Yoda vrati se!
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
Razumijem tvoj komentar...A i znamo zašto...marcus-t wrote:Njemu treba gurnut kišobran u šupak i pritisnut gumb za otvaranje. Yoda je milo dijete naspram njega.AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
Guest- Guest
I dobija je novi nadimak od mene nakon ovoga svega : Đodolino.marcus-t wrote:Njemu treba gurnut kišobran u šupak i pritisnut gumb za otvaranje. Yoda je milo dijete naspram njega.AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
insarlahmarcus-t wrote:Njemu treba gurnut kišobran u šupak i pritisnut gumb za otvaranje. Yoda je milo dijete naspram njega.AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
Kak bih te krivo shvatio, kad te jedini ja i shvaćam.red wolf wrote:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja jesam za ravnotežu...To je temelj Zemlje i Svemira...AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
ipak ih dobijes. kao filterdijagram wrote:briga me za racune, vazna je samo ljubavmaggie13 wrote:ima ih vise..trebat ce tipkatdijagram wrote:maggie13 wrote:sad cu ti skenirat racune.dijagram wrote:vratite nam yodu uzmite megi
dobro, ako necete ja cu je uzeti
2014-04-12
eto,yehudi duhovni ucitelj.AlfaOmega wrote:Za moju preobrazbu kriv je yehudi koji me je naučio da niko nije cool kao Iranci.maggie13 wrote:Netolerantni ste i diskriminatorni..on samo ima drukcije stavove i pristupe..koje jednoumlje vlada na siriji.
2014-04-12
Ajde dobro...AlfaOmega wrote:Kak bih te krivo shvatio, kad te jedini ja i shvaćam.red wolf wrote:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja jesam za ravnotežu...To je temelj Zemlje i Svemira...AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
Guest- Guest
Ajatolah mu nije ravan, vjeruj. ;)maggie13 wrote:eto,yehudi duhovni ucitelj.AlfaOmega wrote:Za moju preobrazbu kriv je yehudi koji me je naučio da niko nije cool kao Iranci.maggie13 wrote:Netolerantni ste i diskriminatorni..on samo ima drukcije stavove i pristupe..koje jednoumlje vlada na siriji.
Nije to dobro...red wolf wrote:Ajde dobro...AlfaOmega wrote:Kak bih te krivo shvatio, kad te jedini ja i shvaćam.red wolf wrote:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja jesam za ravnotežu...To je temelj Zemlje i Svemira...AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
hahahahahahahahahahahahahaAlfaOmega wrote:Nije to dobro...red wolf wrote:Ajde dobro...AlfaOmega wrote:Kak bih te krivo shvatio, kad te jedini ja i shvaćam.red wolf wrote:Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja jesam za ravnotežu...To je temelj Zemlje i Svemira...AlfaOmega wrote:Ezek vrijedi duplo. Širi harmoniju
Guest- Guest
uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
2015-08-08
ko da sam ja pisao, bas takomichaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
dijagram-
2015-08-09
Ja se nadam da će se vratit pošto smo ipak našli diplomatsko riješenje a to je :
- otvaranje presonalnih tema di se nekoga u naslovu teme poziva imenom tj nickom i ako se ta osoba požali na to : ban od jednog dana otvaraću teme da malo oladi
- šta se tiće postanja , staviš na ignore pa onda nečitaš i neodgovaraš na takve postove i to je to , nakon nekog vrimena ova druga strana će se oladit jer vidi da je neobadaješ ( nereagiraš na njene upise ).
- otvaranje presonalnih tema di se nekoga u naslovu teme poziva imenom tj nickom i ako se ta osoba požali na to : ban od jednog dana otvaraću teme da malo oladi
- šta se tiće postanja , staviš na ignore pa onda nečitaš i neodgovaraš na takve postove i to je to , nakon nekog vrimena ova druga strana će se oladit jer vidi da je neobadaješ ( nereagiraš na njene upise ).
2014-04-11
eto,vjerujem..citam vas,pa znam..;)AlfaOmega wrote:Ajatolah mu nije ravan, vjeruj. ;)maggie13 wrote:eto,yehudi duhovni ucitelj.AlfaOmega wrote:Za moju preobrazbu kriv je yehudi koji me je naučio da niko nije cool kao Iranci.maggie13 wrote:Netolerantni ste i diskriminatorni..on samo ima drukcije stavove i pristupe..koje jednoumlje vlada na siriji.
2014-04-12
Mene?...hahahhahahahahahahahamichaellcmacha wrote:uz nesebičnu pomoć kica... ja sam likvidisao i ezeka i onog iz žirovca, tak da je sad milina za čitat vas... i one koji su mi ok a i one koji nisu... a yoda... yoda je naš dečko, dobar samo, predugo mu traje zelena faza...kad navratim dolje u njegov firtl pošteno ću ga išpotat...a onda ćemo neku vinčugu strusiti, valjda ima neki pouzdani izvor...
Guest- Guest
Yoda, ak me čitaš, imam jedno pitanje... jel ti legendarni messiah stvarno bio rod?
reci ti meni koji ti je nick na starom forumu pa ti možda odgovorim..AlfaOmega wrote:Yoda, ak me čitaš, imam jedno pitanje... jel ti legendarni messiah stvarno bio rod?
Ja ne znam šta je ta Sirija toliko bitna da se oko nje tako zakačite u reali tj to shvatite za ozbiljno.
To je doli koljačina. Nek se kolju tko im hebe malter.
--------------
Borbe se odvijaju u sunitskom dijelu Iraka a to je dio koji je poviše Bagdada i odvija se na dvije lokacije : Sirija i Irak i sad cemo u iducem postu stavit šta je Nostradamus napisa i to se odvija sada tj taj dio događaja je u sadašnjem vremenu i to je na pocetku spisa tj prva stranica.
Two revolutions ( Irak i Sirijia ) will be caused by the evil scythe bearer making a change of reign and centuries. The mobile sign thus moves into its house: Equal in favour to both sides.I the land with a climate opposite to Babylon ( sunitski trokut i sunitski dio Sirije tzv kalifat Sirije i Levanta ) there will be great shedding of blood. Heaven will seem unjust both on land and sea and in the air. Sects, famine, kingdoms, plagues, confusion.
To je doli koljačina. Nek se kolju tko im hebe malter.
--------------
Borbe se odvijaju u sunitskom dijelu Iraka a to je dio koji je poviše Bagdada i odvija se na dvije lokacije : Sirija i Irak i sad cemo u iducem postu stavit šta je Nostradamus napisa i to se odvija sada tj taj dio događaja je u sadašnjem vremenu i to je na pocetku spisa tj prva stranica.
Two revolutions ( Irak i Sirijia ) will be caused by the evil scythe bearer making a change of reign and centuries. The mobile sign thus moves into its house: Equal in favour to both sides.I the land with a climate opposite to Babylon ( sunitski trokut i sunitski dio Sirije tzv kalifat Sirije i Levanta ) there will be great shedding of blood. Heaven will seem unjust both on land and sea and in the air. Sects, famine, kingdoms, plagues, confusion.
2014-04-11
Možda Yoda...hahahahahahahhahahahaakic wrote:reci ti meni koji ti je nick na starom forumu pa ti možda odgovorim..AlfaOmega wrote:Yoda, ak me čitaš, imam jedno pitanje... jel ti legendarni messiah stvarno bio rod?
Guest- Guest
Šta si ti Yoda?kic wrote:reci ti meni koji ti je nick na starom forumu pa ti možda odgovorim..AlfaOmega wrote:Yoda, ak me čitaš, imam jedno pitanje... jel ti legendarni messiah stvarno bio rod?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)