Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Točno. To triba sve pustit u Sloveniju.ebenica wrote:udahni, nije im cilj hrvatska, odavde i oni rođeni ovdje bježe.Eroo wrote:tartaruga wrote:
migracije su neiskorjenjive kao i kriminal-
ali ako već moraju biti, bar zahtijevati da migracije budu legalne, ako mi obični radnici moramo imati putovnicu i razlog putovanja, onda i za druge isto mora postojati-
Svakom tko kaže da je vraćanje nazad ilegalnih migranata nelegalno treba j*bat nanu naninu.
Takvima predlažem da probaju prijeći bilo koju državnu granicu bez putovnice, dakle nelegalno.
I još nešto bih upitao, šta bi smo učinili da sutra milijun Hrvata baci sva dokumenta i proglasi
se migrantima? Tko bi im osigurao topli dom i hranu?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kad umreš nisi preživio i jebeš tvoj nagon za preživljavanjem...prije nego si se rodio bio si ništa i kad umreš biti ćeš ništa. dovoljno jednostavno za tvoj arapsko kršćanski mozak?AssadNaPodmornici wrote:pa prvo nisu ništa manje vrijedniji od gena nekog kozojeba koji ima IQ 80 sa bliskog istoka.ebenica wrote:a po čemu su tvoji geni bitni? osim kaj su tvoji? koja je vrijednost tvojih gena? daj mi jedan jedini argument vrijednosti tvojih gena.AssadNaPodmornici wrote:i da većina ljudi razmišlja kao ti , geni takvih bi bili izbrisani.
dosta drugih Hrvata(i ostalih europljana) ne želi izbrisati svoje gene ,
u najmanju ruku nisu ništa manje vrijedniji. a sa druge strane , nije bitno tko ima vrijednije gene, i ja i većina hrvata i gotovo svi kozojebi imamo nagon za samo-opstankom i "preživljavanjem" , što očito ti i dio europljana nemate. zato će uskoro ići i vojska i žilet žica na granicu, stavit će je i Zoran Milanović ako bude potrebno. inače će letitit glave.
vidiš, o ovome pričam čisto iz znanstveno-ateističkog kuta gledanja, i opet kurca vi ateisti ne razumite
Guest- Guest
kad će to biti?RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
Ne možete minjat buduće događaje.
Mislim da je priča o dnk nastavljanju glupa. Meni ne tribaju Arapi za tu priču. Dovoljna mi je emanicipacija. Ja ne jeben ženske ima najmanje 12 godina. Ne želim da mi se djeca rađaju u emanicipaciji.
Uostalom kome se nastavlja dnk to se postiže tako da napumpaš neku a ne da gubiš glavu na bojnom polju.
Uostalom kome se nastavlja dnk to se postiže tako da napumpaš neku a ne da gubiš glavu na bojnom polju.
2014-04-11
Po mojim izračunima za šest godina. Prvo pada Merkel pa onda jedan mandat Zelenih pa onda taj pajdo demokršćanin dolazi na vlast. Šest godina najviše , možda i manje od toga pet npr.Noor wrote:kad će to biti?RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
2014-04-11
Evo čitam sad na Imbexu , zastupnik Zelenih napao Hrvatsku u eu parlamentu radi imigranata.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2139460
U Sloveniji na vlasti liberlali a u Austriji Zeleni
Pa nemojte biti smiješni sve ih pustite u Sloveniju i Austriju
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2139460
U Sloveniji na vlasti liberlali a u Austriji Zeleni
Pa nemojte biti smiješni sve ih pustite u Sloveniju i Austriju
2014-04-11
dugoročno gledano, brzo će to...al će do tada biti sranja i sranja :(RayMabus wrote:Po mojim izračunima za šest godina. Prvo pada Merkel pa onda jedan mandat Zelenih pa onda taj pajdo demokršćanin dolazi na vlast. Šest godina najviše , možda i manje od toga pet npr.Noor wrote:kad će to biti?RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
Guest- Guest
Brige me. Nemam svoje djece radi emanicipacije tako da se ja radujem trećem svjetskom ratu i uništavanju emanicipacije koja je moj neprijatelj a ne ti patrijaharni muškarci.Noor wrote:dugoročno gledano, brzo će to...al će do tada biti sranja i sranja :(RayMabus wrote:Po mojim izračunima za šest godina. Prvo pada Merkel pa onda jedan mandat Zelenih pa onda taj pajdo demokršćanin dolazi na vlast. Šest godina najviše , možda i manje od toga pet npr.Noor wrote:kad će to biti?RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
2014-04-11
Da samo ih ima nekoliko desetaka miljona već u Europi. Antiislam.ebenica wrote:jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
2014-04-11
Ja san se diga maloprije , popija kavu , sad ću drugu , u šest sati utakmica Dinamo Mančester city.
Da san otkaz prije tri godine , spavan doma u bunkeru i čekam da se Zemlja dovoljno puta okrene oko Sunca i počme treći svjetski rat između zapadne kršćansko emanicipirane civilizacije i islama.
Nemam se namjeru borit protiv Arapa. Ja sam samo đeneral. Dajem vam podatke da se bolje namjestite na bojnom polju.
Da san otkaz prije tri godine , spavan doma u bunkeru i čekam da se Zemlja dovoljno puta okrene oko Sunca i počme treći svjetski rat između zapadne kršćansko emanicipirane civilizacije i islama.
Nemam se namjeru borit protiv Arapa. Ja sam samo đeneral. Dajem vam podatke da se bolje namjestite na bojnom polju.
2014-04-11
to su minorne brojke, par posto po broju stanovnika. nema tu nikakve prijetnje, ničemu.RayMabus wrote:Da samo ih ima nekoliko desetaka miljona već u Europi. Antiislam.ebenica wrote:jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
Cyprus | 25.4 |
Bulgaria | 11.1 |
France | 8.8 |
Sweden | 8.1 |
Belgium | 7.6 |
Netherlands | 7.1 |
Austria | 6.9 |
United Kingdom | 6.3 |
Germany | 6.1 |
Switzerland | 6.1 |
Norway | 5.7 |
Greece | 5.7 |
Denmark | 5.4 |
Italy | 4.8 |
Slovenia | 3.8 |
Luxembourg | 3.2 |
Finland | 1.85 |
Spain | 2.6 |
Croatia | 1.6 |
Ireland | 1.4 |
Guest- Guest
Dal da s tobom razgovaram ili ne ?ebenica wrote:to su minorne brojke, par posto po broju stanovnika. nema tu nikakve prijetnje, ničemu.RayMabus wrote:Da samo ih ima nekoliko desetaka miljona već u Europi. Antiislam.ebenica wrote:jebe te samo sitnica da europa ima 700 miliona stanovnika i da taj "val invazije" od pola miliona ljudi ne znači ništa, migracija koja je nevažna, osim izazivanja straha i tog nekog poriva kod ljudi da traže nasilje prema migrantima, isusovoučenje.RayMabus wrote:A gle napisa san van šta piše u Nostradamusu , Dalmaciju će prigazit , doć do Njemačke a onda dolazi kršćanski radikal na čelo Njemačke i ide metla.
[th]Country[/th][th]Estimated % of Muslims among total population in 2016[52] [/th] Cyprus 25.4 Bulgaria 11.1 France 8.8 Sweden 8.1 Belgium 7.6 Netherlands 7.1 Austria 6.9 United Kingdom 6.3 Germany 6.1 Switzerland 6.1 Norway 5.7 Greece 5.7 Denmark 5.4 Italy 4.8 Slovenia 3.8 Luxembourg 3.2 Finland 1.85 Spain 2.6 Croatia 1.6 Ireland 1.4
Trenutno su ti socijalisti u Njemačkoj skrenili lijevo i pada koalicija demokršćana i socijalista i sad demokršćani moraju skrenit desno da bi povratili glasove koje im je uzeo AfD.
Dakle to je pad politike Angele Merkel.
Ajde korak po korak. Znam da ti je čudno da će nastat klanje po Europi al samo prati moje upute.
2014-04-11
Sve iznad 5% su problemi. Tako kaže znanost.
U spavaćoj sobi je dovoljan samo jedan komarac i da ti noć ode u qratz.
U spavaćoj sobi je dovoljan samo jedan komarac i da ti noć ode u qratz.
RayMabus wrote:
Ajde korak po korak. Znam da ti je čudno da će nastat klanje po Europi al samo prati moje upute.
ne, nije mi čudno, u stvari je žalosno, masovne histerije stvaraju klanja, većina se boji mizerne manjine i onda kolje i kad kolje se poziva na nešto religijski bitno, zaštitu isusovog naslijeđa...
k'o kad pijani muž ubija ženu od batina i onda joj kroz suze objašnjava koliko ju voli ali je kurva i mora je tuč'.
Guest- Guest
sve su to židovska posla kako bi sebi olakšali uspon i prevlast u zemljama širom svijeta kao i drmanje iz jednog centranewuser wrote:Zašto invaziju iz islamskog svijeta nazivamo migracijom ?
Zbog liberala koji su to upakovali u ljudska prava.
u biti ista shema za koju su prozvali ostale fašistima
immortal-
2014-04-16
Iz povijesti je poznato da su niže kulture, zbog svoje masovnosti i agresivnosti,
uvijek uništavale visoke kulture. Desilo se to Sumerima, Egipćanima, Starim Grcima,
Starim Rimljanima...Danas imamo visoku tehnologiju i sve možemo veoma jednostavno
riješiti ako bude potrebno.
uvijek uništavale visoke kulture. Desilo se to Sumerima, Egipćanima, Starim Grcima,
Starim Rimljanima...Danas imamo visoku tehnologiju i sve možemo veoma jednostavno
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
iz povijesti je poznato da su kukavice, isprdak od ljudi, karikature jedino jake u mnoštvu uvijek najželjnije krvi, od toga ima rastu zazubice...Eroo wrote:Iz povijesti je poznato da su niže kulture, zbog svoje masovnosti i agresivnosti,
ali ima logike, njihov gen je najugroženiji pa im treba zaštita, stakleno zvono, laboratorijski uvjeti da bi opstali...
kakav je osjećaj bit u tvojoj koži, Eriče? preplašeno malo biće.
Guest- Guest
Al uklonit će emanicipaciju u tom postupku.ebenica wrote:RayMabus wrote:
ne, nije mi čudno, u stvari je žalosno, masovne histerije stvaraju klanja, većina se boji mizerne manjine i onda kolje i kad kolje se poziva na nešto religijski bitno, zaštitu isusovog naslijeđa...
k'o kad pijani muž ubija ženu od batina i onda joj kroz suze objašnjava koliko ju voli ali je kurva i mora je tuč'.
Cilj svakog živog bića je opstanak. Natalitet vam je 1,4 dakle izumirete. Klanje će maknit emanicipaciju i evropski narodi će opet imati djece.
Kužiš ?
To su samo koleteralne žrtve kako bi se uklonila emancipacija.
2014-04-11
Današnji dan će proći. Zemlja se okreće oko Sunca. Sutra je novi dan. Kako se budete približavali točci pucanja sve će vam postat jasnije.
Sad nije jer vam je još uvijek nerealna ideja da će doći do takvog sukoba civilizacija da će Nijemci pobit i protjerat sve muslimane iz Njemačke a onda će nastat kaos u Italiji i Francuskoj.
I na Balkanu.
Sad nije jer vam je još uvijek nerealna ideja da će doći do takvog sukoba civilizacija da će Nijemci pobit i protjerat sve muslimane iz Njemačke a onda će nastat kaos u Italiji i Francuskoj.
I na Balkanu.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:ebenica ljevičar i antifašist i liberal, za trpačinu ,
aj vi meni so'cijalisti/liberali , aj molimite objasni mi zašto u ovome vidiš korist? koji je tvoj argument za trpačinu milijardama muškaraca iz low iq nacija gdje su većina necijepljeni, islamizirani, neobrazovani itd?
Ocekujes suvisao odgovor?
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žutarnji: Zašto Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 4 of 10