ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 2 Empty Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Post by gargamel0101 9/11/2015, 11:19

Pored toga MOSt je stranka ljudi okupljenih oko Boze, a ne Prge. Ono, puč samo takav.

gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 2 Empty Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta

Post by Guest 9/11/2015, 11:20

Eva wrote:
neoliberalni_placenik wrote:
gargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništa
MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.
da , može se to i tako gledati... nevirujem da se mogu "pojedinačno rasturiti", možda mogu čopiti 1-2-3 osobe, ali opet nedovoljno, ovi asevi imaju 19mandata.. mogu pretrpjeti gubitak 4 osobe, ali vjerojatno neće niti 1og.. Petrova karizma će ih držati postrojene
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:20

Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 9/11/2015, 11:26

gargamel0101 wrote:
vili40 wrote:
gargamel0101 wrote:
gargamel0101 wrote:Prgomet non-stop u medijima. Lik je postao prvi čovjek stranke, a Božo ode u sjenu. Ono, državni udar u stranci.:D
T
B.Petrov vjerojatno spava, a ovaj je ex HDZ hijena oni ne spavaju.. B.Petrov ima karizmu bez njega neide ništa
Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.
a što ne valja sa Prgometom,to što je morao otići iz HDZ-a jer je bio jedan od rijetkih normalan?
nije on normalan. lik je odletio iz hdz-a jer je htio biti kalif umjesto kalifa.  sinoć analiza kako će se pregovarati sa prgom jer on ima vise politickog iskustva (laganja - muljanja) od boze.
velim ti,on je morao otići iz HDZ-a jer je bio previše normalan za Karamarka,Jandrokovića,Vasu aerodroma i ostale likove tamo.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/11/2015, 11:29

Eva wrote:
T
MOST mi se više čini kao flat organizirana stranka. Nisu stoka da trebaju čobana na čelu, nego svi jednako sposobni pojedinci koji zastupaju zajedničke interese.
Da. Radi se o udruženju čobana koji su pokupili tuđe pobjegle ovčice i obećali im bolji tor, a ovce su glupe, one znaju i same naći put kući.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by gargamel0101 9/11/2015, 11:32

vili40 wrote:
gargamel0101 wrote:
vili40 wrote:
gargamel0101 wrote:
T
Petrov je maskota. Novo lice i tako to. Tko to nije vidio kad je Prgomet ušao u stranku taj je politički slijep, a čini mi se da Božo slijep samo tako. Jadna nam majka.
a što ne valja sa Prgometom,to što je morao otići iz HDZ-a jer je bio jedan od rijetkih normalan?
nije on normalan. lik je odletio iz hdz-a jer je htio biti kalif umjesto kalifa.  sinoć analiza kako će se pregovarati sa prgom jer on ima vise politickog iskustva (laganja - muljanja) od boze.
velim ti,on je morao otići iz HDZ-a jer je bio previše normalan za Karamarka,Jandrokovića,Vasu aerodroma i ostale likove tamo.
Ma ne veliš ti ništa, a niti znaš išta.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:33

ne znam zašto oni koji su za ekonomski liberalizam ne glasaju za Pusić, Čačića ili Gabrića, jer to su kao neoliberalno kapitalističke stranke, već glasaju za socijaliste, nema smisla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:36

Eva wrote:
T
da , može se to i tako gledati... nevirujem da se mogu "pojedinačno rasturiti", možda mogu čopiti 1-2-3 osobe, ali opet nedovoljno, ovi asevi imaju 19mandata.. mogu pretrpjeti gubitak 4 osobe, ali vjerojatno neće niti 1og.. Petrova karizma će ih držati postrojene
Možda sam naivna, ali zaista vjerujem da su u MOSTU ljudi koji žele dobro HR, i da ih to motivira. Jednostavno, ljudi su iznad sebičnih i sitnih interesa. Manje više svi su situirani i dokazani u struci, nečem konkretnom, a ne prodavanju magle i ne treba im uljebljivanje radi rješavanja egzistencije.

Last edited by Eva on 9/11/2015, 11:38; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 9/11/2015, 11:37

ostrakon wrote:ne znam zašto oni koji su za ekonomski liberalizam ne glasaju za Pusić, Čačića ili Gabrića, jer to su kao neoliberalno kapitalističke stranke, već glasaju za socijaliste, nema smisla
Nema toga u Hrvata. Mislim da ne možeš uvesti pravi ekonomski liberalizam u Hrvatsku. Ovdje je socijalizam došao kao naruče, jer većina Hrvata ne voli raditi. Upravljati da, ali raditi ne. Hrvati upravljanjem ne smatraju radom. Zato imaš 4 milijuna trenera i razno raznih stručnjaka.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/11/2015, 11:39

zgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
podržavam
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:43

Tony Soprano wrote:
zgdosada wrote:Most ako je pametan ponoviti će izbore. Mislim da bi prošli puno bolje nakon ponovljenih izbora.
podržavam
I ja vjerujem u to. Ja bih tada izašla sigurno, jer jučer nisam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:44

Eva wrote:
Eva wrote:
T
Možda sam naivna, ali zaista vjerujem da su u MOSTU ljudi koji žele dobro HR, i da ih to motivira. Jednostavno, ljudi su iznad sebičnih i sitnih interesa. Manje više svi su situirani i dokazani u struci, nečem konkretnom, a ne prodavanju magle i ne treba im uljebljivanje radi rješavanja egzistencije.
vjerujem i ja, i nadam se tome, ali ovo je Hrvatska ,tako da netreba biti razočaran.. mene više sada zanima kakve će MOST reforme tražiti.. govorili su razjebavanje općina i županija, i zavoda i agencija i udruga.. to bi bilo super. samo da ovo naprave , uštedili su par miliijardi kuna godišnje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:45

Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 9/11/2015, 11:46

gargamel0101 wrote:Ma ne veliš ti ništa, a niti znaš išta.
ma nema veze,glavno da ti sve znaš
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:48

neoliberalni_placenik wrote:Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
To je sve nebitno, vjeronauk, križ, kodeks odijevanja, kurci palci, bitno je gospodarstvo. Kad je želudac pun i čovjeku je toplo, udobno i ne brine kak platiti svoje mjesečne obveze, politika je sporedna stvar. Koga briga tko je na vlasti ak je sve ko po špagici.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/11/2015, 11:49

neoliberalni_placenik wrote:Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama.. haha, doduše to niti SDP nije usudio radit, tako da nema frke oko toga, to neće biti niti u raspravi
pa on je trebao biti fratar
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:49

Eva wrote:
Tony Soprano wrote:
podržavam
Mislim da puno ljudi tako razmišlja. Sada kada su vidjeli da postoji i 3. ozbiljna opcija puno ljudi koji nisu glasali bi izašli glasati. A možda i neki koji su glasali za SDP i HDZ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:51

Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama..

Ubacio Bozo Petrov u tražilicu i čitam na eng Wiki:

Božo Petrov (born 16 October 1979) is a Croatian politician and psychiatrist who currently serves as mayor of Metković.

Petrov was born in Metković. He attended elementary school in his hometown and high school (classical gymnasium) in the town of Sinj. At the age of 14 he decided to join the Franciscan order, but eventually gave up because he decided that he couldn't keep vows. He graduated from the Medical Faculty of the University of Mostar in Bosnia and Herzegovina, and specialized psychiatry in the Psychiatric Hospital Vrapče in Zagreb, after which he worked as a psychiatrist at the University Clinical Hospital in Mostar. Petrov is married to a primary school teacher with whom he has two children.

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 2 220px-PetrovBo%C5%BEo

Gospa Effa, kaj veliste na ovo?  pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tony Soprano 9/11/2015, 11:51

zgdosada wrote:
Eva wrote:
Tony Soprano wrote:
podržavam
Mislim da puno ljudi tako razmišlja. Sada kada su vidjeli da postoji i 3. ozbiljna opcija puno ljudi koji nisu glasali bi izašli glasati. A možda i neki koji su glasali za SDP i HDZ.
ja sam jčer glasao ali če biti puno novih kao Ewa baš radi toga da se ova gamad potjera.I mislim da smo svi spremni podnjet žrtvu radi toga.
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 11:55

Le Roi Soleil wrote:
Petrov je isto tako konzervativac, pa nema ništa o ukidanja vjeronauka u školama..

Ubacio Bozo Petrov u tražilicu i čitam na eng Wiki:

Božo Petrov (born 16 October 1979) is a Croatian politician and psychiatrist who currently serves as mayor of Metković.

Petrov was born in Metković. He attended elementary school in his hometown and high school (classical gymnasium) in the town of Sinj. At the age of 14 he decided to join the Franciscan order, but eventually gave up because he decided that he couldn't keep vows. He graduated from the Medical Faculty of the University of Mostar in Bosnia and Herzegovina, and specialized psychiatry in the Psychiatric Hospital Vrapče in Zagreb, after which he worked as a psychiatrist at the University Clinical Hospital in Mostar. Petrov is married to a primary school teacher with whom he has two children.

Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta  - Page 2 220px-PetrovBo%C5%BEo

Gospa Effa, kaj veliste na ovo?  pirat
Pa cijenim ga. Čovjek živi ono kaj propagira. Deklarirani vjernik, koji živi u sretnom braku, ima troje djece i njeguje tradicionalne vrijednosti. Nije kao neki koji se busaju vjerom, pa se onda kurvaju,  i delaju vanbračnu decu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 9/11/2015, 11:59

pitam se nije li sada Petrov u sukobu interesa?Naime on je psihijatar a čekaonica mu sada puna hadezeovih i esdepeovih bolesnika...
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics