Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Priblizne brojke.
EU cca 500 milijuna stanovnika.
Muslimancuga 25 milijuna.
Najvise u Vrancuskoj i Svedskoj, nesto preko 8%. od ukupnog broja stanovnika svake zemlje.
Dakle kriticnu masu su odavno presisali.
Projekcija Pew Researcha npr. za Svedsku uz jedan srednji tempo daljnjeg trpanja i razmnozavanja tih zohara do 2050. bi mogla bi biti i do 20% od ukupnog broja stanovnistva.
Klimatske promjene i Greta?
Bwaaahahahaha!
Najvise u Vrancuskoj i Svedskoj, nesto preko 8%. od ukupnog broja stanovnika svake zemlje.
Dakle kriticnu masu su odavno presisali.
Projekcija Pew Researcha npr. za Svedsku uz jedan srednji tempo daljnjeg trpanja i razmnozavanja tih zohara do 2050. bi mogla bi biti i do 20% od ukupnog broja stanovnistva.
Klimatske promjene i Greta?
Bwaaahahahaha!
Guest- Guest
Islam je protuotrov za emanicipaciju.
Samo trpaj.
Samo trpaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U EU svake godine više ljudi ode u penziju nego šta ih dođe na tržište rada dakle trpačina zagarantirana.
2014-04-11
Aj ne seri kretenu glupiomni wrote:Baba, citas li vijesti? Upravo se ti muslimani u bih osjecaju izgleda najugrozenije od tih arapa. Nije toliko u pitanju religija koliko sudar kultura, masovni ilegalni prelasci granica osoba sa upitnom prosloscu, ponasanje istih... hvataj malo vibracije koje dolaze iz komentara po raznim portalima, pogledaj klipove s youtube i procitaj komentare ispod, to daje donekle uvid u lonac koji kuha ispod poklopca koji politicari i mediji motaju u lijepi celofan, nema kuca od cokolade i prozora od marmelade, jbg stvarnost je sivija.
Sta imam citati kad sam osobno bila u bihacu i u kampu vučjak i vidjela kako to izgkeda s obje strane UZIVO
Nema sukoba kultura nego nekultura.
Kad cete to shvatiti tupani
Nema ilegalnog prelaska ako se ljudima omogući rijesenje, azil ili tranzit
Kad ste bjezali u ovom balkanskom ratu , sve je bilo ko podmazano u toj migraciji
A s Arapima vi se ukakili
Zašto bi im se omogućio legalni prelazak , azil ili tranzit ?Sora wrote:
Kad ste bjezali u ovom balkanskom ratu , sve je bilo ko podmazano u toj migraciji
Lik iz Pakistana u Bihaću čeka da uđe u Hrvatsku. Zašto bi mu se to omogučilo ?
2014-04-11
Dođe Japanac u Bosnu , ode na granicu s Hrvatskom i oće uć u državu pošto poto a nema papire nit dozvolu za ulazak.
Zašto bi ga pustio ?
Šta oni iz Maroka , Alžira i Pakistana uopće oće. On je Japanac. Nije nikakvi izbjeglica. To su obične ekonomske izbjeglice. Ako Njemačkoj triba radne snage pa nek ih uzme.
Zašto bi ga pustio ?
Šta oni iz Maroka , Alžira i Pakistana uopće oće. On je Japanac. Nije nikakvi izbjeglica. To su obične ekonomske izbjeglice. Ako Njemačkoj triba radne snage pa nek ih uzme.
2014-04-11
http://ba.n1info.com/Svijet/a397181/Danska-policija-uhapsila-dvadesetak-ljudi-da-bi-sprijecila-moguci-napad.htmlSora wrote:Aj ne seri kretenu glupiomni wrote:Baba, citas li vijesti? Upravo se ti muslimani u bih osjecaju izgleda najugrozenije od tih arapa. Nije toliko u pitanju religija koliko sudar kultura, masovni ilegalni prelasci granica osoba sa upitnom prosloscu, ponasanje istih... hvataj malo vibracije koje dolaze iz komentara po raznim portalima, pogledaj klipove s youtube i procitaj komentare ispod, to daje donekle uvid u lonac koji kuha ispod poklopca koji politicari i mediji motaju u lijepi celofan, nema kuca od cokolade i prozora od marmelade, jbg stvarnost je sivija.
Sta imam citati kad sam osobno bila u bihacu i u kampu vučjak i vidjela kako to izgkeda s obje strane UZIVO
Nema sukoba kultura nego nekultura.
Kad cete to shvatiti tupani
O kakvim to izbjeglicama pričaš? Ne vidim u Bosni ni jednoga, sve ratnici.
Ovo treba ustaviti svim sredstvima koja se ima na raspolaganju.
Vikinzi već rade svoj posao. I drugi će čim se postigne kritična masa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne može Papa uć u Hrvatsku bez papira a ne on iz neke vukojebine nevezano uz boju kože , religiju , spol il šta ti ja znam.
Papa bez papira neće u Hrvatsku a ne oni pametnjakovići.
2014-04-11
Samo muškarci u najboljim godinama. Jebote, i pse treba čuvati od njih.RayMabus wrote:Zašto bi im se omogućio legalni prelazak , azil ili tranzit ?Sora wrote:
Da se razumjemo, ljudi su i imaju iste potrebe kao i mi, ali za njih nema žena
na raspolaganju, niti voljnih da se druže s njima.
Čak i kad uspiju dobiti dobro plaćen posao i dobar smještaj nisu ništa postigli.
Tek tada počinju novi prohtjevi koje ne mogu realizirati (poznati trokut iz psihologije).
Spasit se ih može jedino na način da se ih vrati u okolinu odakle dolaze.
2016-07-22
Koje su to glupe priče da njega il nju neće nitko pustit u državu jer su muslimani.
Pa neće te pustit jer ilegalno oćeš upast u državu. Ja ne znam šta je tu nejasno. Da objasnite mi molim vas. Ja da iden u Sloveniju preko brda i dolina zatvorilo bi me na tri miseca a oni će ono .....šta oče oni uopće ?
Pa neće te pustit jer ilegalno oćeš upast u državu. Ja ne znam šta je tu nejasno. Da objasnite mi molim vas. Ja da iden u Sloveniju preko brda i dolina zatvorilo bi me na tri miseca a oni će ono .....šta oče oni uopće ?
2014-04-11
Šta to mene brige ? Hrvatskoj fali radne snage. Nek se prijavi na biro i nek sredi papire i nek dođe radit. Šta će oni šumama i gorama kako oni oće.Eroo wrote:Samo muškarci u najboljim godinama. Jebote, i pse treba čuvati od njih.RayMabus wrote:Zašto bi im se omogućio legalni prelazak , azil ili tranzit ?Sora wrote:
Da se razumjemo, ljudi su i imaju iste potrebe kao i mi, ali za njih nema žena
na raspolaganju, niti voljnih da se druže s njima.
Čak i kad uspiju dobiti dobro plaćen posao i dobar smještaj nisu ništa postigli.
Tek tada počinju novi prohtjevi koje ne mogu realizirati (poznati trokut iz psihologije).
Spasit se ih može jedino na način da se ih vrati u okolinu odakle dolaze.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne može Papa uć u Hrvatsku bez papira a ne on iz neke vukojebine nevezano uz boju kože , religiju , spol il šta ti ja znam.
Eto Sora tvrdi da mogu.
Na push on - push back, jedino pravo rješenje. Ako je Bosna država, kao što tvrde, moraju
sami rješavati svoje probleme, a ne zbog svoje nesposobnosti dnevno prozivati susjednu Hrvatsku.
Ako se Hrvatska mogla pobrinuti za pola milijuna bosanskih izbjeglica morali bi i oni za nekoliko
tisuća braće.
2016-07-22
opet si stajao blizu vode. gloup.prckov wrote:jebote ovaj gluplji nego sto sam mislio
cuj zasto bi ih ti udomio, pa ti ih hoces unutra
sta bi trebalo da ih udome oni koj ih nece
ili da to nekako svi plate preko poreza jer je esubanici to ljucki
ti bi malo ljudiko al tudim kurcem po draci
a jesi ljudina jeba te bake
to sto ih drugi nece nema veze, ti si vazan, ima da se slazu, svakako ce umrijet
drugo some glupi, naravno da nema nista lose u tome da zele svojim obiteljima I sebi bolje, to nije problem,
to svako zeli
problem je jel se ta zelja ostvaruje legalno ili mimo zakona
il da bacimo zakone u kantu (jer cemo svakako umrijet, stol je stol, esubanica nece umrijet)
takode some poredenje sa temom ti je kiks tupane
ne znas ni poredenje napravit kako logika nalaze a stol je stol
evo ti polako: zašto da ih udomim ja negdje gdje oni uopće ne žele ostati? ja niti držim hotel niti rentam stanove ali plaćam porez i od toga što plaćam porez imam se pravo ponašati k'o da se mojim kurcem negdje lupa a ne tuđim, znam da je tebi glupom to teško skužit ali eto, probaj....isto kak i vi katolibani imate pravo putovat di hoćete a europa vam nije dom nego vam je dom k'o i tim arapima bliski istok...
da debilu, od sperme tvog pijanog starog dok te radio nećeš postat anđeo niti ćeš sjedit bogu s desna koliko god ti mislio da hoćeš, bit ćeš ništa kao što si bio i prije nego si izletio iz kvrgavog kurca svog starog.
ai sad opet blizu vode. gloup.
Guest- Guest
To nije moj problem šta je BiH država samo na papiru.Eroo wrote:RayMabus wrote:Ne može Papa uć u Hrvatsku bez papira a ne on iz neke vukojebine nevezano uz boju kože , religiju , spol il šta ti ja znam.
Eto Sora tvrdi da mogu.
Na push on - push back, jedino pravo rješenje. Ako je Bosna država, kao što tvrde, moraju
sami rješavati svoje probleme, a ne zbog svoje nesposobnosti dnevno prozivati susjednu Hrvatsku.
Ako se Hrvatska mogla pobrinuti za pola milijuna bosanskih izbjeglica morali bi i oni za nekoliko
tisuća braće.
2014-04-11
još samo da se vas katolibana riješit i prekrasan kontinent, smeća arapska jedni i drugi.Joker wrote:Priblizne brojke.
Guest- Guest
zašto se vrijeđate, zašto ne znate civilizirano pričati.
ti ako ih hoćeš , udomi ih doma. ja bih otvorio granicu za svakoga koga svaki antifašist /socijalist želi prihvatiti ali isključivo u svoj privatni dom.
što se tiče plaćanja poreza argument, plaćamo i mi ostali (doduše u RH samo oko max 30% stanovnika plaća porez, ostali više potroše poreza nego što ga uplate ali aj nećemo o tome), ugl porezni obveznici glasuju...
velika većina poreznih obveznika ne želi kozojebe u RH i ende. ako ih ti želiš, nema frke, primi ih u svoj dvosobni stan u sesvetama i bog te veselija.. samo da ti se ne desi kao oni glupim švabama/šveđanima što su ih primili pa ih ovi zatukli/silovali :D
ti ako ih hoćeš , udomi ih doma. ja bih otvorio granicu za svakoga koga svaki antifašist /socijalist želi prihvatiti ali isključivo u svoj privatni dom.
što se tiče plaćanja poreza argument, plaćamo i mi ostali (doduše u RH samo oko max 30% stanovnika plaća porez, ostali više potroše poreza nego što ga uplate ali aj nećemo o tome), ugl porezni obveznici glasuju...
velika većina poreznih obveznika ne želi kozojebe u RH i ende. ako ih ti želiš, nema frke, primi ih u svoj dvosobni stan u sesvetama i bog te veselija.. samo da ti se ne desi kao oni glupim švabama/šveđanima što su ih primili pa ih ovi zatukli/silovali :D
O tome sanjaš ?ebenica wrote:još samo da se vas katolibana riješit i prekrasan kontinent, smeća arapska jedni i drugi.Joker wrote:Priblizne brojke.
Kako ću van natrpat protestansku Europu muslimanima pa to je čudo jedno
2014-04-11
koja je razlika tih kozojeba i vas izbosne koji jebete ovce?AssadNaPodmornici wrote:zašto se vrijeđate, zašto ne znate civilizirano pričati.
po tisućiti puta, ti kozojebi uopće ne žele ostati u hrvatskoj, jebote jel to tolko teška matematička jednadžba da ju je teško shvatit?
nitko jebeno živ ne želi ostat ovdje pa čak ni oni koji su se ovdje rodili! jebala vas kolinda i njena obećana zemlja da vas jebala, ostajemo samo mi koji smo jebeno retardirani.
Guest- Guest
vam? kome vama? ja ne vjerujem u nikakva izmišljena bića.RayMabus wrote:O tome sanjaš ?ebenica wrote:još samo da se vas katolibana riješit i prekrasan kontinent, smeća arapska jedni i drugi.Joker wrote:Priblizne brojke.
Guest- Guest
Danas su izbori u Britaniji. Fino ćemo ih škartat i broj katolika u EU raste u omjerima.
2014-04-11
Jebe se mene u šta ti viruješ il ne viruješ. Ako san ja reka da ću emanicipaciji polomit sve kosti onda ću to i napravit.ebenica wrote:vam? kome vama? ja ne vjerujem u nikakva izmišljena bića.RayMabus wrote:O tome sanjaš ?ebenica wrote:još samo da se vas katolibana riješit i prekrasan kontinent, smeća arapska jedni i drugi.Joker wrote:Priblizne brojke.
Protestanti su izvor emanicipacije. Natrpat ćemo ih mujagama.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 6 of 10