ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ? - Page 7 Empty Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:09

ebenica wrote:
RayMabus wrote:
ebenica wrote:
Joker wrote:Priblizne brojke.

EU cca 500 milijuna stanovnika.
Muslimancuga 25 milijuna.

još samo da se vas katolibana riješit i prekrasan kontinent, smeća arapska jedni i drugi.
O tome sanjaš ? 

Kako ću van natrpat protestansku Europu muslimanima pa to je čudo jedno
vam? kome vama? ja ne vjerujem u nikakva izmišljena bića.
Jebe se mene u šta ti viruješ il ne viruješ. Ako san ja reka da ću emanicipaciji polomit sve kosti onda ću to i napravit.

Protestanti su izvor emanicipacije. Natrpat ćemo ih mujagama.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ? - Page 7 Empty Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?

Post by Guest 12/12/2019, 17:13

RayMabus wrote:

Protestanti su izvor emanicipacije.
žene se s vama ne žele jebat niti vam rađat djecu jer jbg-a zašto bi? boite se vlastite sjene, u "svom dvorištu" se bojite muslimana, prije 70 godina ste se bojali židova, bojite se stvari koje se može nabrojat na prste jedne ruke u ukupnom dijelu stanovništva, koja žena s vama može osjećat neku sigurnost? po mraku u parku nećete proć' od straha...ženi ne treba još jedna preplašena žena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:16

ebenica wrote:
RayMabus wrote:

žene se s vama ne žele jebat niti vam rađat djecu jer jbg-a zašto bi? boite se vlastite sjene, u "svom dvorištu" se bojite muslimana, prije 70 godina ste se bojali židova, bojite se stvari koje se može nabrojat na prste jedne ruke u ukupnom dijelu stanovništva, koja žena s vama može osjećat neku sigurnost? po mraku u parku nećete proć' od straha...ženi ne treba još jedna preplašena žena.
S menom se žene žele jebat al in dajem košaricu ima već 12 godina. Ako netko nema problema s tim da nađe neku onda sam to ja.

Ja sam taj koji s njima ne želi imat posla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:19

Protestanti su izvor emanicipacije. Tu nakaradnu ideologiju su proširili po svijetu.

Sad ćemo ih natrpat mujagama , katolicima , pravoslavcima i ostalima jer svi oni više drže do obitelji nego do individualizma ( to je emanicipacija , individualizam ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2019, 17:20

RayMabus wrote:
ebenica wrote:
RayMabus wrote:

S menom se žene žele jebat al in dajem košaricu ima već 12 godina. Ako netko nema problema s tim da nađe neku onda sam to ja.

tješi se koliko hoćeš, žene ne trpe sranja drugih žena u ovom slučaju "muškaraca", vi bi svi matere, samo vam je mater mogla bit rob jer nije mogla birat, potrudite se bit muški pa žene neće imat ni potrebu za emancipaciju, nije lako bit muško da je lako svatko bi to bio, na ovom forumu preplašenih pički koliko hoćeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:22

ebenica wrote:
RayMabus wrote:
ebenica wrote:
RayMabus wrote:

tješi se koliko hoćeš, žene ne trpe sranja drugih žena u ovom slučaju "muškaraca", vi bi svi matere, samo vam je mater mogla bit rob jer nije mogla birat, potrudite se bit muški pa žene neće imat ni potrebu za emancipaciju, nije lako bit muško da je lako svatko bi to bio, na ovom forumu preplašenih pički koliko hoćeš.
Vlastitu mater san isprebija i izbacija iz kuće i odreka je se. Previše se emanicipirala.

Ne hvala , ne bi još jednu takvu u kući opet. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:25

Ljudi imaju slobodnu volju. Ako se netko želi emanicipirati daleko im kuća.

Jednostavno.

I usput imaš jako pogrešno viđenje mene i da ja trčim za suknjama. Taj film nećeš gledat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2019, 17:26

RayMabus wrote:Vlastitu mater san isprebija i izbacija iz kuće i odreka je se. Previše se emanicipirala.

pa u stvari bi točno takvu, zato te i jebe emancipacija, jebe te kaj se žene više ne daju premlatit i izbacit iz kuće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:30

ebenica wrote:
RayMabus wrote:Vlastitu mater san isprebija i izbacija iz kuće i odreka je se. Previše se emanicipirala.

pa u stvari bi točno takvu, zato te i jebe emancipacija, jebe te kaj se žene više ne daju premlatit i izbacit iz kuće.
Ne bi. Zadnja koja mi je zaglumila dobila je policiju na kuću i dvi godine zabrane rada na kompjuteru a treća godina faksa. Sjeba san joj karijeru.

https://www.google.com/search?q=hakeric+marina&oq=hakeric+marina&aqs=chrome..69i57.8029j0j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Opasan san. Zato žene padaju na mene.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:36

Ja ne tučem žene. Recimo moja mater je izletila iz kuće u svoj stan dakle nije na ulici pa je opet dolazila pametovat pa kad nije shvatila da sam joj reka da ne dolazi više onda san je pribija da bolje čuje.

Sad više ne dolazi.

To ti znači da im ja dajem mogućnost da idu ća a ne da mi ih je cilj prebiti.

Najlakše je nekog prebiti al to nije najveća kazna ako meni staneš na žulj.

Ima i gorih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:42

Ja poštujem slobodnu volju. Želiš biti emanicipirana. Super. Doviđenja , sretan put i daleko ti kuća.

Moć jednostavnosti.

Želiš biti emanicipirana i mene jebavat u zdrav mozak ?

Super. Sad ćemo te malo polomit jer emanicipacija ne znači da ćeš mi srat po glavi i pravit me idiotom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:51

Postoji nešto šta se zove prepotentnost. Ta prepotentnost je kod žena u emanicipaciji nagll skočila. Mnoge od njih su umislile da mogu radit šta ih je volja. Možeš al sebi. To šta si mogla do sad radit to šta si radila jje jer su te roditelji i okolina trpili. Vjerojatno i kojeg jadnika izvozala nekažnjeno.

Ja ti nisan ta kategorija. Mene se čuvaj. Najmanje šta će ti se desit je da ću te plesnit. To se dešava samo ako si ti agresivna. Inače nikad. Iman ja bolje metode za gaženje nečije prepotentnosti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 17:55

Ta ista prepotentnost nije došla od nikuda. Došla je sa zapada. Holiwood , protestanti , ljudska prava , tko meni šta može i tako ta priča.

I sad napad je najbolja obrana. Zato će protestanska Europa plus ateistička ( Francuzi i drugi ) dobit hrpu pećinskih ljudi.

Nek vas malo gaze.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 18:32

Dobro je meni i ovako. Nikakvi problema nemam. To je one danas umislile da će one nekome šefovat u vezi i braku.

Izbacit ću te iz kuće.isti sekund.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 12/12/2019, 19:33

Longi

Lud si :bash
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 19:58

YekeYeke wrote:Longi

Lud si :bash
Nisam ja. Oni su. Svi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2019, 20:05

Vi ste svi ludi a ja sam jedini normalan.

To je jedina istina.

Nekog tko ti stane na žulj zgazi ka crva da to ne radi drugome.

Ako ti nešto ne paše makni se.

Vi ste svi ludi ako ste mislila da ću ja plesat kako emanicipacija oće.

Sad ću vas zgazit sve jer ste mi pokušali nametnit emanicipaciju i još mi tvrdite da ja tl moram trpit.

Ima da vas sve izlemam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/12/2019, 21:36

ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:zašto se vrijeđate, zašto ne znate civilizirano pričati.
ti ako ih hoćeš , udomi ih doma. ja bih otvorio granicu za svakoga koga svaki antifašist /socijalist želi prihvatiti ali isključivo u svoj privatni dom.

što se tiče plaćanja poreza argument, plaćamo i mi ostali (doduše u RH samo oko max 30% stanovnika plaća porez, ostali više potroše poreza nego što ga uplate ali aj nećemo o tome), ugl porezni obveznici glasuju...

velika većina poreznih obveznika ne želi kozojebe u RH i ende. ako ih ti želiš, nema frke, primi ih u svoj dvosobni stan u sesvetama i bog te veselija.. samo da ti se ne desi kao oni glupim švabama/šveđanima što su ih primili pa ih ovi zatukli/silovali :D
koja je razlika tih kozojeba i vas izbosne koji jebete ovce?
po tisućiti puta, ti kozojebi uopće ne žele ostati u hrvatskoj, jebote jel to tolko teška matematička jednadžba da ju je teško shvatit?

nitko jebeno živ ne želi ostat ovdje pa čak ni oni koji su se ovdje rodili! jebala vas kolinda i njena obećana zemlja da vas jebala, ostajemo samo mi koji smo jebeno retardirani.
neman veze sa bosnom barem zadnih par stotina godina fala lijepa

istina je da iz RH bježe i domaći i kozojebi, ali to nije izlika da otvorimo granice, za nekoliko milijardi low iq islamske sirotinje iz zemalja afrike i azije, jer možda ne žele ostati u RH, 

ali vidiš ne žele ostati u Bosni također - i šta se desilo ? zapeli su u jebenoj Bosni koja je siromašnija nego pola zemalja odakle ovi dolaze pa su zapeli tamo. jel kužiš?
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Trinity 12/12/2019, 21:44

pismejker wrote:
Triny wrote:
vuksadinare wrote:
ebenica wrote:
vuksadinare wrote:
daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopata Basketball
sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.
pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačem
Ajd ne lupetaj, ti si Arapina vidio samo na slici.
Ovdje u Belgiji ih ima jako puno i dosta njih imaju svoje radnje i dućane , a žene im voze mrcine od auta o kojima ti ne možeš ni sanjati.
..nije isto kao i driftanje na bajusteli ili slicnim teskim poslovima..nesh vidjeti arapa koji lomi kicmu,to ti iz prve ruke mogu potvrditi..

Arapi su trgovci..ne radnici :cleanteeth
Trgovci, mešetari...
Inače mala poduka, slobodno tržište je sastavni dio islamskog nauka.
Doduše, kad sam probušila gumu na autu, ušla sam kod prvog vulkanizera ovdje kad i to drže Muslimani.
Da ima onih koji rade nerede, ima.
A ima i naših ljudi koji kad pređu našu granicu kažu zbogom pameti, pa se pije, drogira, kocka, kurva. Tučnjave vikendom.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2019, 21:51

AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...
kaj točno imamo od toga kaj smo bili granica protiv turaka? kaj točno imamo od onog austrijskog konjušara od jelačića? turci su htjeli proć trebali smo ih pustit, mađari su se pobunili protiv beča trebali smo ga skupa spalit...kaj će naši potomci za 100 godina imat radi toga kaj naša pandurija mlati arape na granici europe, ljude koji samo žele proć? neko sranje kojima će im mozgove ispirat po školama: mi smo kršćanski štit i granica bla bla sranjeeeee....nitko ne voli čistače i konjušare za bogate, nema u tome ni poštovanja ni kičme, niti u tome navik živi ki zgine pošteno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2019, 21:53

Triny wrote: pije, drogira, kocka, kurva. Tučnjave vikendom.
kolindin rođendan kod mamića.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics