Eutanazija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Eutanazija
Belgian Paralympic athlete Marieke Vervoort, who won gold and silver in London, says she is considering euthanasia after the Rio Olympics as the pain she suffers is hard to endure and it’s difficult for her to train at full strength.
https://www.rt.com/sport/354171-belgian-paralympic-champion-euthanasia/
:/
https://www.rt.com/sport/354171-belgian-paralympic-champion-euthanasia/
:/
Re: Eutanazija
jo bi na njenin mestu prije razmisli o heroinu.
2014-04-16
ne razumijem, život nema smisla ako više ne može trenirati punom snagom, jer pritom osjeća bolove?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Valjda jer nece moci trenirati s vremenom, bolovi vjerojatno prejaki.
darla- Admin
2015-10-22
trenirajuci se dobio neki vid smisla zivota
prestankom treniranja smisao ce se gubiti
otud ovakva promisljanja
bolje da se navukla na knjige ili kakav forum, to se moze do stote
prestankom treniranja smisao ce se gubiti
otud ovakva promisljanja
bolje da se navukla na knjige ili kakav forum, to se moze do stote
dijagram-
2015-08-09
Zato sam rekla Mare a dentro, to je film o paraplegicaru, koji je prije nesrece bio prvak u plivanju.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Zato sam rekla Mare a dentro, to je film o paraplegicaru, koji je prije nesrece bio prvak u plivanju.
true story?
svako ima pravo završiti svoj život..
kic wrote:
true story?
Da, jedan od prvih koji je pokrenuo peticiju i tuzio drzavu da mu to omoguci. Nije dobio sud, ubio se svejedno.
Filozofski se ne slazem sa time, jer nismo si sami dali zivot pa si ga nemamo pravo niti oduzeti. Prakticno, ne znam sto bi da se nadjem u nekoj terminalnoj situaciji.
darla- Admin
2015-10-22
To nitko ne zna, a najbolje da i ne sazna:)darla wrote:kic wrote:
true story?
Da, jedan od prvih koji je pokrenuo peticiju i tuzio drzavu da mu to omoguci. Nije dobio sud, ubio se svejedno.
Filozofski se ne slazem sa time, jer nismo si sami dali zivot pa si ga nemamo pravo niti oduzeti. Prakticno, ne znam sto bi da se nadjem u nekoj terminalnoj situaciji.
dijagram-
2015-08-09
darla wrote:kic wrote:
true story?
pa valjda raspolažemo vlastitim životom i tijelom bar, no dobro, ne bih išao u te školske argumente, nekako ova stanja trpljenja bolova najviše razumijem u ovom kontekstu..
potpiskic wrote:darla wrote:kic wrote:
true story?
pa valjda raspolažemo vlastitim životom i tijelom bar, no dobro, ne bih išao u te školske argumente, nekako ova stanja trpljenja bolova najviše razumijem u ovom kontekstu..
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
kic wrote:
Pa mislim da svi razumijemo koncept trpljenja bolova, tu se mozemo poistovjetiti, dal je to dovoljan razlog za zavrsiti sa svime, u ovom konteksu ne znam bas.
Svojim zivotom tesko da upravljamo, osim ako imamo samo kaktus na prozoru u zivotu.
darla- Admin
2015-10-22
Njen odabir. Ako tako misli i osjeca,onda je to-to :\
2014-04-12
darla wrote:
jer nismo si sami dali zivot pa si ga nemamo pravo niti oduzeti
ovo je zasluga hrvatskog školstva, treba smanjit biologiju a uvest satove astrologije, tarota i udvostručit vjeronauk
Guest- Guest
Dok je čovjek pri svijest, tj. nije izgubio razum, eutanazija mi se čini suvišnom.
Guest- Guest
Eutanazija, kao potpomognuto samoubojstvo, je neprihvatljiva. Komu se ne živi, nek se sam ubije pa nek to raspravlja s Bogom, a ne da opterećuje one koji ostaju nakon njega.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Eutanazija
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
» Eutanazija: da ili ne?
» Užas u Srbiji: eutanazija!
» eutanazija na "civiliziranom" zapadu...
Page 1 of 3