Crna Gora zabranila chetnike
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Crna Gora zabranila chetnike
Joj miha pa mi smo agresori na srbiju..tako tekao irinej a uvazio papa franjo i sad je i to to ko smije ne vjerovat takvim 'velikanima'michaellcmacha wrote:ti si budala, pa vatikan ga je proglasio blaženiikom, nije se sam proglasio... i usput što tebe rođenog srbijanca boli kurac za ustaše, oni nisu ionako imali nikakve veze sa srbijancima....pizzon wrote:c.gora ce moguce promeniti vladu i oterati " mila" siptara sa vlasti.
ali, vatikan nece nikad progledati
kroz prste ustaskom popu stepincu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
autor je jovan deretić? bit će, jer jedino taj šarlatan može takvo što izasrati...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
http://www.intermagazin.rs/hrvatski-kraljevi-su-bili-vanzemaljci/
kao npr i ovo...
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i-znanost/iz-laboratorija-dr-deretica-2-prometej-je-bio-srbin-a-tito-americko-poljski-jevrej-1076
Evo, stavila sam i lokaciju po drevnom srpskom gradu srbinovu danas zagrebu, pa nek si misle od kuda sam :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Deretic izasere ali vidim da ga neki shvataju ozbiljno..Noor wrote:autor je jovan deretić? bit će, jer jedino taj šarlatan može takvo što izasrati...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
kao npr i ovo...
http://www.prometej.ba/clanak/drustvo-i-znanost/iz-laboratorija-dr-deretica-2-prometej-je-bio-srbin-a-tito-americko-poljski-jevrej-1076
2015-08-15
kaya wrote:Evo, stavila sam i lokaciju po drevnom srpskom gradu srbinovu danas zagrebu, pa nek si misle od kuda sam :)
sad će i Stane stavit...lokacija Dar Al Jihad
Neki...kaya wrote:Deretic izasere ali vidim da ga neki shvataju ozbiljno..Noor wrote:autor je jovan deretić? bit će, jer jedino taj šarlatan može takvo što izasrati...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
kao npr i ovo...
2015-09-08
kaya wrote:Deretic izasere ali vidim da ga neki shvataju ozbiljno..Noor wrote:autor je jovan deretić? bit će, jer jedino taj šarlatan može takvo što izasrati...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
kao npr i ovo...
a bit će isti nivo
ma ok to da smo se obračunavali sa pravoslavcima koji su se dali posrbiti i sudjelovati u velikosrpskoj tiraniji na hrvatskim etničkim prostorima, ali kakve to veze ima sa srbijancima poput pizona, džanga, stanojka... pa oni apsolutno nikakvog doticaja nisu imali sa ustašama i sa ndhazijom, pa ni sa ovom modernom neoustašijom...vuksadinare wrote:Joj miha pa mi smo agresori na srbiju..tako tekao irinej a uvazio papa franjo i sad je i to to ko smije ne vjerovat takvim 'velikanima'michaellcmacha wrote:ti si budala, pa vatikan ga je proglasio blaženiikom, nije se sam proglasio... i usput što tebe rođenog srbijanca boli kurac za ustaše, oni nisu ionako imali nikakve veze sa srbijancima....pizzon wrote:c.gora ce moguce promeniti vladu i oterati " mila" siptara sa vlasti.
2015-08-08
I ja se cudin posto smo srbimichaellcmacha wrote:ma ok to da smo se obračunavali sa pravoslavcima koji su se dali posrbiti i sudjelovati u velikosrpskoj tiraniji na hrvatskim etničkim prostorima, ali kakve to veze ima sa srbijancima poput pizona, džanga, stanojka... pa oni apsolutno nikakvog doticaja nisu imali sa ustašama i sa ndhazijom, pa ni sa ovom modernom neoustašijom...vuksadinare wrote:Joj miha pa mi smo agresori na srbiju..tako tekao irinej a uvazio papa franjo i sad je i to to ko smije ne vjerovat takvim 'velikanima'michaellcmacha wrote:ti si budala, pa vatikan ga je proglasio blaženiikom, nije se sam proglasio... i usput što tebe rođenog srbijanca boli kurac za ustaše, oni nisu ionako imali nikakve veze sa srbijancima....pizzon wrote:c.gora ce moguce promeniti vladu i oterati " mila" siptara sa vlasti.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Odi u kurac, svi pošteni branitelji su ili počínili samoubojstvo, ili umrli.
Samo ti ništa.
A obećao si još prošle godine!
Šta smo mi, budale ovdje??!
crvenkasti-
2014-04-17
ako bude prilike, neš ti više dobit sendvič i sokićcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
svatko svojim laktom mjeri, sto se cudis ;-))kaya wrote:a dobro, ima krstionica, zapisa, to bi zbilja jako caknuti morali biti da izmislimo cijelu povijest :)Stanojko wrote:Samo grobova nigde nema...nijednog...kaya wrote:Cekaj kaj vi mislite da smo izmislili kraljeve? Hahaha..
Pa nismo ipak toliko munjeni, postoje krstionice, zapisi, svasta nesto
dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
Maggie19 wrote:dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
Misliš da ga nisam zajebo?
crvenkasti-
2014-04-17
mislim da si prije sebe jer dopustas da ti se neko toliko ne svidja, pa ne upravljas reakcijama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
Nisi.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
2015-08-15
Maggie19 wrote:mislim da si prije sebe jer dopustas da ti se neko toliko ne svidja, pa ne upravljas reakcijama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)
Samo ti ništa.
U pravu si. Ne znam zašto me baš on toliko nervira?
Gori mi je od marcelusa.
crvenkasti-
2014-04-17
napravi analizu, budi iskren prema sebi, automatski ces se lakse kontrolirat.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:mislim da si prije sebe jer dopustas da ti se neko toliko ne svidja, pa ne upravljas reakcijama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.crvenkasti wrote:
Samo ti ništa.
Gori mi je od marcelusa.
Svaka medalja ima dvije strane.
Maggie19 wrote:napravi analizu, budi iskren prema sebi, automatski ces se lakse kontrolirat.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:mislim da si prije sebe jer dopustas da ti se neko toliko ne svidja, pa ne upravljas reakcijama.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
dosadan si, crveni..i fora ti je samo nepristojna, nista drugo.
Gori mi je od marcelusa.
Svaka medalja ima dvije strane.
Znam zašto! Zato što su on i takvi kao on najviše krivi što je Hrvatska otišla u kurac. I sad još prima penziju za to. Ja se moram mučiti i raditi i plaćam porez da bi budala uživala i blebetala po forumu.
Tko bi to podnosio? još sam i dobar!
crvenkasti-
2014-04-17
Opće je poznato da su Hrvati intelektualno nadmoćni Srbom jer je jedan jedini general Hrvat, general na administrativnoj dužnosti, svojom izdajom nadmašio preostalih 156 generalah, sve samih Srbijanacah pa se Jugoslavija 1941. raspala za 12 danah.kaya wrote:Dobro stane, sve smo izmislili i bascansku plocu falcifirali , tako smo pametni da smo sve zajebali s onim laznim krstionicama i poveljama i darovnicama i bulama i crkvama iz 9 stoljeca . U stvari smo srbi, mi i isus, detaljnije mozes procitati o tome u informeru kako smo to osmislili.Stanojko wrote:Ne razumem... Pa sta ste radili s mrtvim kraljevima? Spaljivali ko vikinzi? Nemoguce da se bas nijednom ne zna grob... :)kaya wrote:Pa ne mozes povijest i arheoloske nalaze izmisliti...a evo ti fragment .tice se zupana ali spominju se darovnice, ovo, ono ..Stanojko wrote:Brale, daj mi JEDAN grob bilo kojeg rvackog srednjovekovnog vladara ... Dakle, ne svaki, vec makar 1!Ringo10 wrote:
A gdje je grob srpskog kneza Caslava iz 10 stoljeca ... ili Zaharije koji je bjezao od Bugara
Ne seri majke ti ...
https://hrcak.srce.hr/file/29185
Pa to bi zaista bilo ludo da smo povijest izmislili :) i da nam je to proslo..
budu mu bugari dijelili, samo taj mu sendvič bude bljutav i sok voden... ;)Noor wrote:ako bude prilike, neš ti više dobit sendvič i sokićcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Samo ti ništa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
Page 7 of 9