Crna Gora zabranila chetnike
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Crna Gora zabranila chetnike
nije pitanje, zna se dobro tko mu je smjestio, i kada i zbog čegaRingo10 wrote:Ne znam, znam samo da su bili na pogresnoj i gubitnickoj strani.michaellcmacha wrote:ma nemoj reć... rafael ranko boban i spomenuti jure francetić su ustaše i zločinci i šteta što i boban nije završio sa sikirom u tjemenu...Ringo10 wrote:E jebi ga sad i ti ... svasta me pitas.vuksadinare wrote:jel ti drazi jure francetic ili đuro pucar stariRingo10 wrote:
Nema veze sta srce kaze, ipak treba gledati sta razum kaze ...
Jure je bio jedan od rijetkih kvalitetnih kadrova u endehaziji. Vec sam pisao da sam i u vojnoj enciklpoediji JNA o njemu nasao dosta pohvalnih rijeci, kao vrlo sposoban zapovjednik, vrlo profesionalan kao vojnik, vrlo hrabar, omiljen medju svojim vojnicima ...
U stvari za njega nema nikakvih dokaza da je neke zlocine pocinio. Pod njegovim zapovjednistvom Legija je bila cisto borbena postrojba koja se pokazala kao vrlo ucinkovita
Steta za njega ... sta je on trazio medju kretenima poput Dide Kvaternika, Maksa i slicnih budaletina.
A sve drugo je posljedica te cinjenice.
A sto se tice Jure F., pitanje je veliko ko mu je nasapunjao dasku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
To je crkva u Solinu, ispod ove sadašnje, ostatke su otkrili prilikom obnove pa ju je istražival don Frane Bulić.Ringo10 wrote:Ozbiljno, nisam to znao. Ako se ne zajebavas.Regoč wrote:Mauzolej hrvatskih kraljevah razorili su Mongoli tiekom invazije 1241. Vic ti je na razini "nađimo se kod groba njekoga rimskoga cara".Stanojko wrote:Regoč wrote:Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.michaellcmacha wrote:
to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...
Znas onaj vic:
"Dolazi cerka kod caleta i kaze mu
- Tata ja sam se zaljubila u hrvata
- Jao bre cero, pa sto u njega?
- Sta da radim, on je tako lep, zamolio me da se vidimo...
Cale se zamisli pa kaze...
- Dobro cero, sta da se radi, ali ima jedan uslov.
- Koji tata?
- Evo ovako... On da bira vreme a ti da biras mesto!
- Pa koje mesto?
- Kazi mu da ce te se naci kod GROBA NEKOG HRVATSKOG KRALJA!"
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
A gdje je bio taj mauzolej ... ukoliko se uopce zna?
to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
2015-08-08
Ni svi rimski carevi nisu pokopani na istom mjestu pa ih danas nema te po tvojoj logici nije postojal ni jedan rimski car.Stanojko wrote:buahahahah...pa svih 5678 kraljeva bili u istom mauzoleju!? Pisijada...Regoč wrote:Mauzolej hrvatskih kraljevah razorili su Mongoli tiekom invazije 1241. Vic ti je na razini "nađimo se kod groba njekoga rimskoga cara".Stanojko wrote:Regoč wrote:Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.michaellcmacha wrote:
to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...
Znas onaj vic:
- Koji tata?
- Pa koje mesto?
Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.michaellcmacha wrote:to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
Jure JESTE bio na gubitnickoj strani ... na zalost..
Tu ne pomazu razne verbalne i povijesnicarske vratolomije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa dobro eto bio je na gubitničkoj strani ali ne i na pogrešnoj....Ringo10 wrote:Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.michaellcmacha wrote:to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
2015-08-08
"istrazival DON Frane Bulic"... Buahahahahaaha... E, ne zameri, kenjam ja... Vrlo je moguce. Ne znam da li znas da su u okolini Pozarevca, srbi imali piramidu duplo vecu od Keopsove. Tu su sahranjivali careve od 600 - 50 BC. Onda su dosli turci, i sve skenjali. Pricao mi Pop Rajko...Regoč wrote:To je crkva u Solinu, ispod ove sadašnje, ostatke su otkrili prilikom obnove pa ju je istražival don Frane Bulić.Ringo10 wrote:Ozbiljno, nisam to znao. Ako se ne zajebavas.Regoč wrote:Mauzolej hrvatskih kraljevah razorili su Mongoli tiekom invazije 1241. Vic ti je na razini "nađimo se kod groba njekoga rimskoga cara".Stanojko wrote:Regoč wrote:
Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.
Znas onaj vic:
- Koji tata?
- Pa koje mesto?
I na gubitnickoj i na pogresnojmichaellcmacha wrote:pa dobro eto bio je na gubitničkoj strani ali ne i na pogrešnoj....Ringo10 wrote:Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.michaellcmacha wrote:to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
2015-09-24
Dobro, ali kako se zna da su tu sahranjivani kraljevi ...Regoč wrote:To je crkva u Solinu, ispod ove sadašnje, ostatke su otkrili prilikom obnove pa ju je istražival don Frane Bulić.Ringo10 wrote:Ozbiljno, nisam to znao. Ako se ne zajebavas.Regoč wrote:Mauzolej hrvatskih kraljevah razorili su Mongoli tiekom invazije 1241. Vic ti je na razini "nađimo se kod groba njekoga rimskoga cara".Stanojko wrote:Regoč wrote:
Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.
Znas onaj vic:
- Koji tata?
- Pa koje mesto?
2015-09-24
najjaci biser u psoljednje vrijeme i kmecanej ravnogoraca:'Ovo je crnogorsko hvala za sve sto je đeneral draza za njih napravio'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ti ga tupis... Pa moraju negde.Ringo10 wrote:Dobro, ali kako se zna da su tu sahranjivani kraljevi ...Regoč wrote:To je crkva u Solinu, ispod ove sadašnje, ostatke su otkrili prilikom obnove pa ju je istražival don Frane Bulić.Ringo10 wrote:Ozbiljno, nisam to znao. Ako se ne zajebavas.Regoč wrote:Mauzolej hrvatskih kraljevah razorili su Mongoli tiekom invazije 1241. Vic ti je na razini "nađimo se kod groba njekoga rimskoga cara".Stanojko wrote:
Znas onaj vic:
- Koji tata?
- Pa koje mesto?
a dobro jebiga nema ga ni spomena o njemu... ko ni ndh... eto jedino što je cijela rh posložena na sliku i priliku ndh...Ringo10 wrote:I na gubitnickoj i na pogresnojmichaellcmacha wrote:pa dobro eto bio je na gubitničkoj strani ali ne i na pogrešnoj....Ringo10 wrote:Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.michaellcmacha wrote:to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
2015-08-08
Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
crvenkasti-
2014-04-17
Nije.michaellcmacha wrote:a dobro jebiga nema ga ni spomena o njemu... ko ni ndh... eto jedino što je cijela rh posložena na sliku i priliku ndh...Ringo10 wrote:I na gubitnickoj i na pogresnojmichaellcmacha wrote:pa dobro eto bio je na gubitničkoj strani ali ne i na pogrešnoj....Ringo10 wrote:Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.michaellcmacha wrote:to nema veze i borojević je bio na gubitničkoj strani ali je bio veliki vojskovođa... jure francetić nije bio na pogrešnoj strani, a ni na gubitničkoj... on za života nije gubio bitke...
Samo sto je prisutan jak proendehazijski sentiment u Hrvatskoj i medju Hrvatima opcenito.
2015-09-24
baš obrnuto... sentimenta općenito ni za lijeka, ali je zato državni ustroj doslovno prepisan iz ndh vremena, vojska i policija ustrojene po načelima ustroja HOS i redarstva... ministrastva također ustrojena po modelu ministarstava iz vremena ndh, novčana jedinica iz ndh... s druge strane ljudi ndh uopće ne doživljavaju kao nešto bitno ili srcu prisno... a i zašto bi kad žive u ndh...Ringo10 wrote:Nije.michaellcmacha wrote:a dobro jebiga nema ga ni spomena o njemu... ko ni ndh... eto jedino što je cijela rh posložena na sliku i priliku ndh...Ringo10 wrote:I na gubitnickoj i na pogresnojmichaellcmacha wrote:pa dobro eto bio je na gubitničkoj strani ali ne i na pogrešnoj....Ringo10 wrote:
Te usporedbe su glupost jer su ta dva rata neusporediva.
Samo sto je prisutan jak proendehazijski sentiment u Hrvatskoj i medju Hrvatima opcenito.
2015-08-08
ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
2015-08-08
c.gora ce moguce promeniti vladu i oterati " mila" siptara sa vlasti.
ali, vatikan nece nikad progledati
kroz prste ustaskom popu stepincu.
ali, vatikan nece nikad progledati
kroz prste ustaskom popu stepincu.
Guest- Guest
od srece, znamo..;-)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
cveni ti si opaka munjolacrvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
Page 5 of 9