Yoda vrati se!
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
To je bar lako,razbiješ ćiriličnu ploču,odvrneš plinsku bocu u Savskoj i to bi od prilike tocrvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
Zašto pitaš mene, ja još uvijek učim i kako se postaje Hrvat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Guest- Guest
teror kodnog naziva 66....Antif_No1 wrote:To je bar lako,razbiješ ćiriličnu ploču,odvrneš plinsku bocu u Savskoj i to bi od prilike tocrvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa mislio sam ga pitat da bude moj sparing partner,da zajedno vježbamo postati Hrvati i gayevi,ali to je valjda slično.michaellcmacha wrote:ko je taj... ;)... kicu gajba kako sam obećao...Antif_No1 wrote:ma pitao sam crvenkastog,mislio sam da on znamichaellcmacha wrote:samo nemoj čarlija pitat on ti ne bude znao dat odgovor... malo su mu mutne neke maliganske faze....Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
2015-07-23
tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Što, znači, na papiru nisi?
crvenkasti-
2014-04-17
Preteško za tebe kao turskog potomka,prvo moraš postati pričuvni srbin pa onda po redu...dakle tek za jedno sto godina možeš postati pričuvni hrvat.crvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:kako da postanem gay a da ne dobijem sidu ?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
ma ne zezam, al nije bilo posljedica, ako zanemarimo utrošeno vrijeme i čudan osjećaj kad se nalaziš s druge strane stola... ;)
A dobro onda, bezveze bi bilo zbog piskaranja na forumu imati pizdarije u RL .
darla- Admin
2015-10-22
Antif_No1 wrote:Kako se postaje Srbin ?
To jesi, glupane, treba postat Hrvat, to je cilj.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni je cilj postat najveći živući antifašist.Zvuči bezveze biti Hrvat,nije moderno.crvenkasti wrote:Antif_No1 wrote:Kako se postaje Srbin ?
To jesi, glupane, treba postat Hrvat, to je cilj.
2015-07-23
michaellcmacha wrote:
... kicu gajba kako sam obećao...
Ali Ezek ti je Wolf i jos je tu
darla- Admin
2015-10-22
Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Guest- Guest
Istekao mi je certifikat za antifašizam,moram ponovo polagati atest,ne znam jeli se isplati ?
2015-07-23
Istina, nije više ono kako je bilo prije 10 godina.
A ja, zastao tu negdje, na pola. Užas.
A ja, zastao tu negdje, na pola. Užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Antifašizam danas nije na cijeni,teško se od toga živi,moram nešto raditi u fušu..
2015-07-23
tre911 wrote:Papir trpi svašta pa tako i tvoj potpis da si hrvat, isto kao i brisanje guzice, otprilike isto važi i tvoj potpis i ova radnja oko anusa.crvenkasti wrote:tre911 wrote:Jasno ko dan, pitaj onog kukavelja partizančinu iz MORHa o tome, ono isti ste pa pretpostavljam da imaš i njegov brojcrvenkasti wrote:Ej tre, jesi li ti stvarno na papiru Srbin?
Ti ko i miha, najvoliš o govnu pisati. Vaši su opisi tako životni, kad čitam, kao da je govno tu, smrdljivo i gnjecavo.
Dobro, miha je poljoprivrednik, on mora zbati oko gnoja, to je takav posao.
Otkud tebi to?
crvenkasti-
2014-04-17
ne vidim ja tog, a ni ovog iz žirovca tako da mi je ok.... :)) ko će opet na obavijesni....darla wrote:michaellcmacha wrote:
2015-08-08
Svi žale za nekim tamo Francuzima i bezveznim muslimanskim izbjeglicama a nitko ne žali za 750 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu.
2015-07-23
michaellcmacha wrote:ne vidim ja tog, a ni ovog iz žirovca tako da mi je ok.... :)) ko će opet na obavijesni....darla wrote:michaellcmacha wrote:
Aha, ok .
darla- Admin
2015-10-22
Ja žalim što mi je istekla licenca za antifašističke djelatnosti,od čega ću ja sada živiti,kako kruh zaraditi ?
2015-07-23
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)