Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Dobar osvrt
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/637272/zasto-invaziju-iz-islamskog-svijeta-nazivamo-migracijom
https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/637272/zasto-invaziju-iz-islamskog-svijeta-nazivamo-migracijom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Pa istina ružno zvuči a to nije politički korektno.
A tribalo bi ipak dodat da sve te izbjeglice oće u Njemačku tako da bi ih ipak tribalo pustit nek je islamiziraju pa nek se Nijemci bave tom problematikom. Nije ovo srednji vijek pa će im Hrvatska glumit predziđe kršćanstva. Ućas oni nađu zaobilazni put do tamo gdje žele stići a to je zapadna Europa.
Pušćaj sve.
Pušćaj sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longić,nije poanta u tome,nego da ti ne moze svatko tko se smisli preci preko granice..Hebes Europu,ako ti je granica difuzna..bit ce kretena kojima ce biti dovoljno i da bauljaju hrvackim sumama,ubijaju i zderu divljac,a moli Boga da ne nalete na nekog hrvackog gradjana..
Guest- Guest
Zbog liberala koji su to upakovali u ljudska prava.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Da ne govorimo o organiziranom kriminalu. Zamisli samo placene ubojice koje nisu registrirane nigdje, nikakvi otisci prstiju, dna, nista. Taj moze hladno istrest okvir u zrtvu na sred ulice, baciti oruzje i odsetati bez da ga mogu ikad uhvatiti, pa onda dileri droge i ostali poslovi. Doduse i da ga uhvate koga boli kiki, samo izvade sljedeceg iz palete.pismejker wrote:Longić,nije poanta u tome,nego da ti ne moze svatko tko se smisli preci preko granice..Hebes Europu,ako ti je granica difuzna..bit ce kretena kojima ce biti dovoljno i da bauljaju hrvackim sumama,ubijaju i zderu divljac,a moli Boga da ne nalete na nekog hrvackog gradjana..
omni-
2014-04-12
Pa medju osnovna ljucka prava spada i kretanje stanovnistva..dakle,i ja sam otperjao za svabiju,posto mi moja primarna drzava u kojoj sam rodjen i odrasdtao,nije bila sposobna osigurati uvjete za izgradjivanje uspjesnog zivota..
Dakle,oso sam tam ogdje sam htio..Oke,spadam unutar -unije,nisam Kozojeb,ne silujem i ne ubijam..
dakle oke sam..svabija nema nish protiv...Imam koristi od nje,ona ima koristi od mene,..ljubav curi na sve strane...
Problem nastaje kad migracija( i ja sam migracija),u biti ne zeli odnos simbioze sa drzavom u koju odlazi,nego zeli parazitariti i nametati svoje "vrijednosti",a Kozojebi to cine kolikogod mogu..
lijeni su(arapi su po prirodi lijeni)...i parazitare masovno...
Svabija je napisala brojne nove zakone,koji joj omogucuju da prisile kozojebe da traze posao i rade,inace gube sva prava..To je pametno..
Posto svabiji treba low-level strucne radne snage,dakle obicnih driftera,koji ce za upola minimalne satnice ,drljati i svetkom i petkom,dakle radit ce ono sto svabi i ostali Europljani nece,svabija je spojila korisno i korisno..ugodno je izbacila,.jerbo ipak ne mogu podnijeti Kozojebe,ali sto se moze..mogu ih ignorirati..
nema to veze sa liberalizmom nego pragmatičnoscu..
Dakle,oso sam tam ogdje sam htio..Oke,spadam unutar -unije,nisam Kozojeb,ne silujem i ne ubijam..
dakle oke sam..svabija nema nish protiv...Imam koristi od nje,ona ima koristi od mene,..ljubav curi na sve strane...
Problem nastaje kad migracija( i ja sam migracija),u biti ne zeli odnos simbioze sa drzavom u koju odlazi,nego zeli parazitariti i nametati svoje "vrijednosti",a Kozojebi to cine kolikogod mogu..
lijeni su(arapi su po prirodi lijeni)...i parazitare masovno...
Svabija je napisala brojne nove zakone,koji joj omogucuju da prisile kozojebe da traze posao i rade,inace gube sva prava..To je pametno..
Posto svabiji treba low-level strucne radne snage,dakle obicnih driftera,koji ce za upola minimalne satnice ,drljati i svetkom i petkom,dakle radit ce ono sto svabi i ostali Europljani nece,svabija je spojila korisno i korisno..ugodno je izbacila,.jerbo ipak ne mogu podnijeti Kozojebe,ali sto se moze..mogu ih ignorirati..
Guest- Guest
Da...sela na istoku RH,dakle ,Strosinci,Vrbanja,i jos sitnijih zaseoka,strepe od straha,da im iz obliznjih suma ne iskoce Kozojebi i ne naprave sranja..omni wrote:Da ne govorimo o organiziranom kriminalu. Zamisli samo placene ubojice koje nisu registrirane nigdje, nikakvi otisci prstiju, dna, nista. Taj moze hladno istrest okvir u zrtvu na sred ulice, baciti oruzje i odsetati bez da ga mogu ikad uhvatiti, pa onda dileri droge i ostali poslovi. Doduse i da ga uhvate koga boli kiki, samo izvade sljedeceg iz palete.pismejker wrote:Longić,nije poanta u tome,nego da ti ne moze svatko tko se smisli preci preko granice..Hebes Europu,ako ti je granica difuzna..bit ce kretena kojima ce biti dovoljno i da bauljaju hrvackim sumama,ubijaju i zderu divljac,a moli Boga da ne nalete na nekog hrvackog gradjana..
zima je u tijeku,pa su ovi spremni na sve..
sVE to sto je doslo,pa i najpitomiji medju njima ,su okusili ljucku krv,a i njihova im nije strana..nema u njima nimalo straha,od premlacivanja,smrti ...I onda,kako kazes,mosh misliti na sto su spremni..
Guest- Guest
uffff...josh jedna kofi bi mi bas prijala..
Guest- Guest
Ima, ima... Pragmatizam bi bio da ti, ja i slični koji će raditi i pridonositi društvu i za to imati koristi kako društvo tako i pojedinac. Liberalizam je dao za pravo osobama koje u nikome slučaju ne doprinose društvu čak ga nazadauju da imaju prava kao i ti, ja i ostali nerjetko i veća prava iako se neće i ne žele niti najmanje adaptirati na domaćinsku kulturu. Ostali dio posta ti je OK.pismejker wrote:
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
Guest- Guest
inteligentan, razuman, udaranRayMabus wrote:Dobar osvrt
zašto??
zato jer je potrebno opravdati invaziju zla koju nameće i provodi masonerija.. antikristi
rade na uništenju kršćanstva, nacija odanih Kristu kao i njihovih teritorija
immortal-
2014-04-16
da si se barem rodila u 15. stoljeću, di bi ti kraj bio.mortal wrote:
Guest- Guest
ovo nije migracija...nema zena i djece....ovo je slanje islamskih pretorijanaca da razjebu europu..kad je migracija idu zene,sdjeca,starci svi...a ovi 'migranti' su cca od 20 d0 30 godina...vojno i borbeno sposbni..logisticki opremljeni tehnologijom i novcima...kao da su navođeniebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
Guest- Guest
moje vrijeme tek dolaziebenica wrote:da si se barem rodila u 15. stoljeću, di bi ti kraj bio.mortal wrote:
immortal-
2014-04-16
daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
2015-09-08
vjerovala ili ne, toga se bojim. vjerski fundamentalisti i ne znaju drugo nego širit svoje istine ognjem i mačem.mortal wrote:moje vrijeme tek dolaziebenica wrote:da si se barem rodila u 15. stoljeću, di bi ti kraj bio.mortal wrote:
iromnija je da ti s ovim arapima imaš 99% toga zajedničkog, jedino gdje se razlikujete je u imenu svevišnjeg.
Guest- Guest
sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
Guest- Guest
pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
2015-09-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 1 of 10