Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Holly je mudra,šteta što nije ušla u sabor.Navijao sam za nju.vuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
izgleda da je ona rekla svoje,sad svi nešto govore a nitko ih više ništa ne pitavuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
vili40-
2015-08-02
kuži pohotnog jarca :Pjastreb wrote:Kad si tako širokogrudna.
2014-12-30
Ma može on biti desničar i radit za opće dobro. Zakaj bi to bil problem? Meni ne smeta, a ni većini mislim, ak mu je na prvom mjestu opće dobro. Najgori su ovi deklarativni vjernici i ateisti, a samo vulgaris lopovi, po vokaciji.Antif_No1 wrote:I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.Eva wrote:To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa
http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
darla- Admin
2015-10-22
Samo čekaj,budeš vidila čim se Petrov malo otme kontroli kako će se na INDEX-u pojaviti njegove slike gdje je ustaška kapa modni dodatak.Eva wrote:Ma može on biti desničar i radit za opće dobro. Zakaj bi to bil problem? Meni ne smeta, a ni većini mislim, ak mu je na prvom mjestu opće dobro. Najgori su ovi deklarativni vjernici i ateisti, a samo vulgaris lopovi, po vokaciji.Antif_No1 wrote:I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.Eva wrote:To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
2015-07-23
Ja nisam jarac.veber wrote:kuži pohotnog jarca :Pjastreb wrote:Kad si tako širokogrudna.
Trebao si koristiti riječi pastuh,ili bik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Holy ga je primila duboko, fijasko..relevantna je ko i josipovic, levatske snage levatske politike, druga i treca stranka lijevice... Adios,cao, mršvuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
n_razbojnik-
2014-04-15
Ono što je Petrov danas,nekad je bila Holly,medijska miljenica,no ona je ispred svog vremena i takva političarka nema prođu u ovoj zatucanoj vukojebini.nevjestin_razbojnik wrote:Holy ga je primila duboko, fijasko..relevantna je ko i josipovic, levatske snage levatske politike, druga i treca stranka lijevice... Adios,cao, mršvuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
2015-07-23
Čovjek je evoluirao.Antif_No1 wrote:Samo čekaj,budeš vidila čim se Petrov malo otme kontroli kako će se na INDEX-u pojaviti njegove slike gdje je ustaška kapa modni dodatak.Eva wrote:Ma može on biti desničar i radit za opće dobro. Zakaj bi to bil problem? Meni ne smeta, a ni većini mislim, ak mu je na prvom mjestu opće dobro. Najgori su ovi deklarativni vjernici i ateisti, a samo vulgaris lopovi, po vokaciji.Antif_No1 wrote:I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.Eva wrote:To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
Guest- Guest
Pa ne baš. Holy nije imala rezultat, a MOST ima. Dokazali su da mogu, znaju i žele. Mislim da je tu bila njihova komparativna prednost nad ostalim strankama. Mjerljive i vrlo učinkovite brojke stoje iza njih.Antif_No1 wrote:Ono što je Petrov danas,nekad je bila Holly,medijska miljenica,no ona je ispred svog vremena i takva političarka nema prođu u ovoj zatucanoj vukojebini.nevjestin_razbojnik wrote:Holy ga je primila duboko, fijasko..relevantna je ko i josipovic, levatske snage levatske politike, druga i treca stranka lijevice... Adios,cao, mršvuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
Guest- Guest
Bumo vidili,samo čekaj. ,ali da će ga tim slikama imati u šaci,imat će ga.Eva wrote:Čovjek je evoluirao.Antif_No1 wrote:Samo čekaj,budeš vidila čim se Petrov malo otme kontroli kako će se na INDEX-u pojaviti njegove slike gdje je ustaška kapa modni dodatak.Eva wrote:Ma može on biti desničar i radit za opće dobro. Zakaj bi to bil problem? Meni ne smeta, a ni većini mislim, ak mu je na prvom mjestu opće dobro. Najgori su ovi deklarativni vjernici i ateisti, a samo vulgaris lopovi, po vokaciji.Antif_No1 wrote:I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.Eva wrote:To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
2015-07-23
Jest, puno ispred, toliko da je prvi dan kampanje obecala gujscu sdpu...i "njeni" biraci je poslusali, automatski su Zoki dali glas... Cao, idi zivi od ekofeminizma u zatucanoj vukojebiniAntif_No1 wrote:Ono što je Petrov danas,nekad je bila Holly,medijska miljenica,no ona je ispred svog vremena i takva političarka nema prođu u ovoj zatucanoj vukojebini.nevjestin_razbojnik wrote:Holy ga je primila duboko, fijasko..relevantna je ko i josipovic, levatske snage levatske politike, druga i treca stranka lijevice... Adios,cao, mršvuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
2014-04-15
Vidi budale? Poistovjećuje ljubav sa sexom. A vidi hajvana.Regoč wrote:Ostane suha kurca.marcus-t wrote:Dobije Evu?Eva wrote:Znaš kak ide, tko bira.....
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Mediji su je uzdigli,poslije gurnuli u zapećak i to je to.nevjestin_razbojnik wrote:Jest, puno ispred, toliko da je prvi dan kampanje obecala gujscu sdpu...i "njeni" biraci je poslusali, automatski su Zoki dali glas... Cao, idi zivi od ekofeminizma u zatucanoj vukojebiniAntif_No1 wrote:Ono što je Petrov danas,nekad je bila Holly,medijska miljenica,no ona je ispred svog vremena i takva političarka nema prođu u ovoj zatucanoj vukojebini.nevjestin_razbojnik wrote:Holy ga je primila duboko, fijasko..relevantna je ko i josipovic, levatske snage levatske politike, druga i treca stranka lijevice... Adios,cao, mršvuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
2015-07-23
Pa s pravom, prodajes se za neki treci put ali javno dajes do znanja da si sdpov satelit...na studiju ekofeminizma nisu obradivali silver linings...sada ce je isti mediji jos par dana pitati za savjet i misljenje(skroz nebitno) i onda doviđenja...idi sastavljaj novih 300 stranica programa za 2019.
2014-04-15
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama