Eutanazija: da ili ne?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Eutanazija: da ili ne?
Re: Eutanazija: da ili ne?
Pa kad promislim FASIZAM kojeg podupire nesvjesno i ta baba i ovaj Pinokio kpji niš ne razme ..£otk@ wrote:mortal wrote:NE jer bi taj zakon na veliko zlorabili
Eto nekoga sa pravim odgovorom, i iz pravih razloga.
Morti <3
Da fasizam bi tu imao jos dodatnu mogucnost
I nasa tzv demokracija NIJE dalrko od toga da zlorabi eutanaziju
Tj baca s tornja pametne ljude kpji misle svojom glavom
Novi Kopernik ..uprav u ovakvim zaostalim zrmljama ko Hrbatska je uvijrk moguc
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
sore
kad budemo vodili ljubav nemoj da se eutanaziras ispod mene jebote
kad budemo vodili ljubav nemoj da se eutanaziras ispod mene jebote
2014-04-19
e jebiga sad, gore veliš da i srđan mlađan ima pravo na život, a sad ovdje nosaš vatreno oružje s kojim od 100 ljudi dvoje zna raniti a svi ostali ubijaju, vjerojatno si i ti u toj skupini... ako ima svatko onda valjda ima i on... jel£otk@ wrote:veber wrote:
od te godine više ne nosim oružje.
Ja nosim. Imam obitelj, prijatelje i stalo mi je do ljudi u mojoj okolini, ulici, gradu itd.
Zemljom hodaju migranti, manijaka ima na svakom uglu, muževi mlate žene, djecu tuku druga djeca do smrti...
Nemam oružje sa sobom jedino kad sam u gradskom prometu, jer bi počeo pucati već po Zametu. :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne. Čisto iz razloga što ljudi nisu jebeno normalni i u takvom svijetu onda želim i pravo na nošenje oružja klase AR-15 čisto da ako me netko poželi "eutanazirat" da ga bar povedem sa sobom.
Sličan stav imam i prema nekim ostalim kontroverzama jer jednom kada se otvori više nema natrag a potpuno poremećenih bolesnika spremnih za skladištenje u logore smr...ovaj rehabilitacijske centre je sve više.
Da ljudi imaju imalo mjere u bilo čemu bio bi za ali u slučajevima teške fizičke bolesti koja uzrokoje objektivnu fizičku patnju a ne da se tinejđeri ucmekavaju iz depresije i ono na punomoć, hračak u ruku i majkemi reko je...
Sličan stav imam i prema nekim ostalim kontroverzama jer jednom kada se otvori više nema natrag a potpuno poremećenih bolesnika spremnih za skladištenje u logore smr...ovaj rehabilitacijske centre je sve više.
Da ljudi imaju imalo mjere u bilo čemu bio bi za ali u slučajevima teške fizičke bolesti koja uzrokoje objektivnu fizičku patnju a ne da se tinejđeri ucmekavaju iz depresije i ono na punomoć, hračak u ruku i majkemi reko je...
Brain32-
2014-04-15
Da, tako nekako ;-DBrain32 wrote:Ne. Čisto iz razloga što ljudi nisu jebeno normalni i u takvom svijetu onda želim i pravo na nošenje oružja klase AR-15 čisto da ako me netko poželi "eutanazirat" da ga bar povedem sa sobom.
michaellcmacha wrote:e jebiga sad, gore veliš da i srđan mlađan ima pravo na život, a sad ovdje nosaš vatreno oružje s kojim od 100 ljudi dvoje zna raniti a svi ostali ubijaju, vjerojatno si i ti u toj skupini... ako ima svatko onda valjda ima i on... jel£otk@ wrote:veber wrote:
Ja nosim. Imam obitelj, prijatelje i stalo mi je do ljudi u mojoj okolini, ulici, gradu itd.
Zemljom hodaju migranti, manijaka ima na svakom uglu, muževi mlate žene, djecu tuku druga djeca do smrti...
Nemam oružje sa sobom jedino kad sam u gradskom prometu, jer bi počeo pucati već po Zametu. :)
Isključivo u samoobrani.
Krivo, bio sam na obuci u Delnicama, ali kad do toga dodje, teško da mogu jamčiti onesposobljavanje bez ubojstva. Nije to film, radi adrenalin.
A zapravo, radi i obuka. Još nisam vidio vojsku koja drila da rani, već da ubije protivnika, tako da imam automatizam.
£otk@-
2019-02-12
Maggie19 wrote:Da, tako nekako ;-DBrain32 wrote:Ne. Čisto iz razloga što ljudi nisu jebeno normalni i u takvom svijetu onda želim i pravo na nošenje oružja klase AR-15 čisto da ako me netko poželi "eutanazirat" da ga bar povedem sa sobom.
Uff, al je još uvijek mrtva trka :)
£otk@-
2019-02-12
Ozbiljna je tema u pitanju.
Maggie19 wrote:Ozbiljna je tema u pitanju.
Dabome, zato i zagovaram svoj stav, vjerujem u njega kao što i ostali vjeruju u svoje.
A i zato jer volim pobijediti dabome. :)
£otk@-
2019-02-12
epikur37 wrote:Ja imam karabin, zlu ne trebalo.
Na to se povišice troše, jel? :)
£otk@-
2019-02-12
a ok, onda, meni su te sve obuke strane, pištolj ili nedaj bože neko opasnije vatreno oružje sam uglavnom viđao na velikom platnu, a iskustva gdje neko biva ranjen ili usmrćen su mi imaginarna...£otk@ wrote:michaellcmacha wrote:e jebiga sad, gore veliš da i srđan mlađan ima pravo na život, a sad ovdje nosaš vatreno oružje s kojim od 100 ljudi dvoje zna raniti a svi ostali ubijaju, vjerojatno si i ti u toj skupini... ako ima svatko onda valjda ima i on... jel£otk@ wrote:veber wrote:
Isključivo u samoobrani.
Krivo, bio sam na obuci u Delnicama, ali kad do toga dodje, teško da mogu jamčiti onesposobljavanje bez ubojstva. Nije to film, radi adrenalin.
A zapravo, radi i obuka. Još nisam vidio vojsku koja drila da rani, već da ubije protivnika, tako da imam automatizam.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
epikur37 wrote:Ja imam karabin, zlu ne trebalo.
Baš je zgodan za vitlati njime u samoobrani... ili su divlje svinje i do Višnjika došle?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Ja imam karabin, zlu ne trebalo.
Baš je zgodan za vitlati njime u samoobrani... ili su divlje svinje i do Višnjika došle?
mislim da je djedov, no nije ovdje...pod majevicom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako onda...prvo priprjetiš prstom pa na vlak do Tuzle uz neizostavno: "samo sačekaj, sad ćeš ti vidit boga svoga!" Nabavljaj utoku kao i sav normalan svijet, vidiš da ovi tvoji imigranti i nisu baš sasvim svoji...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Kako onda...prvo priprjetiš prstom pa na vlak do Tuzle uz neizostavno: "samo sačekaj, sad ćeš ti vidit boga svoga!" Nabavljaj utoku kao i sav normalan svijet, vidiš da ovi tvoji imigranti i nisu baš sasvim svoji...
Sreća ne prolaze ovuda, gore idu pa nek se gorani i ličani misle...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam za eutanaziju, ne nužno uz blagoslov države. U stvari, ne treba mi država. Ok, poštujem stav da ima psihičkih bolesnika i psihopata i da bi teško bilo spriječiti zlouporabe. Doduše, zlouporabama se lako može doskočiti ako država jednostavno propiše sljedeće:
- taksativno navede medicinska stanja u kojima je eutanazija dopuštena
- u svakom pojedinom slučaju da se radi o takvom stanju mora potvrditi medicinski konzilij od tri liječnika
- pristanak na eutanaziju mora dati sam bolesnik dok se nalazi u svjesnom stanju i pod punom poslovnom sposobnošću
- pristanak na eutanaziju država može uvjetovati bolesniku ako prije toga riješi pitanja oporuke i nasljeđivanja imovine, izuzetak od gore navedenog su djeca u terminalnoj fazi bolesti na odjelu onkologije i pacijenti koji su zadobili opekline trećeg stupnja
- u svakom pojedinom slučaju da se radi o takvom stanju mora potvrditi medicinski konzilij od tri liječnika
- pristanak na eutanaziju mora dati sam bolesnik dok se nalazi u svjesnom stanju i pod punom poslovnom sposobnošću
- pristanak na eutanaziju država može uvjetovati bolesniku ako prije toga riješi pitanja oporuke i nasljeđivanja imovine, izuzetak od gore navedenog su djeca u terminalnoj fazi bolesti na odjelu onkologije i pacijenti koji su zadobili opekline trećeg stupnja
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jedina mogućnost kad bih dopustio da netko drugi odluči umjesto pacijenta samog jest slučaj kad bih to odobrio roditelju djeteta koje se rodi s dvije glave (pardon, tri glave, svaki dječačić se rodi s dvije glave). Malo crnog humoramelkior wrote:Ja sam za eutanaziju, ne nužno uz blagoslov države. U stvari, ne treba mi država. Ok, poštujem stav da ima psihičkih bolesnika i psihopata i da bi teško bilo spriječiti zlouporabe. Doduše, zlouporabama se lako može doskočiti ako država jednostavno propiše sljedeće:
Ako beba izgleda kao čudovište i ima dva roga i rep i kopita, onda isto. Ako beba nema pola glave ili ako uopće nema mozak. Ali opet bi sve to trebao potvrditi liječnički konzilij.
2015-08-09
Neovisni liječnički konzilij kojeg bi imenovala Liječnička komora slučajnim odabirom na mandat od godinu dana, pri čemu nema mogućnosti reizbora pojedinih članova ili čitavog konzilija u sljedećih 10 mandata.
2015-08-09
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7