neku ideju vodilju i vrte oko toga.
Nije jednom on našao nešto gdje me mogao prcnuti...al ja to iskuliram..:D
Al kad njega nađem gdje se zahebao a to nije baš rijetko i kad ga sašijem on me stavi na ignore ili se raspali :)
Sve u svemu Yoda je forumski karakter prve vrste, ovjereno.....u klasi tebe, mene, dede, ere,marca dijagrama, neve, megi, jastreba i svih ostalih da sada e nabrajam...sve i nadam se da se ne ljute koga nisam spomenuo. No u glavnom galerija prepoznatljivih forumskih likova koji grade ovu cijelu priču.
A to što se Yoda ljutnuo, aj super to ću mu odmah zapaprit čim se vrati :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre911 wrote:Ja sam bio tre91 a sad imam jednu jedinicu više, nema povratka na staro rekao bi drug milanović :DD
Pa to su manje kozmeticke promjene, Yoda to radikalno
Laku noc, zapricali ste me, ali bilo je zabavno , ugodni ostatak veceri zelim svima koji ostajete
darla- Admin
2015-10-22
Jasno, ljudi koji znaju braniti svoje stavove bez hehehlolahuahualolahaha su na cijeni i zaista je šteta takve izgubiti, daju dubinu i čar ovog i svakog drugog foruma.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ne znam što se dogodilo no mene je onaj mutavi iknar proganjao po forumu i zaista bi prestao pisati da ga nisu trajno banirali( ili barem mjesečni banovi). U svakom slučaju upućujem pozv yodi da se vrati ili barem "reinkarnira" u neki drugi nick.epikur37 wrote:yoda na aparatima :D
Ma yoda je ok i nije luđak poput iknara, niti kreac poput ezekiela...i slično.
Nihi je malo pretemperamentan i plah i to je to. Kad zagrize proguta do kraja....
S druge strane, premda je meni muka od njegovih i dedinih grafikona i "dokaza" dečki se trude, imaju neku ideju vodilju i vrte oko toga.
Nije jednom on našao nešto gdje me mogao prcnuti...al ja to iskuliram..:D
Al kad njega nađem gdje se zahebao a to nije baš rijetko i kad ga sašijem on me stavi na ignore ili se raspali :)
Sve u svemu Yoda je forumski karakter prve vrste, ovjereno.....u klasi tebe, mene, dede, ere,marca dijagrama, neve, megi, jastreba i svih ostalih da sada e nabrajam...sve i nadam se da se ne ljute koga nisam spomenuo. No u glavnom galerija prepoznatljivih forumskih likova koji grade ovu cijelu priču.
A to što se Yoda ljutnuo, aj super to ću mu odmah zapaprit čim se vrati :D
Guest- Guest
Laku noć Dubrovniku i naravno tebidarla wrote:tre911 wrote:Ja sam bio tre91 a sad imam jednu jedinicu više, nema povratka na staro rekao bi drug milanović :DD
Pa to su manje kozmeticke promjene, Yoda to radikalno
Laku noc, zapricali ste me, ali bilo je zabavno , ugodni ostatak veceri zelim svima koji ostajete
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..