Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
PS:
Krstičević vam je od vojske u raspadau stvorio vojsku.
Mogu mesićevci s*at po njemu koliko hoće, ali to se vidi iz aviJona.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.RayMabus wrote:Ero se navio ko stara baba o nečemu o čemu nitko nema pojma šta će bit , pa čoviče Božji pričekaj koji dan da dođe službena obavijest , bit će šta bude ionako više nije ni važno
Ameri trenutno imaju problema s birokracijom u administraciji...Ako se kod njih ne saberu za 1 tjedan, onda nabavljaš ono
šta ti je najbliže po kvalitetu i cijeni. Nema tu nikakve zamjerke.
ima jos par dana do samog roka ali sve je vec odluceno
dijagram-
2015-08-09
debotoijusto wrote:
Da još uvijek igram kladionicu ovo bi mi u fix išlo da će biti tako... uz poraz Hajduka na Maksimiru te Dinamo bez pobjede u skupini Lige prvaka...
Last edited by jasambrend on 30/12/2018, 22:49; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
možeš mislit. da se vojska njemu dala na upravljanjae 91-95 srbi bi nas rasturili ko beba zvečkuEroo wrote:PS:
Ja nikad ne vjerujem INDEX-u ni kad darove nosi. Nisu tu u pitanju samo F-16 Barak, to je sitnica u cijeloj igri.dijagram wrote:nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.RayMabus wrote:Ero se navio ko stara baba o nečemu o čemu nitko nema pojma šta će bit , pa čoviče Božji pričekaj koji dan da dođe službena obavijest , bit će šta bude ionako više nije ni važno
Ameri trenutno imaju problema s birokracijom u administraciji...Ako se kod njih ne saberu za 1 tjedan, onda nabavljaš ono
Nije šala ako prije godinu dana od jedne takve države kao šta je Amerika, dobiješ pismo u kojem se slažu
s prodajom F-16 Barak, a sad bi kao trebalo doći pismo "mi se samo šalili", Ne ide to tako među državama.
Izgubiš li jednom vjerodostojnost, nećeš to povratit tek tako...Zato ja ne vjerujem u ovo što čitamo u vašim medijima.
Evo rekoše Ameri da izlaze iz Sirije i ostavljaju saveznike Kurde na cjedilu. Drugi dan ide druga priča, pa treća...
Trump odlično bocka ove učmale eu i svjetske političare, ali su savezništva i strateška partnerstva nešto u što
se Trump ne razumije baš mnogo. Napravio je već puno štete.
Last edited by Eroo on 30/12/2018, 22:53; edited 1 time in total
nista index, to ne citam uopceEroo wrote:Ja nikad ne vjerujem INDEX-u ni kad darove nosi. Nisu tu u pitanju samo F-16 Barak, to je sitnica u cijeloj igri.dijagram wrote:nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.RayMabus wrote:Ero se navio ko stara baba o nečemu o čemu nitko nema pojma šta će bit , pa čoviče Božji pričekaj koji dan da dođe službena obavijest , bit će šta bude ionako više nije ni važno
Nije šaal ako prije godinu dana od jedne takve države kao šta je Amerika, dobiješ pismo u kojem se slažu
s prodajom F-16 Barak, a sad bi kao trebalo doći pismo "mi se samo šalili", Ne ide to tako među državama.
Izgubiš li jednom vjerodostojnost, nećeš to povratit tek tako...Zato ja ne vjerujem u ovo što čitamo u vašim medijima.
Evo rekoše Ameri da izlaze iz Sirije i ostavljaju saveznike Kurde na cjedilu. Drugi dan ide druga priča, pa treća...
Trump odlično bocka ove učmale eu i svjetske političare, ali su savezništva i strateška partnerstva nešto u što
izvor sa izvora, samog
jebga
dijagram-
2015-08-09
Očito nigdje u tom američkom pismu to nepiše nego piše da Amerika odobrava Izraelu da ponudi F16Eroo wrote:Ja nikad ne vjerujem INDEX-u ni kad darove nosi. Nisu tu u pitanju samo F-16 Barak, to je sitnica u cijeloj igri.dijagram wrote:nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.RayMabus wrote:Ero se navio ko stara baba o nečemu o čemu nitko nema pojma šta će bit , pa čoviče Božji pričekaj koji dan da dođe službena obavijest , bit će šta bude ionako više nije ni važno
Nije šala ako prije godinu dana od jedne takve države kao šta je Amerika, dobiješ pismo u kojem se slažu
Barak im Amerika nemože ponudit ni da oće nego samo osnovu tj samo F 16
Krstičević maže laže i zreo je za ostavku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Novi šef još nije ni dobro sjeo u fotelju, a kažeš "izvor sa izvora".dijagram wrote:nista index, to ne citam uopceEroo wrote:Ja nikad ne vjerujem INDEX-u ni kad darove nosi. Nisu tu u pitanju samo F-16 Barak, to je sitnica u cijeloj igri.dijagram wrote:nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.RayMabus wrote:Ero se navio ko stara baba o nečemu o čemu nitko nema pojma šta će bit , pa čoviče Božji pričekaj koji dan da dođe službena obavijest , bit će šta bude ionako više nije ni važno
Nije šaal ako prije godinu dana od jedne takve države kao šta je Amerika, dobiješ pismo u kojem se slažu
izvor sa izvora, samog
jebga
Dok strateška partnerstva važe kupuju se i (pre)skupi usa aviJoni.
Ako prestanu važit, šta bi onda bio razlog za takvo što?
Jebiga, ruski Su30 koštaju novi 20 mio dolara po komadu.
Istovrijedan F-16 Block 40/50 70 mio dolara.
Neće HR napadati susjede s tim avionima, već ih treba za zaštitu
zračnog prostora. Zašto onda pravit trošak, ako za to nema potrebe?
Da ste je prepustili Mesiću i Josipoviću razbilo bi vas srpsko lovačko društvo. Jesi slijepac, jebote. Koji ti je qratz s glavom?AssadNaPodmornici wrote:možeš mislit. da se vojska njemu dala na upravljanjae 91-95 srbi bi nas rasturili ko beba zvečkuEroo wrote:Krstičević vam je od vojske u raspadau stvorio vojsku.
od baraka nistaEroo wrote:Novi šef još nije ni dobro sjeo u fotelju, a kažeš "izvor sa izvora".dijagram wrote:nista index, to ne citam uopceEroo wrote:Ja nikad ne vjerujem INDEX-u ni kad darove nosi. Nisu tu u pitanju samo F-16 Barak, to je sitnica u cijeloj igri.dijagram wrote:nece ero, nece, s tim je gotovoEroo wrote:
To su vaše hrvatske igrice, ja samo na njih odgovaram. Ja još uvijek tvrdim da će f16 Barak stići pravovremeno.
izvor sa izvora, samog
jebga
Dok strateška partnerstva važe kupuju se i (pre)skupi usa aviJoni.
Ako prestanu važit, šta bi onda bio razlog za takvo što?
Jebiga, ruski Su30 koštaju novi 20 mio dolara po komadu.
Istovrijedan F-16 Block 40/50 70 mio dolara.
Neće HR napadati susjede s tim avionima, već ih treba za zaštitu
zračnog prostora. Zašto onda pravit trošak, ako za to nema potrebe?
sto ce se dalje raditi, hoce li se jos nesto pokusavati, to ce vlada reci
nevjerojatno je da preko nove godine netko u usa sve to okrene u ova 4 - 5 dana
dijagram-
2015-08-09
Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
2014-04-11
Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
A opet, nema materijalne stete, kupit ce se nesto drugo.
dijagram-
2015-08-09
Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
2014-04-11
Vrlo vjerojatno.RayMabus wrote:Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
Sto prije, do izbora za ekipu barem dva trebaju letjeti:)
dijagram-
2015-08-09
Pa ne znam...u ovo kratko vrijeme je , nakon Mesićeve i Josipovićeve devastacije, barem osposobio kopneni dio vojske,dijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
a djelomično i protuzračne i zračne snage...Nedostajao je tek ovaj komplet f16. Toliko o Krstičeviću.
PS:
Pismo odobrenja za prodaju f16 Barak Krstičević (i Israel) je dobio prije odluke o odabiru ponusnika.
Njegovu "krivicu" vide samo mesićevci.
mesić je vaš HDZov igrač, ukrali drugi krug izbora Borisu Mikšiću ,da bi kao "jaca" kraljica ušla s Mesićem u drugi krug gdje nije imala šanse. Em je bio u HDZu kada si bio i ti, em ste u HDZu ukrali Mikšiću izbore koji bi razvalio Mesića da HDZ nije ukraoEroo wrote:Da ste je prepustili Mesiću i Josipoviću razbilo bi vas srpsko lovačko društvo. Jesi slijepac, jebote. Koji ti je qratz s glavom?AssadNaPodmornici wrote:možeš mislit. da se vojska njemu dala na upravljanjae 91-95 srbi bi nas rasturili ko beba zvečkuEroo wrote:Krstičević vam je od vojske u raspadau stvorio vojsku.
Mig 21 je tu do 2022 pa ako brzo nešto nekupe ostajemo bez avionadijagram wrote:Vrlo vjerojatno.RayMabus wrote:Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
Sto prije, do izbora za ekipu barem dva trebaju letjeti:)
2014-04-11
Gripeni su preskupi. Odgovarao bi samo E verzija, a taj je skuplji čak i od F-35.RayMabus wrote:Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
Stariji F-16, Block 40/50 bi eventualno došao u obzir, ali za cijenu koja ne bi bila veća od Baraka.
Ameri imaju od toga nešto na lageru, sa još 1500 sati naleta po platformi, što znači da bi SLEP
za nešto više(3 000 sati) bio nužan. Može i bez SLEPa, ali bi vijena morala biti skoro pa kao donacija.
Lupaš kao i obično. (Kakve ja imam veze s HDZ-om?).AssadNaPodmornici wrote:mesić je vaš HDZov igrač, ukrali drugi krug izbora Borisu Mikšiću ,da bi kao "jaca" kraljica ušla s Mesićem u drugi krug gdje nije imala šanse. Em je bio u HDZu kada si bio i ti, em ste u HDZu ukrali Mikšiću izbore koji bi razvalio Mesića da HDZ nije ukraoEroo wrote:Da ste je prepustili Mesiću i Josipoviću razbilo bi vas srpsko lovačko društvo. Jesi slijepac, jebote. Koji ti je qratz s glavom?AssadNaPodmornici wrote:možeš mislit. da se vojska njemu dala na upravljanjae 91-95 srbi bi nas rasturili ko beba zvečkuEroo wrote:Krstičević vam je od vojske u raspadau stvorio vojsku.
Činjenica je da su vam Mesić i Josipović srozali vojsku i da ju je na noge postavio Krstičević
Ok no zbog Krstičevićevog muljanja izgubili smo godinu dana a još ništa neznamoEroo wrote:Gripeni su preskupi. Odgovarao bi samo E verzija, a taj je skuplji čak i od F-35.RayMabus wrote:Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
Stariji F-16, Block 40/50 bi eventualno došao u obzir, ali za cijenu koja ne bi bila veća od Baraka.
Ameri imaju od toga nešto na lageru, sa još 1500 sati naleta po platformi, što znači da bi SLEP
za nešto više(3 000 sati) bio nužan. Može i bez SLEPa, ali bi vijena morala biti skoro pa kao donacija.
Plenky nije stručnjak za avione , praktički ga Krstičević zaribao muljanjem
2014-04-11
RayMabus wrote:Ok no zbog Krstičevićevog muljanja izgubili smo godinu dana a još ništa neznamoEroo wrote:Gripeni su preskupi. Odgovarao bi samo E verzija, a taj je skuplji čak i od F-35.RayMabus wrote:Pa nabavit će se osam komada F 16 ili Gripena i to je to , ionako za air policing više od toga ni netribadijagram wrote:Dio odgovornosti svakako je i na njemu.RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa Krstičevićem , brige me oće doć neki drugi hdzovac na tu poziciju no Krstičević nula bodova
Plenky nije stručnjak za avione , praktički ga Krstičević zaribao muljanjem
Prepisuješ s INDEX-a? Prestani to radit.
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 4 of 9