Eutanazija: da ili ne?
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/625462/olaksanje-patnje-ili-krajnja-okrutnost-splitska-sutkinja-otvoreno-progovara-o-eutanaziji-ljudi-ne-znaju-da-je-u-nas-dopusten-jedan-oblik
Ukoliko odaberete da, molim dodatno objasnjenje koja vrsta eutanazije vam je prihvatljiva i zasto.
Ukoliko odaberete da, molim dodatno objasnjenje koja vrsta eutanazije vam je prihvatljiva i zasto.
Re: Eutanazija: da ili ne?
Pa ako ljudi mogu odobriti eutanaziju kućnog ljubimca, ne vidim zašto ne bi mogli i čovjeka...
veber-
2014-12-30
osobno protiv no ne bi branio drugima da koriste svoje pravo kad se ozakoni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eventualno u ratu i nekim izvanrednim prilikama.
Ono,naiđeš na čovjeka nabijenog na kolac,ili granata čovjeku odnese ruke ,noge i oči. Spasa mu nema i najbolje mu je prekratiti muke.
Ono,naiđeš na čovjeka nabijenog na kolac,ili granata čovjeku odnese ruke ,noge i oči. Spasa mu nema i najbolje mu je prekratiti muke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U mom kraju se okolokućni ljubimci eutanaziraju iz puške, ove nove metode su malo pederske pa bi uništilo lijepu uspomenu na njih.T. wrote:Pa ako ljudi mogu odobriti eutanaziju kućnog ljubimca, ne vidim zašto ne bi mogli i čovjeka...
A kada su ljudi u pitanju, potrebno je imati oružje, ako ga imaš onda si psihički zdrav i moš sam odlučiti hoćeš li prosvirati glavu ili ne...
Opet, ako netko nije normalan i odluči dignuti kredit koji ne može vratiti i upadne u dužničko ropstvo državu boli kurac za tim, zašto bi se onda brigala hoće li nekakva budala upokojiti sama sebe...
Država bi mogla i staviti ograničenje da se ne smiju ubijati ovi iz privatnog sektora, a umirovljenici i uhljebi mogu, pod uvjetom da najave tjedan dana prije da ih ne uvate nespremne, da mogu naći kvalitetnu zamjenu.
Dalo bi se to urediti
ne, ako se oće ubiti neka se sam baci sa zgrade ili pod vlak
ajd pamfletašu odi u vukojebinu.epikur37 wrote:ne, život je svet
pitao bi te da se mrcvariš koliko ti je život svet.
ili da ti zgulim kožu pod narkozom pa ti leđa natrljam solju i ponovo ti vratim kožu na leđa.
zanima me bi li bi ti onda život bio svet ili bi cvilio da te upucam.
ne seri.
2014-12-30
zašto da stradaju drugi?tre wrote:ne, ako se oće ubiti neka se sam baci sa zgrade ili pod vlak
meni je poštar stradao jer je jedna veganka odlučila sebei oduzet život skokom sa zgrade.
glupa krava nije prvo provjerila hoda li netko dolje.
poštar je sada invalid jer joj je poslužio kao airbag.
od frenda se žena ubila baciši se u gajnicama pod vlak. sjebala strojovođu za stalno.
upucati se je neuredno, pogotovo ako te nađu djeca.
odeš do lokalnog dilera, zemeš čisti koks ili hors i stvar rješena.
ili 4 kodeinske tablete pol litre brlje i opet čisto.
2014-12-30
u mom kraju je bila zajebancija da ti trgovac neće prodat konopac ako tražiš manje od 5m....veber wrote:zašto da stradaju drugi?tre wrote:ne, ako se oće ubiti neka se sam baci sa zgrade ili pod vlak
meni je poštar stradao jer je jedna veganka odlučila sebei oduzet život skokom sa zgrade.
od frenda se žena ubila baciši se u gajnicama pod vlak. sjebala strojovođu za stalno.
veber wrote:zašto da stradaju drugi?tre wrote:ne, ako se oće ubiti neka se sam baci sa zgrade ili pod vlak
Protiv.
Nitko nema pravo držati ljudski život, osim u obrani svog i drugih života, u svojim rukama.
Inače vidim po komentarima da dosta ekipe, iako ne sumnjam da zna što je eutanazija, je zabrijalo po drugim scenarijima.
Nitko nema pravo držati ljudski život, osim u obrani svog i drugih života, u svojim rukama.
Inače vidim po komentarima da dosta ekipe, iako ne sumnjam da zna što je eutanazija, je zabrijalo po drugim scenarijima.
£otk@-
2019-02-12
ako se recimo sutra greteni požele samoubit jer je svijet pokvaren i jedno grozno mjesto ja ću to podržat
jastreb wrote:Eventualno u ratu i nekim izvanrednim prilikama.
Možda će umrijeti za 30 sekundi, možda uopće neće umrijeti. Možda čak neće umrijeti pod rafalom ali ti ćeš se udaljiti. Ljudski organizam je čudna stvar.
Možda ni ne želi umrijeti, ni pod koju cijenu, bori se za život (uostalom to je najosnovniji nagon).
Ti onako laički ga pogledaš i “skratiš mu muke”.
Eutanaziju je promovirala dekadentna new age kultura koja se užasava boli, ali ubojstvo-da-ne-boli je okej.
£otk@-
2019-02-12
uglavnom mislim na ljude oboljele od neke bolesti koja nosi velike bolove,i stalnu primjenu medikamenata,bez mogucnosti izljecenja...takvima je eutanazija bogomdana..ljudi u kasnijim stadijima tumora zlocudnog opako pate od bolova..zasto da se pate,bez nade za ozdravljenje,kad ce ih ionako tumor prije ili kasnije ubiti..
Guest- Guest
Votka,sorry,ali ocigledno nisi dozivio stvarnu bol....ja sam imao u abdomenu takve bolove da nisam na nogama mogao stajati,a kad sam pao doli grcio sam se i preznojavao kao svinja,moleci Boga za bILO STO samo da se bol ne produzuje..ako nema nade za izljecenje,cemu covjek mora trpjeti bol?..drugo je akutna bol,za koju znas da ce zavrsiti prije ili kasnije,ali i tada prebrojis sve regane Bogove..
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7