Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Pored toga MOSt je stranka ljudi okupljenih oko Boze, a ne Prge. Ono, puč samo takav.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
da , može se to i tako gledati... nevirujem da se mogu "pojedinačno rasturiti", možda mogu čopiti 1-2-3 osobe, ali opet nedovoljno, ovi asevi imaju 19mandata.. mogu pretrpjeti gubitak 4 osobe, ali vjerojatno neće niti 1og.. Petrova karizma će ih držati postrojeneEva wrote:MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Guest- Guest
Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Guest- Guest
velim ti,on je morao otići iz HDZ-a jer je bio previše normalan za Karamarka,Jandrokovića,Vasu aerodroma i ostale likove tamo.gargamel0101 wrote:nije on normalan. lik je odletio iz hdz-a jer je htio biti kalif umjesto kalifa. sinoć analiza kako će se pregovarati sa prgom jer on ima vise politickog iskustva (laganja - muljanja) od boze.vili40 wrote:a što ne valja sa Prgometom,to što je morao otići iz HDZ-a jer je bio jedan od rijetkih normalan?gargamel0101 wrote:Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
vili40-
2015-08-02
Da. Radi se o udruženju čobana koji su pokupili tuđe pobjegle ovčice i obećali im bolji tor, a ovce su glupe, one znaju i same naći put kući.Eva wrote:MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Ma ne veliš ti ništa, a niti znaš išta.vili40 wrote:velim ti,on je morao otići iz HDZ-a jer je bio previše normalan za Karamarka,Jandrokovića,Vasu aerodroma i ostale likove tamo.gargamel0101 wrote:nije on normalan. lik je odletio iz hdz-a jer je htio biti kalif umjesto kalifa. sinoć analiza kako će se pregovarati sa prgom jer on ima vise politickog iskustva (laganja - muljanja) od boze.vili40 wrote:a što ne valja sa Prgometom,to što je morao otići iz HDZ-a jer je bio jedan od rijetkih normalan?gargamel0101 wrote:Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
2015-07-23
ne znam zašto oni koji su za ekonomski liberalizam ne glasaju za Pusić, Čačića ili Gabrića, jer to su kao neoliberalno kapitalističke stranke, već glasaju za socijaliste, nema smisla
Guest- Guest
Možda sam naivna, ali zaista vjerujem da su u MOSTU ljudi koji žele dobro HR, i da ih to motivira. Jednostavno, ljudi su iznad sebičnih i sitnih interesa. Manje više svi su situirani i dokazani u struci, nečem konkretnom, a ne prodavanju magle i ne treba im uljebljivanje radi rješavanja egzistencije.neoliberalni_placenik wrote:da , može se to i tako gledati... nevirujem da se mogu "pojedinačno rasturiti", možda mogu čopiti 1-2-3 osobe, ali opet nedovoljno, ovi asevi imaju 19mandata.. mogu pretrpjeti gubitak 4 osobe, ali vjerojatno neće niti 1og.. Petrova karizma će ih držati postrojeneEva wrote:MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Last edited by Eva on 9/11/2015, 11:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nema toga u Hrvata. Mislim da ne možeš uvesti pravi ekonomski liberalizam u Hrvatsku. Ovdje je socijalizam došao kao naruče, jer većina Hrvata ne voli raditi. Upravljati da, ali raditi ne. Hrvati upravljanjem ne smatraju radom. Zato imaš 4 milijuna trenera i razno raznih stručnjaka.ostrakon wrote:ne znam zašto oni koji su za ekonomski liberalizam ne glasaju za Pusić, Čačića ili Gabrića, jer to su kao neoliberalno kapitalističke stranke, već glasaju za socijaliste, nema smisla
2015-07-23
podržavamzgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Tony Soprano-
2015-08-15
I ja vjerujem u to. Ja bih tada izašla sigurno, jer jučer nisam.Tony Soprano wrote:podržavamzgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Guest- Guest
vjerujem i ja, i nadam se tome, ali ovo je Hrvatska ,tako da netreba biti razočaran.. mene više sada zanima kakve će MOST reforme tražiti.. govorili su razjebavanje općina i županija, i zavoda i agencija i udruga.. to bi bilo super. samo da ovo naprave , uštedili su par miliijardi kuna godišnjeEva wrote:Možda sam naivna, ali zaista vjerujem da su u MOSTU ljudi koji žele dobro HR, i da ih to motivira. Jednostavno, ljudi su iznad sebičnih i sitnih interesa. Manje više svi su situirani i dokazani u struci, nečem konkretnom, a ne prodavanju magle i ne treba im uljebljivanje radi rješavanja egzistencije.neoliberalni_placenik wrote:da , može se to i tako gledati... nevirujem da se mogu "pojedinačno rasturiti", možda mogu čopiti 1-2-3 osobe, ali opet nedovoljno, ovi asevi imaju 19mandata.. mogu pretrpjeti gubitak 4 osobe, ali vjerojatno neće niti 1og.. Petrova karizma će ih držati postrojeneEva wrote:MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.neoliberalni_placenik wrote:B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništagargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
Guest- Guest
Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
Guest- Guest
ma nema veze,glavno da ti sve znašgargamel0101 wrote:Ma ne veliš ti ništa, a niti znaš išta.
vili40-
2015-08-02
To je sve nebitno, vjeronauk, križ, kodeks odijevanja, kurci palci, bitno je gospodarstvo. Kad je želudac pun i čovjeku je toplo, udobno i ne brine kak platiti svoje mjesečne obveze, politika je sporedna stvar. Koga briga tko je na vlasti ak je sve ko po špagici.neoliberalni_placenik wrote:Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
Guest- Guest
pa on je trebao biti fratarneoliberalni_placenik wrote:Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
Tony Soprano-
2015-08-15
Mislim da puno ljudi tako razmišlja. Sada kada su vidjeli da postoji i 3. ozbiljna opcija puno ljudi koji nisu glasali bi izašli glasati. A možda i neki koji su glasali za SDP i HDZ.Eva wrote:I ja vjerujem u to. Ja bih tada izašla sigurno, jer jučer nisam.Tony Soprano wrote:podržavamzgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:
Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama..
Ubacio Bozo Petrov u tražilicu i čitam na eng Wiki:
Božo Petrov (born 16 October 1979) is a Croatian politician and psychiatrist who currently serves as mayor of Metković.
Petrov was born in Metković. He attended elementary school in his hometown and high school (classical gymnasium) in the town of Sinj. At the age of 14 he decided to join the Franciscan order, but eventually gave up because he decided that he couldn't keep vows. He graduated from the Medical Faculty of the University of Mostar in Bosnia and Herzegovina, and specialized psychiatry in the Psychiatric Hospital Vrapče in Zagreb, after which he worked as a psychiatrist at the University Clinical Hospital in Mostar. Petrov is married to a primary school teacher with whom he has two children.
Gospa Effa, kaj veliste na ovo?
Guest- Guest
ja sam jčer glasao ali če biti puno novih kao Ewa baš radi toga da se ova gamad potjera.I mislim da smo svi spremni podnjet žrtvu radi toga.zgdosada wrote:Mislim da puno ljudi tako razmišlja. Sada kada su vidjeli da postoji i 3. ozbiljna opcija puno ljudi koji nisu glasali bi izašli glasati. A možda i neki koji su glasali za SDP i HDZ.Eva wrote:I ja vjerujem u to. Ja bih tada izašla sigurno, jer jučer nisam.Tony Soprano wrote:podržavamzgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Tony Soprano-
2015-08-15
Pa cijenim ga. Čovjek živi ono kaj propagira. Deklarirani vjernik, koji živi u sretnom braku, ima troje djece i njeguje tradicionalne vrijednosti. Nije kao neki koji se busaju vjerom, pa se onda kurvaju, i delaju vanbračnu decu.Le Roi Soleil wrote:neoliberalni_placenik wrote:
Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama..
Ubacio Bozo Petrov u tražilicu i čitam na eng Wiki:
Božo Petrov (born 16 October 1979) is a Croatian politician and psychiatrist who currently serves as mayor of Metković.
Petrov was born in Metković. He attended elementary school in his hometown and high school (classical gymnasium) in the town of Sinj. At the age of 14 he decided to join the Franciscan order, but eventually gave up because he decided that he couldn't keep vows. He graduated from the Medical Faculty of the University of Mostar in Bosnia and Herzegovina, and specialized psychiatry in the Psychiatric Hospital Vrapče in Zagreb, after which he worked as a psychiatrist at the University Clinical Hospital in Mostar. Petrov is married to a primary school teacher with whom he has two children.
Gospa Effa, kaj veliste na ovo?
Guest- Guest
pitam se nije li sada Petrov u sukobu interesa?Naime on je psihijatar a čekaonica mu sada puna hadezeovih i esdepeovih bolesnika...
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU