Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako Most odbije sve, u siječnju ponovno izlazimo na birališta
Hahaha,pa zar Zokijev plaćenik se ovako zabavlja u photoshopu.Eva wrote:Moguće. Ti kod Zokija a on kod Tutleka. Sam njihovi uhljebi ne žele treću opciju.Antif_No1 wrote:Šta hoćeš reći,da sam na istom platnom spisku,iste partije kao i Marćelus.Eva wrote:Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
Jest,projekat je,to se zna,a možda bi o tome mogao nešto reći i naš drug Marćelo
Pa naravno da je projekt, sad mozemo samo raspravljati ciji.Ja tipujem na Amere. Bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se stvari odvijati. Meni jedino zao Petrova, siroce nekako skroz uvjeren u ono sto govori .
Petrov? Taj kao vodi stranku? Meni se čini da je vodi Prgomet... kad mu nije uspjelo preuzeti HDZ, jel...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mene on podsjeca na mlađeg Drazena. Budisu,naravno, i to u pozitivnom smislu. Kao sto vec i rekoh. Samo se preostaje nadat da se nece odlucit za krivog partnera,kao on.Antif_No1 wrote:Njemu ne,ali njegovim glasačima.......darla wrote:marcellus wrote:
Petrov? Taj kao vodi stranku? Meni se čini da je vodi Prgomet... kad mu nije uspjelo preuzeti HDZ, jel...
Pa samo kazem da mi zao decka, djeluje iskreno, mislim da mu slijedi veliko razocaranje
2014-04-12
marcellus wrote:Mislim da biračima slijedi veliko razočaranje, no ok... najgore bi bilo da vlast oforme karamarko i petrov, to bi bila dugoročna smrt za hdz. Ovako, ako pusti sdp još godinu dvije s mostom na vlasti do novih izbora, ima neke šanse... most će se za godinu dana ispuhati kao i svi slični projekti prije njega, orah, liberali, libra, libela, koalicija narodnog sporazuma, živi zid, itd etc
Jebe mi se i za HDZ i SDP, no rasprave radi, niko od njih nebu zaginul ako puste maloga na prvu crtu bojisnice, pa tome i sluzi . Kaj puste ga da se bakce sa pravim problemima, nece izdrzati niti sest mjeseci, a ne godinu dvije i onda lepo sve po starom, kak se sika, jedni pa drugi.
darla- Admin
2015-10-22
Da zavaraš tragAntif_No1 wrote:Hahaha,pa zar Zokijev plaćenik se ovako zabavlja u photoshopu.Eva wrote:Moguće. Ti kod Zokija a on kod Tutleka. Sam njihovi uhljebi ne žele treću opciju.Antif_No1 wrote:Šta hoćeš reći,da sam na istom platnom spisku,iste partije kao i Marćelus.Eva wrote:Hehe, orkestrirano blaćenje izbornih pobjednika od strane poražene partije. Plačite, plakat ćeš još gorčeAntif_No1 wrote:Evo upravo sam napisao na drugoj temi nešto slično.marcellus wrote:darla wrote:Antif_No1 wrote:
Jest,projekat je,to se zna,a možda bi o tome mogao nešto reći i naš drug Marćelo
Pa naravno da je projekt, sad mozemo samo raspravljati ciji.Ja tipujem na Amere. Bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se stvari odvijati. Meni jedino zao Petrova, siroce nekako skroz uvjeren u ono sto govori .
Guest- Guest
Pa zar ti ja stvarno nalikujem na partijskog plaćenika.Eva wrote:Da zavaraš trag
2015-07-23
Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Njemu ne,ali njegovim glasačima.......
Ja mislim da bude zavrsio kao zrtveno janje, no budemo vidjeli
Ma daj Evicka ti si pametna zenska, prelako je ovo kaj ti je
darla- Admin
2015-10-22
Ne, ali treba plaćat režije, hranu, itd.itd.Antif_No1 wrote:Pa zar ti ja stvarno nalikujem na partijskog plaćenika.Eva wrote:Da zavaraš trag
Guest- Guest
kaj bi ona bila pametna ženska.
A je baš bi trolajući zaradio za to.Eva wrote:Ne, ali treba plaćat režije, hranu, itd.itd.Antif_No1 wrote:Pa zar ti ja stvarno nalikujem na partijskog plaćenika.Eva wrote:Da zavaraš trag
2015-07-23
Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Lako je bit svetac ak ti je Bog otacAntif_No1 wrote:A je baš bi trolajući zaradio za to.Eva wrote:Ne, ali treba plaćat režije, hranu, itd.itd.Antif_No1 wrote:Pa zar ti ja stvarno nalikujem na partijskog plaćenika.Eva wrote:Da zavaraš trag
Guest- Guest
4. je najgora moguća opcija, značilo bi da se ništa ne mijenja, samo idemo dublje u propast.
Guest- Guest
Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Ja se isključivo borim za antifašizam kao temeljnu društvenu vrijednost,neovisno o bilo kojoj partiji.Eva wrote:Lako je bit svetac ak ti je Bog otacAntif_No1 wrote:A je baš bi trolajući zaradio za to.Eva wrote:Ne, ali treba plaćat režije, hranu, itd.itd.Antif_No1 wrote:Pa zar ti ja stvarno nalikujem na partijskog plaćenika.Eva wrote:Da zavaraš trag
2015-07-23
Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus''Eva wrote:Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Ajmo se kladiti. Ja tvrdim da nisu ničiji igrači, a ti veliš da su partijini Trojanci. Jel vredi?Antif_No1 wrote:A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus''Eva wrote:Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Može,u što da se kladimo ? s tim da nisam precizirao o kojem krilu partije se radi.Eva wrote:Ajmo se kladiti. Ja tvrdim da nisu ničiji igrači, a ti veliš da su partijini Trojanci. Jel vredi?Antif_No1 wrote:A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus''Eva wrote:Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
2015-07-23
Most traži premijersko mjesto za Dragu Prgometa
http://net.hr/danas/hrvatska/petrov-na-sastanku-sa-svojim-kolegom-most-trazi-premijersko-mjesto-za-dragu-prgometa/
Guest- Guest
U ručak ili večeru? Može, bilo koja partija, čak i ove novijeg datuma. Ja sam širokogrudna.Antif_No1 wrote:Može,u što da se kladimo ? s tim da nisam precizirao o kojem krilu partije se radi.Eva wrote:Ajmo se kladiti. Ja tvrdim da nisu ničiji igrači, a ti veliš da su partijini Trojanci. Jel vredi?Antif_No1 wrote:A meni moja antifašistička intuicija govori kako ipak nisu upravu. Jedva čekam novi Marcelov propagandni ,,angelus''Eva wrote:Meni moja ženska intuicija govori da sam u pravu. A ubrzo bumo saznali tko je bolji lakmus.Antif_No1 wrote:Partije su i stvorile Petrova,nemoj se tako lako zavarati.Od jednom je Petrov medijski superstar koji je zasjenio čak i dojučerašnju zvjezdicu i miljenika medija Josipovića.U krivu si,ovo su mnogi očekivali i priželjkivali,to mi je odmah bilo jasno čim sam vidio Stankovićev odnos prema Petrovu.Eva wrote:Petrov je pokazao da se može. Ljudi su to prepoznali i mislim da partija nije s time računala. Pouzdali su se u svoju logistiku, no, izgleda da HR se budi. Ne vjerujem u teorije zavjera, stvari su vrlo jednostavne. Ovo nitko nije očekivao.darla wrote:Eva wrote:A ja baš mislim suprotno. Da je ovo mala gruda koja je pokrenula lavinu promijena u HR. Jer tih koji sve ovo plaćaju je sve više gladnih i jadnih.darla wrote:Antif_No1 wrote:
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» otvorena biralista
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» Finska Marine Le Penn Izlazimo iz EU
» PRVI KAMIONI VEĆ U SIJEČNJU
» Njemačka: Tko odbije raditi suočit će se s posljedicama
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora