Yoda vrati se!
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Yoda vrati se!
to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
dobro cmokic,ma gdje bila, za lijep i miran san:)
... sad kad mi Megi kosu pocupa
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Antif_No1 wrote:
A kad stalno mijenju se nickovi,tko će to upratit a i ja baš ne navraćam često.Pa koji ti je onda bio nick ?
Pa Miha, kako mozes Mihu fulat?
darla- Admin
2015-10-22
a da, gotovo ko muz i zena,tako nesto:)maggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
da, vase bake na istom suncu guzicu suncale :Dmaggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A jeli tebi ona Zorica iz Big Bradera nešto u rodu ?Leviathan2 wrote:da, vase bake na istom suncu guzicu suncale :Dmaggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
2015-07-23
pa uvijek sam ja bio fin i pristojan...
2015-08-08
Paznao si s vremena na vrijeme malo podivljati.michaellcmacha wrote:pa uvijek sam ja bio fin i pristojan...
2015-07-23
ma to je uglavnom bila kriva percepcija, a lako moguće i APISovo muljanje po upisima..... znaš i sam da onaj forum nikad nije delao kak treba ko zna šta se tamo sve pakljalo.... :)))
2015-08-08
hahaha,zeznuto bi to bilo srodstvo..bolje ovako :Pdijagram wrote:a da, gotovo ko muz i zena,tako nesto:)maggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
2014-04-12
Ma znam.I meni se napakovalo da sam tobože veličao ustaštvo.To mora da mi je neko preuređivao postove ili hakovao profil.michaellcmacha wrote:ma to je uglavnom bila kriva percepcija, a lako moguće i APISovo muljanje po upisima..... znaš i sam da onaj forum nikad nije delao kak treba ko zna šta se tamo sve pakljalo.... :)))
2015-07-23
8-)Leviathan2 wrote:da, vase bake na istom suncu guzicu suncale :Dmaggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
Nase bake su bile postene zene..:D
2014-04-12
Danas u jutro, idem ja, kad ono, naiđe susjed.
Dobar dan, dobar dan.
Ispriča on meni da mu je sin u Njemačkoj, a kćerka se ovdje udala, ali se razvela. Tetka živi sama u stanu i neće u starački dom, i ne da mu se svaki dan ići tamo i pomagati joj.
Dobar dan, dobar dan.
Ispriča on meni da mu je sin u Njemačkoj, a kćerka se ovdje udala, ali se razvela. Tetka živi sama u stanu i neće u starački dom, i ne da mu se svaki dan ići tamo i pomagati joj.
crvenkasti-
2014-04-17
men se čini da je razbojnica tu imala prste, ona mi djeluje ko da radi u apis-u....... :))Antif_No1 wrote:Ma znam.I meni se napakovalo da sam tobože veličao ustaštvo.To mora da mi je neko preuređivao postove ili hakovao profil.michaellcmacha wrote:ma to je uglavnom bila kriva percepcija, a lako moguće i APISovo muljanje po upisima..... znaš i sam da onaj forum nikad nije delao kak treba ko zna šta se tamo sve pakljalo.... :)))
2015-08-08
Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
A kad stalno mijenju se nickovi,tko će to upratit a i ja baš ne navraćam često.Pa koji ti je onda bio nick ?
Pa ima isti stil pisanja, isto tematski vodi rasprave, dobro mozda je retorika malo njeznija
darla- Admin
2015-10-22
Otpao mi onaj plastični čep na jednoj nozi od stolice i čim se pomaknem, grebe mi se parket.
crvenkasti-
2014-04-17
Eto vidiš,na nepošten način su mi htjeli napakovat fašizam i ustaštvo.michaellcmacha wrote:men se čini da je razbojnica tu imala prste, ona mi djeluje ko da radi u apis-u....... :))Antif_No1 wrote:Ma znam.I meni se napakovalo da sam tobože veličao ustaštvo.To mora da mi je neko preuređivao postove ili hakovao profil.michaellcmacha wrote:ma to je uglavnom bila kriva percepcija, a lako moguće i APISovo muljanje po upisima..... znaš i sam da onaj forum nikad nije delao kak treba ko zna šta se tamo sve pakljalo.... :)))
2015-07-23
Prvi dan kad operem kosu, još kako tako.
Već sutra, užas.
Već sutra, užas.
crvenkasti-
2014-04-17
pa jebiga ko će durat da svako malo ide na obavjesne razgovore zbog drljanja po forumu... udavili me prijavljivači pa sam obećao bivšim kolegama da neću više grubo...;)
Last edited by michaellcmacha on 17/11/2015, 23:12; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bolje , da,...iako, moglo bi nas se krivo shvatiti, al sto se mozemaggie13 wrote:hahaha,zeznuto bi to bilo srodstvo..bolje ovako :Pdijagram wrote:a da, gotovo ko muz i zena,tako nesto:)maggie13 wrote:to je posebna veza..skoro pa rodbinska..B-)dijagram wrote:nece, megi i ja smo,...nesto drugo:)darla wrote:dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
Pa to me i je zavaralo.I njemu se malo otupila oštrica.darla wrote:Antif_No1 wrote:Pa eto kad se upristojio.Više nije tako zajeban.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Pa ima isti stil pisanja, isto tematski vodi rasprave, dobro mozda je retorika malo njeznija
2015-07-23
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Yoda
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)
» Yoda bizi..krecemo..
» Yoda, de nam prevedi naslov :)
» Naš čovik se snaša. Yoda?
» Yoda, ne laži čovjeku! :)