Crna Gora zabranila chetnike
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Crna Gora zabranila chetnike
ovaj put ih budemo šleperom istovarili na mostu kod Brčkog pa nek ih love meredovom kod begešamichaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:Neće. Posle će četnici fa rasteraju vas i onda jovo nanovo.michaellcmacha wrote:
ako nisu, bit će, jebiga za sve treba vremena pa i za riješiti te gnjusobe... eto vidiš koliko je nama trebalo da četnike rastjeramo...
Šandor Winnetou- Posts : 19784
2017-12-31
A sto su ih zabranili? Pa simpatican svijet , sto je zivot nepravda :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...tre wrote:michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:Neće. Posle će četnici fa rasteraju vas i onda jovo nanovo.michaellcmacha wrote:ako nisu, bit će, jebiga za sve treba vremena pa i za riješiti te gnjusobe... eto vidiš koliko je nama trebalo da četnike rastjeramo...dzango wrote:U CG nisu zabranjeni četnici već udruženje a u Australiji nisu zabranjeni ni četnici ni udruženje.
Ako je po proročanstvima i šljiva-kruška će im biti prevelika
2015-08-08
težak dan za antifašizam
a klasična četkica jebo ga dražo tako uplašenogmichaellcmacha wrote:a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...tre wrote:michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:Neće. Posle će četnici fa rasteraju vas i onda jovo nanovo.michaellcmacha wrote:
ako nisu, bit će, jebiga za sve treba vremena pa i za riješiti te gnjusobe... eto vidiš koliko je nama trebalo da četnike rastjeramo...
ma dobro to je sad zajebancija, ali realitet je takav da tih tamo tvojih 20-max40 000 četnički nastrojenih s vremenom budu otišli odavde, a ono što u gradovima ostane s vremenom bude se asimiliralo, jer nemaju druge opcije...tre wrote:ovaj put ih budemo šleperom istovarili na mostu kod Brčkog pa nek ih love meredovom kod begešamichaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:
Neće. Posle će četnici fa rasteraju vas i onda jovo nanovo.
2015-08-08
jedan u nizu, sva sreća za četkice ovaj antifašiste je da su već navikli na toAssadNaPodmornici wrote:težak dan za antifašizam
Pa kaj ce, bolje nego da je dosao pucati .Nije lud valjda.tre wrote:a klasična četkica jebo ga dražo tako uplašenogmichaellcmacha wrote:a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...tre wrote:michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:
To posebno caknut moras biti da dodes iz bg oslobadati nejac sa vampirskim zubima.
2015-08-15
Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:Neće. Posle će četnici fa rasteraju vas i onda jovo nanovo.michaellcmacha wrote:
pa sama izlaznost na manjinskim listama o tome puno govori, manje od 10% manjinaca još uvijek puši srpske priče i izlaze zaokružiti pupovca ili nekog njegovog majmuna koji bi nam svima kao trebao krojiti gaćemichaellcmacha wrote:ma dobro to je sad zajebancija, ali realitet je takav da tih tamo tvojih 20-max40 000 četnički nastrojenih s vremenom budu otišli odavde, a ono što u gradovima ostane s vremenom bude se asimiliralo, jer nemaju druge opcije...tre wrote:ovaj put ih budemo šleperom istovarili na mostu kod Brčkog pa nek ih love meredovom kod begešamichaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:
hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...
je ali zato prilično galami o tome čim netko spomene ili ne daj Bože očeše tu istu nejač ili antifašistički četnicizamkaya wrote:Pa kaj ce, bolje nego da je dosao pucati .Nije lud valjda.tre wrote:a klasična četkica jebo ga dražo tako uplašenogmichaellcmacha wrote:a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...tre wrote:michaellcmacha wrote:
hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...
To posebno caknut moras biti da dodes iz bg oslobadati nejac sa vampirskim zubima.
za vas nam ne treba tri strane, dovoljno da neka uplašena četkica vikne kako ustaše nadiru i automatski krene traktorijadadzango wrote:Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:
e jebiga sad veli dragan mektić da je dosta tog vašeg uvlačenja prečana u sranja iz kojih se vi onda onako kurvanjski izvučete... ali ok ako ti nisi sposoban razumjeti da nije isto kad živorad iz aleksinca dođe na baniju i istu pognoji i kad hrvat na svojoj zemlji pogine tu ti nitko a najmanje ja mogu pomoći... ti u svakom slučaju o tom možeš samo pisati i pričati iz druge ili treće ruke... ja za razliku od tebe sam imao prilike osobno vidjeti i jedno i drugo...dzango wrote:Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:hoćete ali u kurcu, još jedna runda kad se uzjebete s ovu stranu i bude vas se brojalo na prste...dzango wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mozda on zamislja nejac kao nejac a mi znamo da je ovo nejac, vidi koji drag svijet, to vidis da je pametno u pogledu i da su dobrodusni prije svega :). Nevjerojatno da ih netko zabrani..tre wrote:je ali zato prilično galami o tome čim netko spomene ili ne daj Bože očeše tu istu nejač ili antifašistički četnicizamkaya wrote:Pa kaj ce, bolje nego da je dosao pucati .Nije lud valjda.tre wrote:a klasična četkica jebo ga dražo tako uplašenogmichaellcmacha wrote:a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...tre wrote:
2015-08-15
A koja je razlika? Sem što je stvarno šteta Živorada iz Aleksinca.michaellcmacha wrote:e jebiga sad veli dragan mektić da je dosta tog vašeg uvlačenja prečana u sranja iz kojih se vi onda onako kurvanjski izvučete... ali ok ako ti nisi sposoban razumjeti da nije isto kad živorad iz aleksinca dođe na baniju i istu pognoji i kad hrvat na svojoj zemlji pogine tu ti nitko a najmanje ja mogu pomoći... ti u svakom slučaju o tom možeš samo pisati i pričati iz druge ili treće ruke... ja za razliku od tebe sam imao prilike osobno vidjeti i jedno i drugo...dzango wrote:Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:Sa obe strane, zašto samo sa jedne?michaellcmacha wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa vidiš da neće jezik nego pravo... ti to ne razumiješ... a dođite pa ćete ginuti, što drugo da vam čovjek kaže... usput ćete sjebati i ono srba što su koliko toliko normalni ali to je vama na dušu...dzango wrote:A koja je razlika? Sem što je stvarno šteta Živorada iz Aleksinca.michaellcmacha wrote:e jebiga sad veli dragan mektić da je dosta tog vašeg uvlačenja prečana u sranja iz kojih se vi onda onako kurvanjski izvučete... ali ok ako ti nisi sposoban razumjeti da nije isto kad živorad iz aleksinca dođe na baniju i istu pognoji i kad hrvat na svojoj zemlji pogine tu ti nitko a najmanje ja mogu pomoći... ti u svakom slučaju o tom možeš samo pisati i pričati iz druge ili treće ruke... ja za razliku od tebe sam imao prilike osobno vidjeti i jedno i drugo...dzango wrote:Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...dzango wrote:
Sa obe strane, zašto samo sa jedne?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vi imate sjeban mentalni sklop i tu popravka nema.... ali ima vrelih ampula... ;)
2015-08-08
ma svaka majka da ih za zet poželi, svaki izgleda ko Apolon u najboljim danimakaya wrote:mozda on zamislja nejac kao nejac a mi znamo da je ovo nejac, vidi koji drag svijet, to vidis da je pametno u pogledu i da su dobrodusni prije svega :). Nevjerojatno da ih netko zabrani..tre wrote:je ali zato prilično galami o tome čim netko spomene ili ne daj Bože očeše tu istu nejač ili antifašistički četnicizamkaya wrote:Pa kaj ce, bolje nego da je dosao pucati .Nije lud valjda.tre wrote:a klasična četkica jebo ga dražo tako uplašenogmichaellcmacha wrote:
a dobar mi je džango, ono sa obe strane kao eto i njega, a sam je priznao da je nakon mostara, odjebo svaku opciju da ga mobiliziraju i ppošalju u hrvatsku da negdje zagnoji...takve su mi čkkapice najbolji...
Šta tu ima da se razume? Daj ne mrsomudi i ne patetiši. Ladna ledina je ladna ledina i nema dalje. Zar ti Tuđmanovi Srbi neće u vašu vojsku ilu ćete opet da ih odvodite noću da se nikada više ne vrate? Ipak su Srbi, je l' da? Ko vas ne zna....michaellcmacha wrote:pa vidiš da neće jezik nego pravo... ti to ne razumiješ... a dođite pa ćete ginuti, što drugo da vam čovjek kaže... usput ćete sjebati i ono srba što su koliko toliko normalni ali to je vama na dušu...dzango wrote:A koja je razlika? Sem što je stvarno šteta Živorada iz Aleksinca.michaellcmacha wrote:e jebiga sad veli dragan mektić da je dosta tog vašeg uvlačenja prečana u sranja iz kojih se vi onda onako kurvanjski izvučete... ali ok ako ti nisi sposoban razumjeti da nije isto kad živorad iz aleksinca dođe na baniju i istu pognoji i kad hrvat na svojoj zemlji pogine tu ti nitko a najmanje ja mogu pomoći... ti u svakom slučaju o tom možeš samo pisati i pričati iz druge ili treće ruke... ja za razliku od tebe sam imao prilike osobno vidjeti i jedno i drugo...dzango wrote:Sa tri strane. Ništa bez tri. Ne morate ništa da plaćate, dogovorićemo vam mi sa Papom ukope i mise na crtu, pa kad budete imali. A možda vas i častimo ako vas ne ostane ni za seme. Samo nas u trošak bacate.michaellcmacha wrote:
pa može i sa obe strane... samo ne dolazite bez crnih džakova sa patent zatvarečem... jebiga svak sebi o svom trošku.... a ne i to da vam mi plaćamo...
A moraćemo na kraju. Red je da se to rasčisti.
Naociti zaista jesu al jos vise mi se u oko pada njihov plemeniti cilj, to se vidi po objesenjackom i pomalo neduznom osmijehu da su dosli spasiti nekoga . Ko doktori bez granica..nego jel im ovo vojo sef?
Last edited by kaya on Mon 13 May - 21:43; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Jos kad bi u Hrvatskoj uradili slicno pa zabranili ustasluk i povijesni revizionizam ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
Page 2 of 9