Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Opet govoriš da su Hrvati retardirani. Nije li ovo poruka partiji da je dost više. Ljudi ne žele HDZ/SDP. Ovo kaj su osvojili, to su njihovi župani, dožupani, načelnici općina, i ostali uhljebi dali glas. Svi koji rade u realnom sektoru tim štetočinama ne daju glas.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Moja najveća greška je ta što sam ŽZ smatrao jakim gotov kao i Most,dok je Marčeluš profulao celi fudbal,kada je mislio da HDZ glatko odnosi pobjedu.Ja sam bio siguran da HDZ nrma više takvih šansi.Niti u njihovo zlatno doba za vrijeme Ive Sannadera,nisu mogli odnijeti tako glatku pobjedu.Eva wrote:Ni Marčelo ni Agalia nisu u pravu. Ja osjećam da je most renesansa HR.
Ivo Sanader je bio kukavičje jaje u HDZ-u, koje su instalirali Pavić i ekipa i strane ambasade. Zato je imao puno potpore po medijima i dobivao izbore. Iza Karamarka očito ne stoji nitko - a birači kao birači glasaju za onog za kog im se kaže da treba.
Guest- Guest
Da, partijska škola. Informbiro i 1948. Hehe, drhtite bagro neradnička, kucnul vam je zadnji sat.marcellus wrote:darla wrote:marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Pa i tvoj dnevno.hr,pa čak i index simpatizirali su Most,što je jedna od rijetkih gdje se ta dva portala slažu.Od samog početka tvrdim da je Most projekt paraobavještajnog podzemlja što će se tek pokazati.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Mediji jesu favorizirali Most
To ti sve govori o tome tko je i što je most.
...
Ako je projekt, onda jedino Velikog Brata, paraobavjestajno podzemlje je Vaso
Ko kaže Jutarnji i Index :D
Guest- Guest
Uglavnom ko dobije mandat opet moze ocekivat podmetanje nogu onih drugih i zestoke napade izgubili hdz to ce se vidjet opet u vukovaru 18...na zalosto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Antif_No1 wrote:
Jest,projekat je,to se zna,a možda bi o tome mogao nešto reći i naš drug Marćelo
Pa naravno da je projekt, sad mozemo samo raspravljati ciji.Ja tipujem na Amere. Bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se stvari odvijati. Meni jedino zao Petrova, siroce nekako skroz uvjeren u ono sto govori .
darla- Admin
2015-10-22
Ne bi bilo loše ponovit izbore sam da MOST osvoji 77 mandata i da skinemo partiju i s proračuna i s kurca.vuksadinare wrote:Uglavnom ko dobije mandat opet moze ocekivat podmetanje nogu onih drugih i zestoke napade izgubili hdz to ce se vidjet opet u vukovaru 18...na zalosto
Guest- Guest
Mislim kako su arhitekti neki naši lokalni igrači no vrijeme će pokazati.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Jest,projekat je,to se zna,a možda bi o tome mogao nešto reći i naš drug Marćelo
Pa naravno da je projekt, sad mozemo samo raspravljati ciji.Ja tipujem na Amere. Bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se stvari odvijati. Meni jedino zao Petrova, siroce nekako skroz uvjeren u ono sto govori .
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darla wrote:Antif_No1 wrote:
Petrov? Taj kao vodi stranku? Meni se čini da je vodi Prgomet... kad mu nije uspjelo preuzeti HDZ, jel...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
Petrov? Taj kao vodi stranku? Meni se čini da je vodi Prgomet... kad mu nije uspjelo preuzeti HDZ, jel...
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
Mislim kako su arhitekti neki naši lokalni igrači no vrijeme će pokazati.
Jedno je sigurno, jedno je voditi Metkovic, a sasvim nesto drugo plivati sa velikim ribicama, sad da je pametan bi ih sve zajebao i isao na nove izbore
darla- Admin
2015-10-22
Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Ma ko god mene strecka u zelucu da ne bude pizdarija jer jedni ili drugi tesko ce se pomirit s porazom ..obljetnica u vukovaru bice prvi veliki ispit toga...znamo sto se desavalo posljednje dvije godineEva wrote:Ne bi bilo loše ponovit izbore sam da MOST osvoji 77 mandata i da skinemo partiju i s proračuna i s kurca.vuksadinare wrote:Uglavnom ko dobije mandat opet moze ocekivat podmetanje nogu onih drugih i zestoke napade izgubili hdz to ce se vidjet opet u vukovaru 18...na zalosto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na polje kopat a ne lokat i u kladionicima dane gubit.vuksadinare wrote:Ma ko god mene strecka u zelucu da ne bude pizdarija jer jedni ili drugi tesko ce se pomirit s porazom ..obljetnica u vukovaru bice prvi veliki ispit toga...znamo sto se desavalo posljednje dvije godineEva wrote:Ne bi bilo loše ponovit izbore sam da MOST osvoji 77 mandata i da skinemo partiju i s proračuna i s kurca.vuksadinare wrote:Uglavnom ko dobije mandat opet moze ocekivat podmetanje nogu onih drugih i zestoke napade izgubili hdz to ce se vidjet opet u vukovaru 18...na zalosto
Guest- Guest
marcellus wrote:
Pa samo kazem da mi zao decka, djeluje iskreno, mislim da mu slijedi veliko razocaranje
darla- Admin
2015-10-22
Šta hoćeš reći,da sam na istom platnom spisku,iste partije kao i Marćelus.Eva wrote:Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Njemu ne,ali njegovim glasačima.......darla wrote:marcellus wrote:
Pa samo kazem da mi zao decka, djeluje iskreno, mislim da mu slijedi veliko razocaranje
2015-07-23
Moguće. Ti kod Zokija a on kod Tutleka. Sam njihovi uhljebi ne žele treću opciju.Antif_No1 wrote:Šta hoćeš reći,da sam na istom platnom spisku,iste partije kao i Marćelus.Eva wrote:Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Mislim da biračima slijedi veliko razočaranje, no ok... najgore bi bilo da vlast oforme karamarko i petrov, to bi bila dugoročna smrt za hdz. Ovako, ako pusti sdp još godinu dvije s mostom na vlasti do novih izbora, ima neke šanse... most će se za godinu dana ispuhati kao i svi slični projekti prije njega, orah, liberali, libra, libela, koalicija narodnog sporazuma, živi zid, itd etc
Antif_No1 wrote:
Njemu ne,ali njegovim glasačima.......
Ja mislim da bude zavrsio kao zrtveno janje, no budemo vidjeli
darla- Admin
2015-10-22
I da se nastavi kurvin pir, ha? A ne ja vam želim neizlječivu i kratku bolest, da čim prije sklopite oči. Jer, ak vama ne smrkne, HR nikad ne bu svanulo.marcellus wrote:Mislim da biračima slijedi veliko razočaranje, no ok... najgore bi bilo da vlast oforme karamarko i petrov, to bi bila dugoročna smrt za hdz. Ovako, ako pusti sdp još godinu dvije s mostom na vlasti do novih izbora, ima neke šanse... most će se za godinu dana ispuhati kao i svi slični projekti prije njega, orah, liberali, libra, libela, koalicija narodnog sporazuma, živi zid, itd etc
Last edited by Eva on 9/11/2015, 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Njemu ne,ali njegovim glasačima.......
Ja mislim da bude zavrsio kao zrtveno janje, no budemo vidjeli
Guest- Guest
Hahaha,pa zar Zokijev plaćenik se ovako zabavlja u photoshopu.Eva wrote:Moguće. Ti kod Zokija a on kod Tutleka. Sam njihovi uhljebi ne žele treću opciju.Antif_No1 wrote:Šta hoćeš reći,da sam na istom platnom spisku,iste partije kao i Marćelus.Eva wrote:Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU