Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
kolindin rođendan kod mamića.Triny wrote: pije, drogira, kocka, kurva. Tučnjave vikendom.
Guest- Guest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/trojica-migranata-na-ilidzi-napala-ucenika-srednje-skole-i-otela-mu-novcanik/191212132
Trpaj još.
Trpaj još.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
kaj točno imamo od toga kaj smo bili granica protiv turaka? kaj točno imamo od onog austrijskog konjušara od jelačića? turci su htjeli proć trebali smo ih pustit, mađari su se pobunili protiv beča trebali smo ga skupa spalit...kaj će naši potomci za 100 godina imat radi toga kaj naša pandurija mlati arape na granici europe, ljude koji samo žele proć? neko sranje kojima će im mozgove ispirat po školama: mi smo kršćanski štit i granica bla bla sranjeeeee....nitko ne voli čistače i konjušare za bogate, nema u tome ni poštovanja ni kičme, niti u tome navik živi ki zgine pošteno.
E sad, polako kuže da je preuzimanje Evrope od strane Islama neminovnost, ali ih to jbg. boli, i triba se iskaliti. Naj im prisidat na muku.
AlfaOmega wrote:Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
kaj točno imamo od toga kaj smo bili granica protiv turaka? kaj točno imamo od onog austrijskog konjušara od jelačića? turci su htjeli proć trebali smo ih pustit, mađari su se pobunili protiv beča trebali smo ga skupa spalit...kaj će naši potomci za 100 godina imat radi toga kaj naša pandurija mlati arape na granici europe, ljude koji samo žele proć? neko sranje kojima će im mozgove ispirat po školama: mi smo kršćanski štit i granica bla bla sranjeeeee....nitko ne voli čistače i konjušare za bogate, nema u tome ni poštovanja ni kičme, niti u tome navik živi ki zgine pošteno.
E sad, polako kuže da je preuzimanje Evrope od strane Islama neminovnost, ali ih to jbg. boli, i triba se iskaliti. Naj im prisidat na muku.
Što jes jes. Da nije tako išli bi u Afriku i u bratske arapske države.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ti si glupane samo potvrdio to sto sam napiso.ebenica wrote:opet si stajao blizu vode. gloup.prckov wrote:jebote ovaj gluplji nego sto sam mislio
cuj zasto bi ih ti udomio, pa ti ih hoces unutra
sta bi trebalo da ih udome oni koj ih nece
ili da to nekako svi plate preko poreza jer je esubanici to ljucki
ti bi malo ljudiko al tudim kurcem po draci
a jesi ljudina jeba te bake
to sto ih drugi nece nema veze, ti si vazan, ima da se slazu, svakako ce umrijet
drugo some glupi, naravno da nema nista lose u tome da zele svojim obiteljima I sebi bolje, to nije problem,
to svako zeli
problem je jel se ta zelja ostvaruje legalno ili mimo zakona
il da bacimo zakone u kantu (jer cemo svakako umrijet, stol je stol, esubanica nece umrijet)
takode some poredenje sa temom ti je kiks tupane
ne znas ni poredenje napravit kako logika nalaze a stol je stol
evo ti polako: zašto da ih udomim ja negdje gdje oni uopće ne žele ostati? ja niti držim hotel niti rentam stanove ali plaćam porez i od toga što plaćam porez imam se pravo ponašati k'o da se mojim kurcem negdje lupa a ne tuđim, znam da je tebi glupom to teško skužit ali eto, probaj....isto kak i vi katolibani imate pravo putovat di hoćete a europa vam nije dom nego vam je dom k'o i tim arapima bliski istok...
da debilu, od sperme tvog pijanog starog dok te radio nećeš postat anđeo niti ćeš sjedit bogu s desna koliko god ti mislio da hoćeš, bit ćeš ništa kao što si bio i prije nego si izletio iz kvrgavog kurca svog starog.
ai sad opet blizu vode. gloup.
Idi zatvori se na tavan i vidi kako ces se ubit.
di si ti vidio da ja pominjem HR avijaticaru, fino ti mamlaze pise da hoces ljude poslat drugima na grbacu a ti se ufatio nekakvih hotela i nesto brljavis okolo ko lud.
A porez, pa ne placas porez onima kojima zagovaras da im ih se posalje,
a cak i da placas, porez se ljudino ne placa zato sto se zeli zaobic zakon i red, nego upravo suprotno.
Kuzis ljudetino bez hotela? Nego di ti nestatde ona ljdskost sad si odjednom posto pragmatican
Ja sam, sto se mene tice, svakako za to da ti, i takve ljudetine bez hotela ko ti, slobodno odluce hoce li izdvojit lovu od svog poreza i ulagat ga u ono sto je vama u interesu. S tim da u ono u sta ne ulazete svoj porez ne mozete ni koristit. Posteno
A sto se putovanja tice opet po obicaju lupas gluposti, naravno da svako moze legalno putovat u okvirima koje nalaze zakon, isto i ti sto si bez hotela a sa porezom, ko i arapi i svi ostali. To uopce nije upitno moj homo empatiko preko tudje grbatiko,
nego se to tebi nesto malo zamaglilo u blentari pa vozis naslijepo I lupetas jer si glup
Ovo frfljanje u vezi religije, sjedenja i kuraca palaca ne mogu ni komentirat, skroz si ofulo o cemu je bilo rijec i kontekst.
cak ni to nisi uspio ubrat, nevjerojatno.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ti si stvarno najgluplji na ovom forumu, duboko se nadam da si odselio neghdje u pičku materinu s tim retardiranim genom pa se tam koti.prckov wrote:Ti si glupane samo potvrdio to sto sam napiso.ebenica wrote:opet si stajao blizu vode. gloup.prckov wrote:jebote ovaj gluplji nego sto sam mislio
cuj zasto bi ih ti udomio, pa ti ih hoces unutra
sta bi trebalo da ih udome oni koj ih nece
ili da to nekako svi plate preko poreza jer je esubanici to ljucki
ti bi malo ljudiko al tudim kurcem po draci
a jesi ljudina jeba te bake
to sto ih drugi nece nema veze, ti si vazan, ima da se slazu, svakako ce umrijet
drugo some glupi, naravno da nema nista lose u tome da zele svojim obiteljima I sebi bolje, to nije problem,
to svako zeli
problem je jel se ta zelja ostvaruje legalno ili mimo zakona
il da bacimo zakone u kantu (jer cemo svakako umrijet, stol je stol, esubanica nece umrijet)
takode some poredenje sa temom ti je kiks tupane
ne znas ni poredenje napravit kako logika nalaze a stol je stol
evo ti polako: zašto da ih udomim ja negdje gdje oni uopće ne žele ostati? ja niti držim hotel niti rentam stanove ali plaćam porez i od toga što plaćam porez imam se pravo ponašati k'o da se mojim kurcem negdje lupa a ne tuđim, znam da je tebi glupom to teško skužit ali eto, probaj....isto kak i vi katolibani imate pravo putovat di hoćete a europa vam nije dom nego vam je dom k'o i tim arapima bliski istok...
da debilu, od sperme tvog pijanog starog dok te radio nećeš postat anđeo niti ćeš sjedit bogu s desna koliko god ti mislio da hoćeš, bit ćeš ništa kao što si bio i prije nego si izletio iz kvrgavog kurca svog starog.
ai sad opet blizu vode. gloup.
Idi zatvori se na tavan i vidi kako ces se ubit.
di si ti vidio da ja pominjem HR avijaticaru, fino ti mamlaze pise da hoces ljude poslat drugima na grbacu a ti se ufatio nekakvih hotela i nesto brljavis okolo ko lud.
A porez, pa ne placas porez onima kojima zagovaras da im ih se posalje,
a cak i da placas, porez se ljudino ne placa zato sto se zeli zaobic zakon i red, nego upravo suprotno.
Kuzis ljudetino bez hotela? Nego di ti nestatde ona ljdskost sad si odjednom posto pragmatican
Ja sam, sto se mene tice, svakako za to da ti, i takve ljudetine bez hotela ko ti, slobodno odluce hoce li izdvojit lovu od svog poreza i ulagat ga u ono sto je vama u interesu. S tim da u ono u sta ne ulazete svoj porez ne mozete ni koristit. Posteno
A sto se putovanja tice opet po obicaju lupas gluposti, naravno da svako moze legalno putovat u okvirima koje nalaze zakon, isto i ti sto si bez hotela a sa porezom, ko i arapi i svi ostali. To uopce nije upitno moj homo empatiko preko tudje grbatiko,
nego se to tebi nesto malo zamaglilo u blentari pa vozis naslijepo I lupetas jer si glup
Ovo frfljanje u vezi religije, sjedenja i kuraca palaca ne mogu ni komentirat, skroz si ofulo o cemu je bilo rijec i kontekst.
cak ni to nisi uspio ubrat, nevjerojatno.
Guest- Guest
hm ja drkam kada moji hrvati sa šahovnicom masiraju pendrecima tvoje sunarodnjake na granici a tebi muka... zato malo pripazi, nikada neznaš , sutra se može desiti da ovi što pendreče tvoje ilegalce, sutra dođu i po vas legalne i izmasiraju vas pendrecimaAlfaOmega wrote:Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ti si na nekim teškim drogama. kakav islam bokte, čuj europa i islam, smanji terapiju.AlfaOmega wrote:
da je preuzimanje Evrope od strane Islama neminovnost,
Guest- Guest
ebenica wrote:
ti si na nekim teškim drogama. kakav islam bokte, čuj europa i islam, smanji terapiju.
Znaš li ti tko je gotovo 8 stoljeća vladao Prinejskim poluotokom?
crvenkasti-
2014-04-17
Francuskoga da ne bi brijegacrvenkasti wrote:ebenica wrote:
ti si na nekim teškim drogama. kakav islam bokte, čuj europa i islam, smanji terapiju.
Aravijsko more sve potopi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mauri?crvenkasti wrote:ebenica wrote:
Guest- Guest
Ne znam za tvoje "hrvate", ali moji se pišu "Hrvati", iliti ga velikim slovom, jel.AssadNaPodmornici wrote:hm ja drkam kada moji hrvati sa šahovnicom masiraju pendrecima tvoje sunarodnjake na granici a tebi muka... zato malo pripazi, nikada neznaš , sutra se može desiti da ovi što pendreče tvoje ilegalce, sutra dođu i po vas legalne i izmasiraju vas pendrecimaAlfaOmega wrote:Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
A ovo za islam, kaj ima veze. I pri kršćana su bili keltski druidi, pa došli ovi, pa sad se kupe, dolaze novi, itd... Nikaj ni vično.
Ne bi ti toliko balija za krampom, da ti je stalo do Hrvata. Ili hrvata, kak god :P
Ovak mi lipo. Dok nisam bija na drogama, ni mi bilo lipo.ebenica wrote:ti si na nekim teškim drogama. kakav islam bokte, čuj europa i islam, smanji terapiju.AlfaOmega wrote:
da je preuzimanje Evrope od strane Islama neminovnost,
ebenica wrote:kolindin rođendan kod mamića.Triny wrote: pije, drogira, kocka, kurva. Tučnjave vikendom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kolinda nije moja predsjednica, ja u životu nisam imao predsjednika, nikad nikome nisam dao glas niti ću dati.
Guest- Guest
Nemoj tako
ziva istina..AlfaOmega wrote:Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
Guest- Guest
Tko se danas sjeća Francuske prije nego šta su je zauzeli kozojebi ? Nitko.
Bila je to divna zemlja , za poželit a vidi sad. Ne bi tamo živija da mi plate.
Tako se ni sutra nitko neće sjećati da je Njemačka bila zemlja u kojoj bi poželio otići radit i odgajat djecu.
Vremena se mijenjaju.
Bila je to divna zemlja , za poželit a vidi sad. Ne bi tamo živija da mi plate.
Tako se ni sutra nitko neće sjećati da je Njemačka bila zemlja u kojoj bi poželio otići radit i odgajat djecu.
Vremena se mijenjaju.
2014-04-11
Danas 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantsko porijeklo.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Stanovništvo_Njemačke
Za 20 godina nitko se ni neće sjećati da je Njemačka jednom bila Njemačka.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Stanovništvo_Njemačke
Za 20 godina nitko se ni neće sjećati da je Njemačka jednom bila Njemačka.
2014-04-11
A s obzirom da im već sad dakle počevši od 2020 nedostaje miljon i trista tisuća radnika...
https://novac.jutarnji.hr/karijere/njemackoj-nedostaje-138-milijuna-radnika-najvise-pati-sektor-usluznih-djelatnosti/8870465/
...nećete morat nit čekat 20 godina nego će već za deset godina oni bit pola naroda su Nijemci a ostala polovica stranci.
https://novac.jutarnji.hr/karijere/njemackoj-nedostaje-138-milijuna-radnika-najvise-pati-sektor-usluznih-djelatnosti/8870465/
...nećete morat nit čekat 20 godina nego će već za deset godina oni bit pola naroda su Nijemci a ostala polovica stranci.
2014-04-11
Udri Yoda..ma sto udri...sasjeci te Khozoyebe lajtsajberom..!!!AssadNaPodmornici wrote:hm ja drkam kada moji hrvati sa šahovnicom masiraju pendrecima tvoje sunarodnjake na granici a tebi muka... zato malo pripazi, nikada neznaš , sutra se može desiti da ovi što pendreče tvoje ilegalce, sutra dođu i po vas legalne i izmasiraju vas pendrecimaAlfaOmega wrote:Oni drkaju na naciste i njihovu ideju. Čistoća, bilci su ka najpametniji, najčišći, najuredniji, najdiscipliraniji, itd... a svi ostali su ne dvi, neg pet stepenica ispod.ebenica wrote:kužim samo da je ovo nacija konjušara i sluga i da bi bio red da nekoga u ovoj državi počne bolit kurac za europu...AssadNaPodmornici wrote: jel kužiš?
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 8 of 10