Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
A takav mi temperament, nis ja kriva.marcus-t wrote:I to rasni i strasni individualac.Eva wrote:Ne znam na koga misliš, jer ja sam individualac, pa me množina ne dotikavlje.Fénix wrote:Znate vi već. Govorilo se ovdje dosta puta zadnjih 3 mjeseca.Eva wrote:Tko?Fénix wrote:E pa nećeš već ćeš preskupo platiti jednog dana. Vi prvi dolazite u liniju.Eva wrote:Pa ti se žiguj, tko ti braniFénix wrote:Ne nismo. No zato isto tako nismo i ne želimo biti džungla i nežigosana stoka. Ovo sve je zapravo teški smijeh kad nema nijgdje plača. Tek onda bi netko vidio svoga boga...
Guest- Guest
Zato ćeš biti moja il' ničija.Eva wrote:A takav mi temperament, nis ja kriva.marcus-t wrote:I to rasni i strasni individualac.Eva wrote:Ne znam na koga misliš, jer ja sam individualac, pa me množina ne dotikavlje.Fénix wrote:Znate vi već. Govorilo se ovdje dosta puta zadnjih 3 mjeseca.Eva wrote:Tko?Fénix wrote:E pa nećeš već ćeš preskupo platiti jednog dana. Vi prvi dolazite u liniju.Eva wrote:Pa ti se žiguj, tko ti braniFénix wrote:Ne nismo. No zato isto tako nismo i ne želimo biti džungla i nežigosana stoka. Ovo sve je zapravo teški smijeh kad nema nijgdje plača. Tek onda bi netko vidio svoga boga...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Nisi niš ćopil prek vikenda?
Guest- Guest
Neću ja svašta.Eva wrote:Nisi niš ćopil prek vikenda?
2015-10-07
Znaš kak ide, tko bira.....
Guest- Guest
Dobije Evu?Eva wrote:Znaš kak ide, tko bira.....
2015-10-07
ANTE TOMIĆ Još se u noći izbornog slavlja Most počeo rastakati. Kad ih prefriganci iz velikih stranaka dohvate, posvadit će ih, razbiti ih intrigama i pokupovati pojedinačno, u rinfuzi
Tony Soprano-
2015-08-15
E baš se ne trebaju dat hijenama da ih glođu. Oni su pobjednici i oni mogu trgovat ali u ime svojih birača i reformi koje su nužne. Režite im grane jer su počeli gušit HR.
Guest- Guest
Raspoloženje ljudi bilo je takvo da se znalo kako je mnogima već dosta HDZ&SDP a to se moglo namirisati već na predsjedničkim izborima kad je Sinčić dobio 16% glasova.Tada je bilo vidljivo da građani traže neku treću opciju,no ovo s Mostom za mnoge je iznenađenje.
Nisam očekivao da će uspjeti čak 19 mandata,kao što nisam očekivao da će ŽZ pa na kraju i Josipović,Čaćić tako loše proći.
Mislio sam kako će Čaćić barem u svojoj izbornoj jedinici dobiti bar 2 mandata,te da će se Josipović,pa možda i Linić provući u sabor.
Mediji jesu favorizirali Most i davali vjetar u leđa u odnosu na te ostale,,treće'' opcije,pa bih rekao kako su i ovaj put mediji dobro odradili svoje.
Nisam očekivao da će uspjeti čak 19 mandata,kao što nisam očekivao da će ŽZ pa na kraju i Josipović,Čaćić tako loše proći.
Mislio sam kako će Čaćić barem u svojoj izbornoj jedinici dobiti bar 2 mandata,te da će se Josipović,pa možda i Linić provući u sabor.
Mediji jesu favorizirali Most i davali vjetar u leđa u odnosu na te ostale,,treće'' opcije,pa bih rekao kako su i ovaj put mediji dobro odradili svoje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tako se ne vodi stranka, a kamo li država. Naravno da se međusobno dogovaraju, ali prema van moraju govoriti jednim glasom, tu nema soliranja.Eva wrote:
MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.
To su ti zastarjele metode vođenja. Danas je trend flat organizacija, disperzija odgovornosti i ovlasti.Regoč wrote:Tako se ne vodi stranka, a kamo li država. Naravno da se međusobno dogovaraju, ali prema van moraju govoriti jednim glasom, tu nema soliranja.Eva wrote:
MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.
Guest- Guest
Oni me podsjecaju na listu velog mista dobra ekipa bila ali jbg po obocaju pali kad su im se ispleli interesi kojima drugima u listi nije bilo po volji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ha, ha ..... i ča ćete sada? Most drži ključe Hrvatske. Pitanje je kamo Most želi peljati Hrvatsku? Višegradska skupina, rizanje državne uprave i gospodarski oporavak ili Zahojni Balkan i gospodarska stagnacija. I slanje povisnih učbenikov na recenziju va Belgrad Vučiću.
Stribor-
2015-09-22
Zapravo jesmo, džamahirija na arapskom znači republika.Eva wrote:
Pa nismo džamahirija
gargamel0101 wrote:Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Prgomet je imao zadatak razarati HDZ iznutra, pa kad su ga pročitali sad to radi iz mosta.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ostane suha kurca.marcus-t wrote:Dobije Evu?Eva wrote:Znaš kak ide, tko bira.....
U svakom slučaju imamo nešto hdz-ovog otpada iz vremena ive sanadera, imamo nešto mladih i lepih povezanih sa sumnjivim starima udbašima, imamo katolike koji ližu oltare i dodvoravaju se svećenicima i usput onako podržavaju peder brakove, imamo ljude poput petrine koji su ultimativno dno dna... laku noć hrvatska. Ovo je gore od zadnjih izbora koje je odnio kandidat Pavića i Butkovića i Londona.
To je puka teorija. Jedno je podieliti zaduženja, no kad se donose odluke svi im se moraju pokoravati.Eva wrote:To su ti zastarjele metode vođenja. Danas je trend flat organizacija, disperzija odgovornosti i ovlasti.Regoč wrote:Tako se ne vodi stranka, a kamo li država. Naravno da se međusobno dogovaraju, ali prema van moraju govoriti jednim glasom, tu nema soliranja.Eva wrote:
Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
To ti sve govori o tome tko je i što je most.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Interesantno kako on kao posavac uopce radio u hdzu njih ima tamo malo i uopce u vrhu stranke...inace bas su posavci bandicevoj listi pomogli da udje u sabor...vise su njemu naklonjeni nego hdzumarcellus wrote:gargamel0101 wrote:Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Prgomet je imao zadatak razarati HDZ iznutra, pa kad su ga pročitali sad to radi iz mosta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Duspara je u subotu dao nalog da se glasuje za SDP.
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
Page 4 of 9