Crna Gora zabranila chetnike
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Crna Gora zabranila chetnike
Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa sad bas, kako da te razuvjerimo da ne oblace grupno dedinu uniformu i paradiraju gradom.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Nikako jel..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kao prvo ti ćeš kurac moj, da si imao muda bio bi dobrovoljac devedesetih..., eno srbinu ninoslavu gakoviću pokojni rudolf perešin uzor zbog kojeg se odlučio biti pilot hrz, i nema tu patetike, nego se radi o ustrajnosti ja ni u jednom trenutku nisam posumnjao da ćemo ono što je banda početnička okupirala, osloboditi i oslobodili smo... aj ti pitaj srbe koji su na traktorima otprdili u srbiju vjeruju li oni da će se ikada više vratiti u hrvatsku...dzango wrote:Šta tu ima da se razume? Daj ne mrsomudi i ne patetiši. Ladna ledina je ladna ledina i nema dalje. Zar ti Tuđmanovi Srbi neće u vašu vojsku ilu ćete opet da ih odvodite noću da se nikada više ne vrate? Ipak su Srbi, je l' da? Ko vas ne zna....michaellcmacha wrote:pa vidiš da neće jezik nego pravo... ti to ne razumiješ... a dođite pa ćete ginuti, što drugo da vam čovjek kaže... usput ćete sjebati i ono srba što su koliko toliko normalni ali to je vama na dušu...dzango wrote:A koja je razlika? Sem što je stvarno šteta Živorada iz Aleksinca.michaellcmacha wrote:e jebiga sad veli dragan mektić da je dosta tog vašeg uvlačenja prečana u sranja iz kojih se vi onda onako kurvanjski izvučete... ali ok ako ti nisi sposoban razumjeti da nije isto kad živorad iz aleksinca dođe na baniju i istu pognoji i kad hrvat na svojoj zemlji pogine tu ti nitko a najmanje ja mogu pomoći... ti u svakom slučaju o tom možeš samo pisati i pričati iz druge ili treće ruke... ja za razliku od tebe sam imao prilike osobno vidjeti i jedno i drugo...dzango wrote:
Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.
A moraćemo na kraju. Red je da se to rasčisti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
što bi zabranjivali nešto čega u hrvatskoj niti nema... povijesni revizionizam ne mogu zabraniti sve i da hoće, jer ako je išta podložno reviziji onda je upravo povijest podložna...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
2015-08-08
nemožeš zabraniti jer su ustaše pobjedili u WW2 - dugoročno. kurcem su osvojili RH.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
partizanski spomenici se dižu u zrak, miču se tragovi antifašizma u RH, nebi me čudilo da zabrane antifašizam za koju godinu.
jednostavno demografija čini svoje, ustaše su od WW2 pa do danas imali više djece, i adio antifašizam, od poraženih postali pobjednici
on im je priležnica, šef im je tada bio drug zlobo i patrijarh pavle a danas pič***sti i patrijarh irenej a šeki i dalje priležnicakaya wrote:Naociti zaista jesu al jos vise mi se u oko pada njihov plemeniti cilj, to se vidi po objesenjackom i pomalo neduznom osmijehu da su dosli spasiti nekoga . Ko doktori bez granica..nego jel im ovo vojo sef?
evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ali zato ovdje glumi druga mesića u svakom pogleduRingo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...AssadNaPodmornici wrote:nemožeš zabraniti jer su ustaše pobjedili u WW2 - dugoročno. kurcem su osvojili RH.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
partizanski spomenici se dižu u zrak, miču se tragovi antifašizma u RH, nebi me čudilo da zabrane antifašizam za koju godinu.
jednostavno demografija čini svoje, ustaše su od WW2 pa do danas imali više djece, i adio antifašizam, od poraženih postali pobjednici
2015-08-08
što je najbolje to je u stvarnosti baš tako... :)tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ali zato ovdje glumi druga mesića u svakom pogleduRingo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
2015-08-08
To samo kad se napijem sa jaranima ...tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hrvati tamo imaju masu zabava u Hrvatskom domu, od krštenja, rođendana, pričesti.... i sad ovaj krele koji sigurno tamo ide na nekakva druženja nama prodaje priče o ustašluku i revizionizmu itd. Smješnomichaellcmacha wrote:što je najbolje to je u stvarnosti baš tako... :)tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ali zato ovdje glumi druga mesića u svakom pogleduRingo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
In vino veritasRingo10 wrote:To samo kad se napijem sa jaranima ...tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Neće suza neg na okoRingo10 wrote:To samo kad se napijem sa jaranima ...tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
2014-04-15
neka, neka, vazno da je tebi srce puno :)Ringo10 wrote:To samo kad se napijem sa jaranima ...tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
ringo bi htio biti pomalčo od svega malo ustasa(potajno) malo partizan(djelomicno javno)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Budala osta budala! Kakav ustašluk? Kakav poviesni revizionizam?Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Tako je, u mojoj župi, 50 metarah od crkve, stoji spomenik partizanom. Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.michaellcmacha wrote:to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...AssadNaPodmornici wrote:nemožeš zabraniti jer su ustaše pobjedili u WW2 - dugoročno. kurcem su osvojili RH.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
dzango wrote:U CG nisu zabranjeni četnici već udruženje a u Australiji nisu zabranjeni ni četnici ni udruženje.
nije elefant, slon je
immortal-
2014-04-16
drekaNoor wrote:neka, neka, vazno da je tebi srce puno :)Ringo10 wrote:To samo kad se napijem sa jaranima ...tre wrote:evo nam stigao i australski ustaša, tamo pjeva juru i bobana slika se u Hrvatskom domu pored biste Ante Pavelića ...Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
neka, neka
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.michaellcmacha wrote:to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...AssadNaPodmornici wrote:nemožeš zabraniti jer su ustaše pobjedili u WW2 - dugoročno. kurcem su osvojili RH.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Znas onaj vic:
"Dolazi cerka kod caleta i kaze mu
- Tata ja sam se zaljubila u hrvata
- Jao bre cero, pa sto u njega?
- Sta da radim, on je tako lep, zamolio me da se vidimo...
Cale se zamisli pa kaze...
- Dobro cero, sta da se radi, ali ima jedan uslov.
- Koji tata?
- Evo ovako... On da bira vreme a ti da biras mesto!
- Pa koje mesto?
- Kazi mu da ce te se naci kod GROBA NEKOG HRVATSKOG KRALJA!"
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
Umro sam od smeha stanojko...zakon siStanojko wrote:Regoč wrote:Između njega i iste te crkve spomenik tisućljetnice hrvatskoga kraljevstva.michaellcmacha wrote:to u vezi partizanskih spomenika je notorna glupost... porušeni su uglavnom spomenici četnika i srpskih mješovitih četničko partizanskih postrojbi... evo u posavini svako selo ima netaknut i održavan spomenik hrvatskim partizanima...AssadNaPodmornici wrote:nemožeš zabraniti jer su ustaše pobjedili u WW2 - dugoročno. kurcem su osvojili RH.Ringo10 wrote:Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Znas onaj vic:
"Dolazi cerka kod caleta i kaze mu
- Tata ja sam se zaljubila u hrvata
- Jao bre cero, pa sto u njega?
- Sta da radim, on je tako lep, zamolio me da se vidimo...
Cale se zamisli pa kaze...
- Dobro cero, sta da se radi, ali ima jedan uslov.
- Koji tata?
- Evo ovako... On da bira vreme a ti da biras mesto!
- Pa koje mesto?
- Kazi mu da ce te se naci kod GROBA NEKOG HRVATSKOG KRALJA!"
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
Page 3 of 9