Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
Page 1 of 1
Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
https://www.poskok.info/sarajevo-se-iskonsultovalo-na-peljescu-cuprija-jok/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
ovaj komsic ej tezi oblik budaletine..ahahahaha..a onda nije li trpanje kineskog novca u sad-e isto tako podrivanje nato i americkih interesa...koji lik jebote...
2015-09-08
Re: Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
...kinezi su poslali najjeftinju ponudu i to je to..to sto neki umsilaju iz egoisticnih razloga da imaju pravo odlucivati o svemu i svacemu u hrvatskoj su umisljene budale manje do makova zrna a koej misle da imaju neviđene politicke kapacitete u svjetskim razmjerima poput ovog ridikula komsica...
2015-09-08
A što očekivati od osobe koja je u svom uredu uz sliku neumrlog maršala držala i onu Blaža Kraljevića?
Guest- Guest
...osobno sam cuo od nekih sarajlija da je lik tezi komad budale i shizofrenicara...lik koji sebe nikako da pronađe u politickom smislu...slidingdoorsoperator wrote:A što očekivati od osobe koja je u svom uredu uz sliku neumrlog maršala držala i onu Blaža Kraljevića?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...osobno sam cuo od nekih sarajlija da je lik tezi komad budale i shizofrenicara...lik koji sebe nikako da pronađe u politickom smislu...slidingdoorsoperator wrote:A što očekivati od osobe koja je u svom uredu uz sliku neumrlog maršala držala i onu Blaža Kraljevića?
Pa to se vidi iz aviona, ne trebaju ti objašnjavati neke Saralije ili bilo tko drugi. Inače mu je retorika kao nekog općinskog sekretara partije iz prošlog sustava sa debelim manjkom pameti i isto takvim viškom servilnosti prema hijerarhijski nadređenima.
Guest- Guest
Similar topics
» Dobiju li Kinezi posao gradnje pelješkoga mosta nadzor ce biti drastičan!
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
» Kinezima posao i za Autocestu do Mostara
» Britanija bivšem zatvoreniku iz guantanama dala milijun funti on otišao u ISIS
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
» Kinezima posao i za Autocestu do Mostara
» Britanija bivšem zatvoreniku iz guantanama dala milijun funti on otišao u ISIS
Page 1 of 1