Crna Gora zabranila chetnike
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Crna Gora zabranila chetnike
budu mu bugari dijelili, samo taj mu sendvič bude bljutav i sok voden... ;)Noor wrote:ako bude prilike, neš ti više dobit sendvič i sokićcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Odi u kurac, svi pošteni branitelji su ili počínili samoubojstvo, ili umrli.
Samo ti ništa.
A obećao si još prošle godine!
Šta smo mi, budale ovdje??!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ne primam mirovinu, to sam se ja malo kitio tuđim perjem... gde sam ja od yehudija i svetozara koji uživaju u plodovima svoje genocidnosti naspram vas srba...crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:napravi analizu, budi iskren prema sebi, automatski ces se lakse kontrolirat.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:mislim da si prije sebe jer dopustas da ti se neko toliko ne svidja, pa ne upravljas reakcijama.crvenkasti wrote:
Misliš da ga nisam zajebo?
U pravu si. Ne znam zašto me baš on toliko nervira?
Gori mi je od marcelusa.
Svaka medalja ima dvije strane.
Znam zašto! Zato što su on i takvi kao on najviše krivi što je Hrvatska otišla u kurac. I sad još prima penziju za to. Ja se moram mučiti i raditi i plaćam porez da bi budala uživala i blebetala po forumu.
Tko bi to podnosio? još sam i dobar!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
baš za takvim vapi :)michaellcmacha wrote:budu mu bugari dijelili, samo taj mu sendvič bude bljutav i sok voden... ;)Noor wrote:ako bude prilike, neš ti više dobit sendvič i sokićcrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja kad god vidim da je tebe tu, meni dođe milo... ti si živi dokaz da je bilo dobro imati juru francetića za uzor... ;)crvenkasti wrote:Ja, kad god vidim da je miha još živ, ja se iznerviram!
Odi u kurac, svi pošteni branitelji su ili počínili samoubojstvo, ili umrli.
Samo ti ništa.
A obećao si još prošle godine!
Šta smo mi, budale ovdje??!
Pop Rajko je budala pa se nitko ne želi zamarati s njim. Don Frane Bulić je priznati znanstvenik.Stanojko wrote:Pa i Pop Rajko tvrdi za piramidu. Ni njega nije niko demantovao tako da...Regoč wrote:Ne znam, don Frane je iskapal, to je njegov zaključak, a nisam naišal na osporavanje toga mnienja.Ringo10 wrote:Dobro, ali kako se zna da su tu sahranjivani kraljevi ...Regoč wrote:To je crkva u Solinu, ispod ove sadašnje, ostatke su otkrili prilikom obnove pa ju je istražival don Frane Bulić.Ringo10 wrote:
Ozbiljno, nisam to znao. Ako se ne zajebavas.
A gdje je bio taj mauzolej ... ukoliko se uopce zna?
Opet se kitite tuđim perjem.Stanojko wrote:Imamo i mi!kaya wrote:Imamo i dokumentarac :
stanojica je dalabu, dok iznosi teze o tome da Hrvatski kraljevi nisu postojali jer im se eto ne zna za grobove od prije tisuću godina dotle je istovremeno spreman i život dati za tvrdnju da smo pobili 2 milijuna srba u NDH a njihovih grobova ni za lijeka. Likovi iz crtića mu nisu ravniRegoč wrote:Opet se kitite tuđim perjem.Stanojko wrote:Imamo i mi!kaya wrote:Imamo i dokumentarac :
Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
http://www.intermagazin.rs/hrvatski-kraljevi-su-bili-vanzemaljci/
nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
Ma ne jedim se ja :) briga me za kraljeve..
Nego vidim od kuda to puse..izvlace fragmente i plasiraju dezinformacije. Recimo darovnica kao prva isprava trpimira je osporavana ali ne iz razloga iz kojega srbi misle ( da smo izmislili trpimira) nego jer su kroz stoljeca radeni prijepisi pa misle da je splitska crkva nadodavala na prijepise dijelove ne bi libse domogla teritorija ( on je njome obecao srebro a oni su dodali jos ponesto ).. i tako..a koristili su orginal dijelove..
Nego vidim od kuda to puse..izvlace fragmente i plasiraju dezinformacije. Recimo darovnica kao prva isprava trpimira je osporavana ali ne iz razloga iz kojega srbi misle ( da smo izmislili trpimira) nego jer su kroz stoljeca radeni prijepisi pa misle da je splitska crkva nadodavala na prijepise dijelove ne bi libse domogla teritorija ( on je njome obecao srebro a oni su dodali jos ponesto ).. i tako..a koristili su orginal dijelove..
Last edited by kaya on Wed 15 May - 10:08; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tre wrote:nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
Haha, zajebo si četnika!
crvenkasti-
2014-04-17
touchétre wrote:nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
nisam ja, sam je stao na grabljecrvenkasti wrote:tre wrote:nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
Haha, zajebo si četnika!
jebote ultimativno traži par grobovo od prije tisuću godina a za jasenovac koji je bio unutar 75 godina ne treba ni košćicu da bi vjerovao u budalaštine o 2 milijuna ubijenih srbljova, malo teža dijagnozaNoor wrote:touchétre wrote:nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
Auuuuu...Zile, ti kad si glup, ti si bas glup...tre wrote:nema ubijenih u jasenovcu, nema grobovaStanojko wrote:Sto se jedis lepojko? :) Pa ja samo konstatujem cinjenice. Jel ima grobova? Nema. Molim lepo...kaya wrote:Ili ovdje, evo ovdje se napajaju informacijama, ukratko tomislav je srpski kralj :) a navodno i kraljica domosava bre :). U biti to su srpski kraljevi sve.. ugodnu zabavu zelim
Ajd zdravo
Stanojko wrote:Brale, daj mi JEDAN grob bilo kojeg rvackog srednjovekovnog vladara ... Dakle, ne svaki, vec makar 1!Ringo10 wrote:A gdje je grob srpskog kneza Caslava iz 10 stoljeca ... ili Zaharije koji je bjezao od BugaraStanojko wrote:Samo grobova nigde nema...nijednog...kaya wrote:Cekaj kaj vi mislite da smo izmislili kraljeve? Hahaha..
Pa nismo ipak toliko munjeni, postoje krstionice, zapisi, svasta nesto
Ne seri majke ti ...
[size=34][size=34]1. MIT O KRALJU TOMISLAVU I DRUGE PRIPOVIJETKE[/size][/size]
Svakako, nisu Hrvati ni prvi ni jedini što su svoju povijest sintetizirali u fantasy-literaturu. Pa ipak, malo je takvih bajki kao što je povijest Hrvata.Nije, opet, da ne napadamo odmah hrvatske povjesničare, ni njima bilo lako. Pređi su im u tmici srednjeg vijeka ostavili malo tragova, gdjekoji ulomak kakve kamene ploče, poneka darovnica i rasparene naušnice, pa ti sad piši priču. A pisati povijest Hrvata na temelju raspoloživih pisanih tragova i izvora jednako je kao, štajaznam, na temelju jednog pronađenog nožnog prsta rekonstruirati Michelangelovog Davida. Hrvatskim povjesničarima, da je povjeriti taj posao, David bi ispao jednoruki lola s penisom do koljena.
Najslavniji naš kralj, Tomislav, dobar je primjer za to. Pouzdano se o tom vrlom hrvatskom mužu zna tek da se zvao Tomislav, da je početkom desetog stoljeća vladao dalmatinskim gradovima, da je... hm, to je otprilike sve. Sva je sreća ispala i za njega i za hrvatsku medievistiku da je najmarljiviji kroničar srednjega vijeka, bizantski car Konstantin Porfirogenet, živio baš u to vrijeme. Ali avaj - on ne spominje nikakvog tog, kako ste rekli, Tomislava.
Ne znamo tako ni tko je ni što zapravo bio Tomislav, tko je bio prije njega, tko poslije njega, ne znamo ni kako je i gdje došao na vlast, ni kako je s nje otišao, ni što je uopće na njoj radio. Pa ipak, vrijedna nam je historiografija za potrebe narodnog preporoda ispisala o njemu cijele “Gospodare prstenova“, s detaljnim opisima bitke protiv Mađarima, pobjede nad Bugarima i veličanstvene krunidbe na Duvanjskom polju, o čemu djeca i danas uče u školama.
Poslije je bilo lako. Kad je povjesničare jednom krenulo, utemeljili su odmah veličanstveno srednjovjekovno kraljevstvo i lozu hrvatskih kraljeva, sve do onoga posljednjeg, znate ga, Zvonimiružica se zvao junak, što se onomad na velikom narodnom saboru ubo na vreteno. Ostalo je, štono se kaže, povijest.
https://www.jutarnji.hr/arhiva/boris-dezulovic-otkriva-pet-najvecih-hrvatskih-mitova-lijepa-nasa-domovino-bajki/896947/
boris dezulovic?..eto o njemu se sve zna..prava svjetska legenda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tomislav, Izildur, Zvonimir, Boromir... Dugacka je lista rvackih kraljeva...
o evo nam vicemahera daj ubaci jos koji vicStanojko wrote:Tomislav, Izildur, Zvonimir, Boromir... Dugacka je lista rvackih kraljeva...
2015-09-08
Necu. Odmah se nesto durite bez veze. Prave ste duribabe... :)vuksadinare wrote:o evo nam vicemahera daj ubaci jos koji vicStanojko wrote:Tomislav, Izildur, Zvonimir, Boromir... Dugacka je lista rvackih kraljeva...
Jon Snow.Stanojko wrote:Tomislav, Izildur, Zvonimir, Boromir... Dugacka je lista rvackih kraljeva...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hoces,hoces...ne mozes ti protiv sebeStanojko wrote:Necu. Odmah se nesto durite bez veze. Prave ste duribabe... :)vuksadinare wrote:o evo nam vicemahera daj ubaci jos koji vicStanojko wrote:Tomislav, Izildur, Zvonimir, Boromir... Dugacka je lista rvackih kraljeva...
2015-09-08
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Crna Gora zabranila rad trgovinama nedjeljom i praznicima
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
Page 8 of 9