prgomet
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: prgomet
PTSP dobio dok je Andrijaševce branio od četnika ,,debotoijusto wrote:kako to mislis kao i obicno ? dementan si ?tre911 wrote:Nije, milorad je uz SDP kao i obično.debotoijusto wrote:nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
a sveta mater katolicka crkva ? tko je ukrao 2/3 vlast ?
eto
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Most će se raspasti u roku godine dana, ambicije rastu svaki dan, sinoć je Božo bio spomenut kao budući premijer a danas već prgomet, vjerojatno u toj opciji će petrina biti prvi potpredsjednik vlade a Božo mali od kužine koji čeka u zapećku. Šteta za Božu, mlad i pošten ali se okružio sa ljigavcima i ološem i izgoriti će ko baklja među njima.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
nadam se no nisam siguran, isti koji plaća prgometa plaća i milanovićevu bandu, očito isti tal
Guest- Guest
pametno, marcu zbilja nije za vjerovatiRiplex wrote:marcellus wrote:ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
Ovo nisu istine. Gledam i ne vjerujem
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sanader da je šef HDZ bez problema bi došao do 66-68 mandataAntif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
Nemože stranku voditi polupismeni milicajac i špijun koji je mutav
stenjalica-
2015-10-18
Zar sam imao primjedbi na izbor glasača??? Ko osporava demokratski dobijene glasove?Eva wrote:Tre, pobijedila je demokracija.tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
Guest- Guest
Koliko vam to treba godina da produžite ništarije njegovog tipa ?r_nevjesta wrote:pametno, marcu zbilja nije za vjerovatiRiplex wrote:marcellus wrote:ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
Ma kada bi Tuđman uskrsnuo,oni više nikad nebi prešli 65 mandata.stenjalica wrote:Sanader da je šef HDZ bez problema bi došao do 66-68 mandataAntif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
Nemože stranku voditi polupismeni milicajac i špijun koji je mutavac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
izaberi ljigu..Šuker,Kalmeta,Karamarko,Vaso,Rimac,Jandroković,Butkovič,Pauk Čuljak,Kovač..itd sve lopov do lopova uništili tisuće hrvatskih obiteljitre911 wrote:Most će se raspasti u roku godine dana, ambicije rastu svaki dan, sinoć je Božo bio spomenut kao budući premijer a danas već prgomet, vjerojatno u toj opciji će petrina biti prvi potpredsjednik vlade a Božo mali od kužine koji čeka u zapećku. Šteta za Božu, mlad i pošten ali se okružio sa ljigavcima i ološem i izgoriti će ko baklja među njima.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
nadam se no nisam siguran, isti koji plaća prgometa plaća i milanovićevu bandu, očito isti tal
stenjalica-
2015-10-18
Neme veze, izgradit ćemo mi još čvršći, veći, ljepši i stabilniji novi stari most. Proces je krenuo i partija pada.tre911 wrote:Most će se raspasti u roku godine dana, ambicije rastu svaki dan, sinoć je Božo bio spomenut kao budući premijer a danas već prgomet, vjerojatno u toj opciji će petrina biti prvi potpredsjednik vlade a Božo mali od kužine koji čeka u zapećku. Šteta za Božu, mlad i pošten ali se okružio sa ljigavcima i ološem i izgoriti će ko baklja među njima.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
Guest- Guest
Pa uz koga je do sada bio jebem te dementnog? zar nije za jacinog mandata napustio HDZ i odonda je u krilu SDPa ili si i to zaboravio?debotoijusto wrote:kako to mislis kao i obicno ? dementan si ?tre911 wrote:Nije, milorad je uz SDP kao i obično.debotoijusto wrote:nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
eto
Guest- Guest
ma sve 5 , imam i ja PTSP od HDZ-a pa se ne kurcim ... a jel tomac oli kapo duge plovidbe loso bar malo pomogli ?stenjalica wrote:PTSP dobio dok je Andrijaševce branio od četnika ,,debotoijusto wrote:kako to mislis kao i obicno ? dementan si ?tre911 wrote:Nije, milorad je uz SDP kao i obično.debotoijusto wrote:nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
eto
toliko pitanja a tako malo odgovora , izgleda da cu morati cekati novi tekst od @marca da saznam istinu , ono , procitas a sve bude drugacije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Prgomet je jedan obični komunjarski drek sa dva glasa. Najviše glasova dobio je Petrov , on je stvarni pobjednik izbora a gurnuli su ga u stranu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
r_nevjesta wrote:pametno, marcu zbilja nije za vjerovatiRiplex wrote:marcellus wrote:ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
Ne razumim, šta piše čovik, kakva lustracija i HDZ? Treći? Kakvi desni stavovi u HDZ? Što se događa, jesam li se ja probudio u drugoj dimenziji? Ili čovik, da prostite, sere.
Odakle ti ideja da je milorad ok ma uz koga bio?Ljigoš par exellancered wolf wrote:Kad je bio uz vas onda je to bilo ok, jel?tre911 wrote:Nije, milorad je uz SDP kao i obično.debotoijusto wrote:nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
eto
Guest- Guest
Tušmana ne piza nitko osim kamenjaraca u 80% Hrvata mlađih od 28 godina prva pomisao na to ime pljačka njihovih roditeljaAntif_No1 wrote:Ma kada bi Tuđman uskrsnuo,oni više nikad nebi prešli 65 mandata.stenjalica wrote:Sanader da je šef HDZ bez problema bi došao do 66-68 mandataAntif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
stenjalica-
2015-10-18
Sretno, čestitke svima koji su ostvarili ovako lijep uspijeh, čujemo se na sljedećim parlamentarnim izborima uskoro :)Eva wrote:Neme veze, izgradit ćemo mi još čvršći, veći, ljepši i stabilniji novi stari most. Proces je krenuo i partija pada.tre911 wrote:Most će se raspasti u roku godine dana, ambicije rastu svaki dan, sinoć je Božo bio spomenut kao budući premijer a danas već prgomet, vjerojatno u toj opciji će petrina biti prvi potpredsjednik vlade a Božo mali od kužine koji čeka u zapećku. Šteta za Božu, mlad i pošten ali se okružio sa ljigavcima i ološem i izgoriti će ko baklja među njima.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
Guest- Guest
stenjalica wrote:Tušmana ne piza nitko osim kamenjaraca u 80% Hrvata mlađih od 28 godina prva pomisao na to ime pljačka njihovih roditeljaAntif_No1 wrote:Ma kada bi Tuđman uskrsnuo,oni više nikad nebi prešli 65 mandata.stenjalica wrote:Sanader da je šef HDZ bez problema bi došao do 66-68 mandataAntif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
Srićom pa smo mi mladi dobivali informacije od moralnih vertikala, sve sami uzorni građana ovog društva...
Upravo tako, već polako počinju sa njim brisati pod.kaja_333 wrote:Prgomet je jedan obični komunjarski drek sa dva glasa. Najviše glasova dobio je Petrov , on je stvarni pobjednik izbora a gurnuli su ga u stranu.
Guest- Guest
Upravo tako. HDZ je konačno na putu u smetlište di i spada. Sad se vise niti u zadnjoj selendri ne mos hvaliti da si adzenjara ..Eva wrote:Neme veze, izgradit ćemo mi još čvršći, veći, ljepši i stabilniji novi stari most. Proces je krenuo i partija pada.tre911 wrote:Most će se raspasti u roku godine dana, ambicije rastu svaki dan, sinoć je Božo bio spomenut kao budući premijer a danas već prgomet, vjerojatno u toj opciji će petrina biti prvi potpredsjednik vlade a Božo mali od kužine koji čeka u zapećku. Šteta za Božu, mlad i pošten ali se okružio sa ljigavcima i ološem i izgoriti će ko baklja među njima.marcellus wrote:tre911 wrote:Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 5 of 13