Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
AssadNaPodmornici wrote:ebenica ljevičar i antifašist i liberal, za trpačinu ,
aj vi meni so'cijalisti/liberali , aj molimite objasni mi zašto u ovome vidiš korist? koji je tvoj argument za trpačinu milijardama muškaraca iz low iq nacija gdje su većina necijepljeni, islamizirani, neobrazovani itd?
Ocekujes suvisao odgovor?
Guest- Guest
Bolje je pitanje koliko ih je udomio kod sebe i pocastio svime sto im treba i sto zele.Joker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ebenica ljevičar i antifašist i liberal, za trpačinu ,
aj vi meni so'cijalisti/liberali , aj molimite objasni mi zašto u ovome vidiš korist? koji je tvoj argument za trpačinu milijardama muškaraca iz low iq nacija gdje su većina necijepljeni, islamizirani, neobrazovani itd?
omni-
2014-04-12
Ajd ne lupetaj, ti si Arapina vidio samo na slici.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
Ovdje u Belgiji ih ima jako puno i dosta njih imaju svoje radnje i dućane , a žene im voze mrcine od auta o kojima ti ne možeš ni sanjati.
Trinity-
2014-04-17
700 meleona? Je li to s onima u Turskoj , Pakistanu i Nigeriji, ili na što si mislio?ebenica wrote:jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
Ne možete minjat buduće događaje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ja sam u Briselu kod jednog popio kavu. Uša u neki kafić a Arap konobar.Triny wrote:Ajd ne lupetaj, ti si Arapina vidio samo na slici.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
Ovdje u Belgiji ih ima jako puno i dosta njih imaju svoje radnje i dućane , a žene im voze mrcine od auta o kojima ti ne možeš ni sanjati.
No ima iih dosta kriminalaca i poseban problem je wehabizam tako da će letit kolektivno il nek postanu budisti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zašto bih ih ja udomio? da je tema zdravstvo bi li me pitao koliko sam ljudi osobno izliječio?omni wrote:Bolje je pitanje koliko ih je udomio kod sebe i pocastio svime sto im treba i sto zele.Joker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ebenica ljevičar i antifašist i liberal, za trpačinu ,
gledajući s ljudske strane ako ti ljudi žele za sebe i svoje obitelji bolje, što je normalan osjećaj i osjeća ga isto hrpa hrvata koja je otišla živjeti negdje drugdje, zašto bih ja to tim ljudima branio?
po čemu smo mi točno bolji? zato što smo se rodili tu gdje jesmo? zato što nam je boja kože svijetlija?
samo bi govna na druge ljude huškala policiju, tko god bili ti drugi ljudi....
Guest- Guest
kaj ti nije jasno? si čuo kad za google? https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=europa+populationEroo wrote:700 meleona? Je li to s onima u Turskoj , Pakistanu i Nigeriji, ili na što si mislio?ebenica wrote:jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
Ne možete minjat buduće događaje.
Guest- Guest
Da , strah.
Ja se ne bojin tih imigranata. Uostalom Arape znam i osobno jer smo u Italiji skupa pili i pušili hašiš. Više se oni boje nas tj ja sam im bio čudan zbog očiju kad bi se napušili dobro. Demon.
Tako je strah. Strah , strah. U strahu su velike oći i zato idemo u treći svijetski rat a ja ću vam pričati priče iz budućnosti pošto Ashtar komanda i drugi to oće jer vam žele reči da postoje.
Ja se ne bojin tih imigranata. Uostalom Arape znam i osobno jer smo u Italiji skupa pili i pušili hašiš. Više se oni boje nas tj ja sam im bio čudan zbog očiju kad bi se napušili dobro. Demon.
Tako je strah. Strah , strah. U strahu su velike oći i zato idemo u treći svijetski rat a ja ću vam pričati priče iz budućnosti pošto Ashtar komanda i drugi to oće jer vam žele reči da postoje.
2014-04-11
Kad umreš onda se deinkarniraš. Nešto poput izlaženja iz tijela tj isto to samo se ne možeš vratit u tijelo jer je mrtvo.ebenica wrote:kad umreš nisi preživio i jebeš tvoj nagon za preživljavanjem...prije nego si se rodio bio si ništa i kad umreš biti ćeš ništa. dovoljno jednostavno za tvoj arapsko kršćanski mozak?AssadNaPodmornici wrote:pa prvo nisu ništa manje vrijedniji od gena nekog kozojeba koji ima IQ 80 sa bliskog istoka.ebenica wrote:a po čemu su tvoji geni bitni? osim kaj su tvoji? koja je vrijednost tvojih gena? daj mi jedan jedini argument vrijednosti tvojih gena.AssadNaPodmornici wrote:i da većina ljudi razmišlja kao ti , geni takvih bi bili izbrisani.
dosta drugih Hrvata(i ostalih europljana) ne želi izbrisati svoje gene ,
u najmanju ruku nisu ništa manje vrijedniji. a sa druge strane , nije bitno tko ima vrijednije gene, i ja i većina hrvata i gotovo svi kozojebi imamo nagon za samo-opstankom i "preživljavanjem" , što očito ti i dio europljana nemate. zato će uskoro ići i vojska i žilet žica na granicu, stavit će je i Zoran Milanović ako bude potrebno. inače će letitit glave.
vidiš, o ovome pričam čisto iz znanstveno-ateističkog kuta gledanja, i opet kurca vi ateisti ne razumite
2014-04-11
O strahu znaš dosta a ne znaš da je čovjek besmrtno biće. Zanimljiva kombinacija.
Kad umreš izađeš iz tijela i onda obićno dođeš pred nekakvo svijetlo pa ti se pojavi nešto u šta vjeruješ i uđeš u to i više se ničega ne sjećaš.
To je holografski program oko ove planete kojeg su instalirali negativni vanzemaljci kad su prije par tisuća godina napravili invaziju ovdje , pokorili ljudsku rasu i prčkali im po DNKa na taj način da izgube duhovne sposobnosti poput komunikacije s višim razinama svjesti ...ili duhovnosti...ili s Bogom kreatorom ....kako god uglavnom uvjerili su ih da su tijelo.
A ti vanzemaljci vole strah.
Kad umreš izađeš iz tijela i onda obićno dođeš pred nekakvo svijetlo pa ti se pojavi nešto u šta vjeruješ i uđeš u to i više se ničega ne sjećaš.
To je holografski program oko ove planete kojeg su instalirali negativni vanzemaljci kad su prije par tisuća godina napravili invaziju ovdje , pokorili ljudsku rasu i prčkali im po DNKa na taj način da izgube duhovne sposobnosti poput komunikacije s višim razinama svjesti ...ili duhovnosti...ili s Bogom kreatorom ....kako god uglavnom uvjerili su ih da su tijelo.
A ti vanzemaljci vole strah.
2014-04-11
Ti vanzemaljci ne žive ovdje iz razloga jer nisu biološki podešeni za život na ovoj planeti. Mogu ostat neko vrijeme al već duži period im stvara.....glavobolju.
Zato imaju hibride koji za njih vladaju svijetom il bar to pokušavaju. Dakle vladaju na daljinski a odavde uzimaju resurse ( materija i biologija ).
Dakle u iinteresu im je da vi spavate i ne razvijate se kako se ne bi probudili i zato vas stalno zavađavaju i vaša povijest je povijest ratova.
I sad će još jedan i ti ga nećeš zaustaviti jer imaš znanje o strahu al ne znaš ništa ostalo poput npr da moja malenkost ne voli emanicipaciju.
Islam vs zapadna kršćansko emanicipirana civilizacija.
Stiže uskoro i u vaša kina.
Zato imaju hibride koji za njih vladaju svijetom il bar to pokušavaju. Dakle vladaju na daljinski a odavde uzimaju resurse ( materija i biologija ).
Dakle u iinteresu im je da vi spavate i ne razvijate se kako se ne bi probudili i zato vas stalno zavađavaju i vaša povijest je povijest ratova.
I sad će još jedan i ti ga nećeš zaustaviti jer imaš znanje o strahu al ne znaš ništa ostalo poput npr da moja malenkost ne voli emanicipaciju.
Islam vs zapadna kršćansko emanicipirana civilizacija.
Stiže uskoro i u vaša kina.
2014-04-11
..nije isto kao i driftanje na bajusteli ili slicnim teskim poslovima..nesh vidjeti arapa koji lomi kicmu,to ti iz prve ruke mogu potvrditi..Triny wrote:Ajd ne lupetaj, ti si Arapina vidio samo na slici.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
Arapi su trgovci..ne radnici
Guest- Guest
Bogtejebo
Ljudi na internetu koji ne poznaju granice, koji mogu ležati u krevetu i imati dostupan svijet na svom dlanu
Ti ljudi da pokazuju takav minimum razumjevanja zaključivanja informiranosti ..JA TO JEDNOSTWVNO NE MOGU SHVATITI
invazija ? Bez oruzja? S vrećicom najlonskom?
Ugrožavanje kripscanstva ?
Ti Pasmater, koliko treba Arapa na 700 milijuna evropcana da se osjećate ugroženo ?
Koliko uopce drzite do svoje šugave religije da vas druge religije mogu ugroziti?
Zasto nije religija privatna stvar svskog pojedinca, uostslom.
I cemu se iščuđavate vi koji ste dibrim dijelom upravo iz muslimanskih krajeva u BIH , zivjeli ste s muslimanima ..itd
Ljudi na internetu koji ne poznaju granice, koji mogu ležati u krevetu i imati dostupan svijet na svom dlanu
Ti ljudi da pokazuju takav minimum razumjevanja zaključivanja informiranosti ..JA TO JEDNOSTWVNO NE MOGU SHVATITI
invazija ? Bez oruzja? S vrećicom najlonskom?
Ugrožavanje kripscanstva ?
Ti Pasmater, koliko treba Arapa na 700 milijuna evropcana da se osjećate ugroženo ?
Koliko uopce drzite do svoje šugave religije da vas druge religije mogu ugroziti?
Zasto nije religija privatna stvar svskog pojedinca, uostslom.
I cemu se iščuđavate vi koji ste dibrim dijelom upravo iz muslimanskih krajeva u BIH , zivjeli ste s muslimanima ..itd
Baba, citas li vijesti? Upravo se ti muslimani u bih osjecaju izgleda najugrozenije od tih arapa. Nije toliko u pitanju religija koliko sudar kultura, masovni ilegalni prelasci granica osoba sa upitnom prosloscu, ponasanje istih... hvataj malo vibracije koje dolaze iz komentara po raznim portalima, pogledaj klipove s youtube i procitaj komentare ispod, to daje donekle uvid u lonac koji kuha ispod poklopca koji politicari i mediji motaju u lijepi celofan, nema kuca od cokolade i prozora od marmelade, jbg stvarnost je sivija.
omni-
2014-04-12
cuj ovog somaebenica wrote:kad umreš nisi preživio i jebeš tvoj nagon za preživljavanjem...prije nego si se rodio bio si ništa i kad umreš biti ćeš ništa. dovoljno jednostavno za tvoj arapsko kršćanski mozak?AssadNaPodmornici wrote:pa prvo nisu ništa manje vrijedniji od gena nekog kozojeba koji ima IQ 80 sa bliskog istoka.ebenica wrote:a po čemu su tvoji geni bitni? osim kaj su tvoji? koja je vrijednost tvojih gena? daj mi jedan jedini argument vrijednosti tvojih gena.AssadNaPodmornici wrote:i da većina ljudi razmišlja kao ti , geni takvih bi bili izbrisani.
u najmanju ruku nisu ništa manje vrijedniji. a sa druge strane , nije bitno tko ima vrijednije gene, i ja i većina hrvata i gotovo svi kozojebi imamo nagon za samo-opstankom i "preživljavanjem" , što očito ti i dio europljana nemate. zato će uskoro ići i vojska i žilet žica na granicu, stavit će je i Zoran Milanović ako bude potrebno. inače će letitit glave.
vidiš, o ovome pričam čisto iz znanstveno-ateističkog kuta gledanja, i opet kurca vi ateisti ne razumite
pa ubij se glupane
jebes nagon za prezivljavanjem a navija za arape da idu u bolji zivot
njima bice treba nagon za prezivljavanje, a osim toga I ljucki je da zele bolje
domacinima to nis ne treba
put your money where your mouth is majmune pa se ubij
bio si nista, sad si glup I postat ces nista
nema razloga da ne krepas
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne suj alaha soreSora wrote:Bogtejebo
Ljudi
odnijet ce te hurije
2014-04-19
jebote ovaj gluplji nego sto sam mislioebenica wrote:zašto bih ih ja udomio? da je tema zdravstvo bi li me pitao koliko sam ljudi osobno izliječio?omni wrote:Bolje je pitanje koliko ih je udomio kod sebe i pocastio svime sto im treba i sto zele.Joker wrote:AssadNaPodmornici wrote:ebenica ljevičar i antifašist i liberal, za trpačinu ,
gledajući s ljudske strane ako ti ljudi žele za sebe i svoje obitelji bolje, što je normalan osjećaj i osjeća ga isto hrpa hrvata koja je otišla živjeti negdje drugdje, zašto bih ja to tim ljudima branio?
po čemu smo mi točno bolji? zato što smo se rodili tu gdje jesmo? zato što nam je boja kože svijetlija?
samo bi govna na druge ljude huškala policiju, tko god bili ti drugi ljudi....
cuj zasto bi ih ti udomio, pa ti ih hoces unutra
sta bi trebalo da ih udome oni koj ih nece
ili da to nekako svi plate preko poreza jer je esubanici to ljucki
ti bi malo ljudiko al tudim kurcem po draci
a jesi ljudina jeba te bake
to sto ih drugi nece nema veze, ti si vazan, ima da se slazu, svakako ce umrijet
drugo some glupi, naravno da nema nista lose u tome da zele svojim obiteljima I sebi bolje, to nije problem,
to svako zeli
problem je jel se ta zelja ostvaruje legalno ili mimo zakona
il da bacimo zakone u kantu (jer cemo svakako umrijet, stol je stol, esubanica nece umrijet)
takode some poredenje sa temom ti je kiks tupane
ne znas ni poredenje napravit kako logika nalaze a stol je stol
2014-04-19
btw u zapadnoj EU
bez istocne I rusije, je negdje oko 415 +- milijuna stanovnika
a ovi ogromnom vecinom tamo idu a ne na teritorij cijele evrope
2014-04-19
prckov wrote:cuj ovog somaebenica wrote:kad umreš nisi preživio i jebeš tvoj nagon za preživljavanjem...prije nego si se rodio bio si ništa i kad umreš biti ćeš ništa. dovoljno jednostavno za tvoj arapsko kršćanski mozak?AssadNaPodmornici wrote:pa prvo nisu ništa manje vrijedniji od gena nekog kozojeba koji ima IQ 80 sa bliskog istoka.ebenica wrote:a po čemu su tvoji geni bitni? osim kaj su tvoji? koja je vrijednost tvojih gena? daj mi jedan jedini argument vrijednosti tvojih gena.AssadNaPodmornici wrote:i da većina ljudi razmišlja kao ti , geni takvih bi bili izbrisani.
pa ubij se glupane
jebes nagon za prezivljavanjem a navija za arape da idu u bolji zivot
njima bice treba nagon za prezivljavanje, a osim toga I ljucki je da zele bolje
domacinima to nis ne treba
put your money where your mouth is majmune pa se ubij
bio si nista, sad si glup I postat ces nista
nema razloga da ne krepas
Guest- Guest
Kad ih Nijemci izbace oduzmi 83 miljona od 415prckov wrote:btw u zapadnoj EU
2014-04-11
Priblizne brojke.
EU cca 500 milijuna stanovnika.
Muslimancuga 25 milijuna.
Najvise u Vrancuskoj i Svedskoj, nesto preko 8%. od ukupnog broja stanovnika svake zemlje.
Dakle kriticnu masu su odavno presisali.
Projekcija Pew Researcha npr. za Svedsku uz jedan srednji tempo daljnjeg trpanja i razmnozavanja tih zohara do 2050. bi mogla bi biti i do 20% od ukupnog broja stanovnistva.
Klimatske promjene i Greta?
Bwaaahahahaha!
EU cca 500 milijuna stanovnika.
Muslimancuga 25 milijuna.
Najvise u Vrancuskoj i Svedskoj, nesto preko 8%. od ukupnog broja stanovnika svake zemlje.
Dakle kriticnu masu su odavno presisali.
Projekcija Pew Researcha npr. za Svedsku uz jedan srednji tempo daljnjeg trpanja i razmnozavanja tih zohara do 2050. bi mogla bi biti i do 20% od ukupnog broja stanovnistva.
Klimatske promjene i Greta?
Bwaaahahahaha!
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 5 of 10