Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
kaj se ti isto ko i kolinda vucaraš po grmlju na granici? imaju sveeeeee imaju i očale za noćni vid, vide po noćiiii jebote.
rekoh, opisuješ hrvatske branitelje, čaj zamijeni sa pivom.
Guest- Guest
ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?ebenica wrote:ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopataebenica wrote:prvo odlaze radno sposobni i većinom muškarci, iseljavanje iz rh je isto, obitelji dolaze kasnije...
2015-09-08
znam da ne kontaš. ironija bi zahtijevala intelekt. ali si se odmah navlažio kao pička, jesi ti vučica vuče?vuksadinare wrote:ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?ebenica wrote:ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.vuksadinare wrote:
daj nemoj da te cuje netko kakvi buljuk lupas..pa ove moras bicem i smajserom natjerati da rade...daj im pusku najsretniji ljudi na svijetu..koja lopata
Guest- Guest
cuj ovog esubanijaebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
kakva bolan migracija hajvanu
migracija je kad ljudi legalno dolaze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja znam sto sam..a drugi se pitaju tko si ti..nitko ne moze odgonetnuti...mozda si dvospolacebenica wrote:znam da ne kontaš. ironija bi zahtijevala intelekt. ali si se odmah navlažio kao pička, jesi ti vučica vuče?vuksadinare wrote:ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?ebenica wrote:ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.vuksadinare wrote:pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačemebenica wrote:
sad si opisao hrvatske branitelje iz domovinskog rata.
2015-09-08
jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/prckov wrote:cuj ovog esubanijaebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
Guest- Guest
zašto pitaju sebe kad mogu pitati mene? budale? kaj te zanima vuče?vuksadinare wrote:ja znam sto sam..a drugi se pitaju tko si ti..nitko ne moze odgonetnuti...mozda si dvospolacebenica wrote:znam da ne kontaš. ironija bi zahtijevala intelekt. ali si se odmah navlažio kao pička, jesi ti vučica vuče?vuksadinare wrote:ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?ebenica wrote:ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.vuksadinare wrote:
pusi racku....kad si vidio arapina da radi?..ja nikad...tu ne mjesam muslimane nearape...ali arapina ja u zivotu vidio nisam sa lopatom ili francuskim kljucem..ali sam vidio na devi..kako čibuće nargilu,sjede piju caj tjeraju zene stapom...i ono najvaznije sa strojnciama,bazukama i mačem
muško, 40 godina, 1,80 m , 95 kg bez sala u odličnoj tjelesnoj formi, nisam vjernik, vozač, nepušač...jesi se napalila vučice?
Guest- Guest
jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspioebenica wrote:jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/prckov wrote:cuj ovog esubanijaebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
2014-04-19
a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(prckov wrote:jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspioebenica wrote:jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/prckov wrote:cuj ovog esubanijaebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
Guest- Guest
znaci sve suprotno...40 godina,kepec,pivski trbuh do poda,forma nula bodova,vjerujes u zivot na đabalesku,pusis ko turcin....odmah se covjek ugasiebenica wrote:zašto pitaju sebe kad mogu pitati mene? budale? kaj te zanima vuče?vuksadinare wrote:ja znam sto sam..a drugi se pitaju tko si ti..nitko ne moze odgonetnuti...mozda si dvospolacebenica wrote:znam da ne kontaš. ironija bi zahtijevala intelekt. ali si se odmah navlažio kao pička, jesi ti vučica vuče?vuksadinare wrote:ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?ebenica wrote:
ne hvala, ne pušim opuške, samo ozbiljne pimpeke.
muško, 40 godina, 1,80 m , 95 kg bez sala u odličnoj tjelesnoj formi, nisam vjernik, vozač, nepušač...jesi se napalila vučice?
2015-09-08
eto vidiš, budale....a možeš pitati mene i dobiti odgovor.vuksadinare wrote:znaci sve suprotno...40 godina,kepec,pivski trbuh do poda,forma nula bodova,vjerujes u zivot na đabalesku,pusis ko turcin....odmah se covjek ugasiebenica wrote:zašto pitaju sebe kad mogu pitati mene? budale? kaj te zanima vuče?vuksadinare wrote:ja znam sto sam..a drugi se pitaju tko si ti..nitko ne moze odgonetnuti...mozda si dvospolacebenica wrote:znam da ne kontaš. ironija bi zahtijevala intelekt. ali si se odmah navlažio kao pička, jesi ti vučica vuče?vuksadinare wrote:
ne kontam...pusis kao muskarac ili zena?
Guest- Guest
dakle krele otkrio rijec glupebenica wrote:a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(prckov wrote:jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspioebenica wrote:jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/prckov wrote:cuj ovog esubanijaebenica wrote:sedmo ili 21. stoljeće, migracija je migracija, seoba je seoba. stol je uvijek stol u kojoj god prostoriji bio.
pa dobro, I to je nesto
2014-04-19
na ovoj temi baš ubijaš s argumentima, kako si glup, jebote :(prckov wrote:dakle krele otkrio rijec glupebenica wrote:a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(prckov wrote:jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspioebenica wrote:jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/prckov wrote:
cuj ovog esubanija
pa dobro, I to je nesto
Guest- Guest
daj bar ono stol je stol ponoviebenica wrote:na ovoj temi baš ubijaš s argumentima, kako si glup, jebote :(prckov wrote:dakle krele otkrio rijec glupebenica wrote:a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(prckov wrote:jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspioebenica wrote:
jebote, kako si ti glup. mislim da si ti jedan od najglupljih na ovom forumu :/
pa dobro, I to je nesto
ta ti drzi vodu
2014-04-19
stol je stol u kojoj god prostoriji bio, legalno ili nelegalno (štogodtoznačilo)...prckov wrote:daj bar ono stol je stol ponoviebenica wrote:na ovoj temi baš ubijaš s argumentima, kako si glup, jebote :(prckov wrote:dakle krele otkrio rijec glupebenica wrote:a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(prckov wrote:
jel imas jos koji argument il je ovo bilo sve sto si uspio
pa dobro, I to je nesto
ta ti drzi vodu
ti kad padneš u vodu čuje se : glup (zvuk debilnog predmeta u dodiru sa vodom)
Guest- Guest
esubanicaebenica wrote:stol je stol u kojoj god prostoriji bio, legalno ili nelegalno (štogodtoznačilo)...prckov wrote:daj bar ono stol je stol ponoviebenica wrote:na ovoj temi baš ubijaš s argumentima, kako si glup, jebote :(prckov wrote:dakle krele otkrio rijec glupebenica wrote:
a tvoje su bili argumenti? jebote, kako si glup :(
pa dobro, I to je nesto
ta ti drzi vodu
ti kad padneš u vodu čuje se : glup (zvuk debilnog predmeta u dodiru sa vodom)
nemoj se pravit krele, stogod to znacilo
drzi se onog glup, to ti je limit
2014-04-19
stol je stol
migracija je migracija
migracija je migracija
2014-04-19
jeboteeee, oš keks sad? bravo. i nemoj se više bacat u vodu.-gloup.prckov wrote:stol je stol
migracija je migracija
Guest- Guest
esubaniceebenica wrote:jeboteeee, oš keks sad? bravo. i nemoj se više bacat u vodu.-gloup.prckov wrote:stol je stol
migracija je migracija
jel to generalna teorija
2014-04-19
u tebe esubanice sve isto
jebo te risto
jebo te risto
2014-04-19
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 2 of 10