Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Duspara je u subotu dao nalog da se glasuje za SDP.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
To ti sve govori o tome tko je i što je most.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antifa,ne znam jesi li pročitao neke moje sinoćnje i jutrošnje postove?
Da ponovim. Ponovo si pokazao svoju političku dalekovidnost. Jedini si na ovom forumu davao izglede MOST-u.
Da ponovim. Ponovo si pokazao svoju političku dalekovidnost. Jedini si na ovom forumu davao izglede MOST-u.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A kak se donose odluke, zajednički ili jedan odlučuje? Viš, to onda ni demokracija nego diktatura. A ak već želiš demokraciju onda ti ne treba maneken s lentom koji bu na telki nastupal. To je rezervirano za vojne hunte.Regoč wrote:To je puka teorija. Jedno je podieliti zaduženja, no kad se donose odluke svi im se moraju pokoravati.Eva wrote:To su ti zastarjele metode vođenja. Danas je trend flat organizacija, disperzija odgovornosti i ovlasti.Regoč wrote:Tako se ne vodi stranka, a kamo li država. Naravno da se međusobno dogovaraju, ali prema van moraju govoriti jednim glasom, tu nema soliranja.Eva wrote:
MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.
Guest- Guest
Ja tu lagano nazirem pokušaje ovog prometa koji je dobio nogu iz HDZ da postane premijer, a sto ne moze je ima duplo manje pa i vise od duplo glasova nego HDZ. A i cekam da se konkretno izraze o reformama . Stalno hoće reforme ali opcenito , pa koje točno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Guest- Guest
Ne,ja sam predviđao kako HDZ neće imati potencijal za izborne pobjednike,mislio sam da će SDP biti još slabiji a da će treće opcije biti znatno jače,ali nisam ni slutio da bi MOST mogao toliko biti jak,mada sam se toga pribojavao jer kao što sam više puta rekao,,da mi smrdi što većina medija simpatizira Most u odnosu na druge ,,treće'' opcije.jastreb wrote:Antifa,ne znam jesi li pročitao neke moje sinoćnje i jutrošnje postove?
2015-07-23
jastreb wrote:
Jedini si na ovom forumu davao izglede MOST-u.
Ma nemoj, on je dao MOSTu 6 mandata a ja 7.
Guest- Guest
Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
MOST ako je autentican ici ce na nove izbore, ak pak nije, sto mislim da nije, onda ionako je to sve isti kurac, tresla se brda rodio se mis.
darla- Admin
2015-10-22
Marčeo drži Hrvate retardiranima, a ti pak vjeruješ da ima mudrih glava još. I ja sam sklonija tome, ak ljudi žele dobro svojoj djeci, odjebat će SDP/HDZ a dati šansu novima, pogotovo onima koji imaju muda za promijenama.Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Guest- Guest
Da.Upravo to,jer sam smatrao kako njihova popularnost uglavnom u južnim krajevima,dok sam smatrao kako zapadni i sjeverni krajevi će birati takođe neku,,treću opciju'ali da Most nije tu toliko popularan,te da će te glasove uzeti ŽZ.Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Ukratko,Most sam podcjenio a ŽZ precjenio.
2015-07-23
marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
...
Ako je projekt, onda jedino Velikog Brata, paraobavjestajno podzemlje je Vaso
darla- Admin
2015-10-22
Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Ivo Sanader je bio kukavičje jaje u HDZ-u, koje su instalirali Pavić i ekipa i strane ambasade. Zato je imao puno potpore po medijima i dobivao izbore. Iza Karamarka očito ne stoji nitko - a birači kao birači glasaju za onog za kog im se kaže da treba.
Ali kad pogledaš koliko zajedno imaju koalicije oko HDZ i SDP,oko 120 mandata,znači da su ipak Hrvati još uvijek retardirani,jer jedva 20 do 30 mandata uzimaju alternativci.Eva wrote:Marčeo drži Hrvate retardiranima, a ti pak vjeruješ da ima mudrih glava još. I ja sam sklonija tome, ak ljudi žele dobro svojoj djeci, odjebat će SDP/HDZ a dati šansu novima, pogotovo onima koji imaju muda za promijenama.Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
2015-07-23
Pa dobro,a Marcello i Ero,ili Marcus i Epi nisu niti jedan.Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Ako ćemo o nekoj preciznosti,ja sam bio jedan od rijetkih koji se smijao HDZ-ovskim forumašima koji su već Karamarka vidjeli na premijerskom tronu.
Govorio sam o nekoj vrsti remija (što sam pogodio)kao i da će SDP uzeti neke stare HDZ-ovske tvrđave(a što se ostvarilo na Kordunu,Karlovcu i dijelu sisačko-banijskog regiona).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zato kaj ljudi ne izlaze na izbore. Npr. mi nismo izašli. Ali, ak bude 2. krug, idemo i dajemo glas MOSTUAntif_No1 wrote:Ali kad pogledaš koliko zajedno imaju koalicije oko HDZ i SDP,oko 120 mandata,znači da su ipak Hrvati još uvijek retardirani,jer jedva 20 do 30 mandata uzimaju alternativci.Eva wrote:Marčeo drži Hrvate retardiranima, a ti pak vjeruješ da ima mudrih glava još. I ja sam sklonija tome, ak ljudi žele dobro svojoj djeci, odjebat će SDP/HDZ a dati šansu novima, pogotovo onima koji imaju muda za promijenama.Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Guest- Guest
Jest,projekat je,to se zna,a možda bi o tome mogao nešto reći i naš drug Marćelodarla wrote:marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
...
2015-07-23
darla wrote:marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
...
Ko kaže Jutarnji i Index :D
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Opet govoriš da su Hrvati retardirani. Nije li ovo poruka partiji da je dost više. Ljudi ne žele HDZ/SDP. Ovo kaj su osvojili, to su njihovi župani, dožupani, načelnici općina, i ostali uhljebi dali glas. Svi koji rade u realnom sektoru tim štetočinama ne daju glas.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Ivo Sanader je bio kukavičje jaje u HDZ-u, koje su instalirali Pavić i ekipa i strane ambasade. Zato je imao puno potpore po medijima i dobivao izbore. Iza Karamarka očito ne stoji nitko - a birači kao birači glasaju za onog za kog im se kaže da treba.
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama