ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 8 Empty Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Post by Guest 9/11/2015, 14:47

Antif_No1 wrote:
Eva wrote:
Antif_No1 wrote:
Eva wrote:
Antif_No1 wrote:
Eva wrote:
darla wrote:
Eva wrote:
darla wrote:
Antif_No1 wrote:

Njemu ne,ali njegovim glasačima....... lol!

Ja mislim da bude zavrsio kao zrtveno janje, no budemo vidjeli  :D
A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.

Ma daj Evicka ti si pametna zenska, prelako je ovo kaj ti je  :D
Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.
Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.
Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.
A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. :) Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus'' lol!
Ajmo se kladiti. Ja tvrdim da nisu ničiji igrači, a ti veliš da su partijini Trojanci. Jel vredi?
Može,u što da se kladimo ? s tim da nisam precizirao o kojem krilu partije se radi. :)
U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.

Guest
Guest

Back to top Go down

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 8 Empty Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Post by Guest 9/11/2015, 14:50

Le Roi Soleil wrote:
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa

http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
Hehehe, ovo je malo vađenje masti. Dobro su krenuli, oštro i strogo. Sviđa mi se gard.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 14:51

Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Misliš romantičnu večeru ? handkiss
Mislim da bih mogao i obrazložiti zašto mislim da je Most trojanac,ali to bi mi uzelo mnogo vremena a to me zamara.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2015, 14:52

Eva wrote:U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.
Eva,ajmo se ja i ti u nešto kladiti.

Kad si tako širokogrudna.  :tits
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vili40 9/11/2015, 14:53

Le Roi Soleil wrote:
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa

http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
bilo bi to dobro.I bio bi bolji Premijer od Karamarka ili Milanovića,samo se bojim da bi si ova dvojica radije ruku odsjekli nego prepustili tron onom tko im se usudio razdrmati kavez.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 14:56

Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva 9/11/2015, 14:57

ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.

Most bi u tom slučaju bio potpuno neovisan, a nevjerojatno utjecajan na vlast i koalicije u poziciji i opoziciji, jer bi njihovi glasovi praktički odlučivali o tome koji i čiji će se prijedlozi zakona prihvatiti, oni pozicije ili oni opozicije, koji dosad nikad nisu imali šanse proći pokraj većinske vojske mehaničkih dizača ruku u Saboru, pa makar bili najbolji na svijetu.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 14:58

Antif_No1 wrote:
Misliš romantičnu večeru ? handkiss
Mislim da bih mogao i obrazložiti zašto mislim da je Most trojanac,ali to bi mi uzelo mnogo vremena a to me zamara.
Ma može, i romantika, ja volim sve kaj vole mladi. Pa kad stigneš obrazloži. Mada sumnjam da bi se članovi Mosta na taj način pokušavali dočepat saborskih klupa, kad bi u tom slučaju bio moguć easy way
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 14:59

Iako sam se zbog Stipe Petrine hvatao za glavu, na kraju se pokazalo kako MOST-ov trijumvirat je uspio iznjedriditi 19 mandata.

Druga stvar je PPP - Petrov, Petrina, Prgomet. :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 14:59

U bos.posavini nova zora svice premijera hrvatskog dace
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 14:59

Dolina suza je neminovna,a Most je projekt za jednokratnu upotrebu koji će kasnije biti jedini krivac. bounce
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:00

jastreb wrote:
Eva,ajmo se ja i ti u nešto kladiti.

Kad si tako širokogrudna.  :tits
U kaj?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:00

r_nevjesta wrote:ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.

Most bi u tom slučaju bio potpuno neovisan, a nevjerojatno utjecajan na vlast i koalicije u poziciji i opoziciji, jer bi njihovi glasovi praktički odlučivali o tome koji i čiji će se prijedlozi zakona prihvatiti, oni pozicije ili oni opozicije, koji dosad nikad nisu imali šanse proći pokraj većinske vojske mehaničkih dizača ruku u Saboru, pa makar bili najbolji na svijetu.
To je to i za to navijam! :tu Stalno drže državu u šahu i ucjenjuju vlast opstankom ukoliko ne budu ništa radili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 15:01

Srbi u derventi glavu gulbe evo na bijelom konju prgomet drage
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:02

Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 9/11/2015, 15:03

r_nevjesta wrote:ako stvarno žele promjene, mislim da bi za Most možda bilo najbolje ne koalirati ni sa kim izravno (to su ionako ovjerili kod javnog bilježnika), nego izjaviti da će podržati mandatara iz redova relativnih pobjednika, pa ga pustiti da uredno sastavi Vladu. i biti 'siva eminencija' u Saboru, onda kad se predlažu i donose zakoni.

to su i sami najavili i to je najvjerojatniji ishod
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 15:04

Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 9/11/2015, 15:04

Fénix wrote:Iako sam se zbog Stipe Petrine hvatao za glavu, na kraju se pokazalo kako MOST-ov trijumvirat je uspio iznjedriditi 19 mandata.

Druga stvar je PPP - Petrov, Petrina, Prgomet. :^0

Fale još Petrač i Perković da bi ekipa bila kompletna.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 15:04

Eva wrote:
Antif_No1 wrote:Prgomet je tu ključni igrač o ovo se moglo naslutiti odmah nakon predsjednički izbora.Mislim da će na kraju Most ipak prikloniti HDZ-u....sve je to igra.Karamarko namjerno nije ublažavao nacionalističku retoriku nebi li tako pokupio sve desno što se pokupiti može,dok Prgomet kao umiveni,umjereni građanski konzervativac koji je kao,,izašao'' iz HDZ-a,lovi glasove onih razočaranih koji ipak nikada ne bi glasovali za HDZ.
To sam mislila da ti je argument, kao fingirani izlazak iz stranke. Ali, on je samo jedan a njih ima još 18
I ne samo to,pogledaj politički aktivizam Petrova dok je još uvijek bio nepoznat i sve će ti biti jasno.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 9/11/2015, 15:05

vuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno

nema to veze čega je bio član, alo član hrasta i katolik a podržava javno peder brakove?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 15:05

vuksadinare wrote:Holly na tportalu rekla petrov je bio clan hrasta i dat ce podrsku hdzu sigurno
Holly je mudra,šteta što nije ušla u sabor.Navijao sam za nju.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics