Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.Antif_No1 wrote:Može,u što da se kladimo ? s tim da nisam precizirao o kojem krilu partije se radi.Eva wrote:Ajmo se kladiti. Ja tvrdim da nisu ničiji igrači, a ti veliš da su partijini Trojanci. Jel vredi?Antif_No1 wrote:A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus''Eva wrote:Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Njemu ne,ali njegovim glasačima.......
Ja mislim da bude zavrsio kao zrtveno janje, no budemo vidjeli
Ma daj Evicka ti si pametna zenska, prelako je ovo kaj ti je
Guest- Guest
Hehehe, ovo je malo vađenje masti. Dobro su krenuli, oštro i strogo. Sviđa mi se gard.Le Roi Soleil wrote:
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa
http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
Guest- Guest
Misliš romantičnu večeru ?Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Mislim da bih mogao i obrazložiti zašto mislim da je Most trojanac,ali to bi mi uzelo mnogo vremena a to me zamara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eva,ajmo se ja i ti u nešto kladiti.Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Kad si tako širokogrudna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bilo bi to dobro.I bio bi bolji Premijer od Karamarka ili Milanovića,samo se bojim da bi si ova dvojica radije ruku odsjekli nego prepustili tron onom tko im se usudio razdrmati kavez.Le Roi Soleil wrote:
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa
http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
vili40-
2015-08-02
Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
2015-07-23
ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.
Most bi u tom slučaju bio potpuno neovisan, a nevjerojatno utjecajan na vlast i koalicije u poziciji i opoziciji, jer bi njihovi glasovi praktički odlučivali o tome koji i čiji će se prijedlozi zakona prihvatiti, oni pozicije ili oni opozicije, koji dosad nikad nisu imali šanse proći pokraj većinske vojske mehaničkih dizača ruku u Saboru, pa makar bili najbolji na svijetu.
Most bi u tom slučaju bio potpuno neovisan, a nevjerojatno utjecajan na vlast i koalicije u poziciji i opoziciji, jer bi njihovi glasovi praktički odlučivali o tome koji i čiji će se prijedlozi zakona prihvatiti, oni pozicije ili oni opozicije, koji dosad nikad nisu imali šanse proći pokraj većinske vojske mehaničkih dizača ruku u Saboru, pa makar bili najbolji na svijetu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ma može, i romantika, ja volim sve kaj vole mladi. Pa kad stigneš obrazloži. Mada sumnjam da bi se članovi Mosta na taj način pokušavali dočepat saborskih klupa, kad bi u tom slučaju bio moguć easy wayAntif_No1 wrote:Misliš romantičnu večeru ?Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Mislim da bih mogao i obrazložiti zašto mislim da je Most trojanac,ali to bi mi uzelo mnogo vremena a to me zamara.
Guest- Guest
Iako sam se zbog Stipe Petrine hvatao za glavu, na kraju se pokazalo kako MOST-ov trijumvirat je uspio iznjedriditi 19 mandata.
Druga stvar je PPP - Petrov, Petrina, Prgomet.
Guest- Guest
U bos.posavini nova zora svice premijera hrvatskog dace
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dolina suza je neminovna,a Most je projekt za jednokratnu upotrebu koji će kasnije biti jedini krivac.
2015-07-23
U kaj?jastreb wrote:Eva,ajmo se ja i ti u nešto kladiti.Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Kad si tako širokogrudna.
Guest- Guest
To je to i za to navijam! Stalno drže državu u šahu i ucjenjuju vlast opstankom ukoliko ne budu ništa radili.r_nevjesta wrote:ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.
Guest- Guest
Srbi u derventi glavu gulbe evo na bijelom konju prgomet drage
2015-09-08
To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
Guest- Guest
to su i sami najavili i to je najvjerojatniji ishodr_nevjesta wrote:ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.
vili40-
2015-08-02
Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
2015-09-08
Fénix wrote:Iako sam se zbog Stipe Petrine hvatao za glavu, na kraju se pokazalo kako MOST-ov trijumvirat je uspio iznjedriditi 19 mandata.
Fale još Petrač i Perković da bi ekipa bila kompletna.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.Eva wrote:To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
2015-07-23
vuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
nema to veze čega je bio član, alo član hrasta i katolik a podržava javno peder brakove?
Holly je mudra,šteta što nije ušla u sabor.Navijao sam za nju.vuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
2015-07-23
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU