Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
'Stojim iza toga kao ministar obrane i drago mi je da sam učinio sve da Vlada osigura ta sredstva i da Hrvatska krene u proces izbora aviona. Što se tiče cijele odgovornosti, ja sam tu. Već sam odlazio s funkcija, ratni sam zapovjednik i itekako znam što je odgovornost. Ne smatram da sam bilo što napravio protiv interesa Hrvatske. Uvijek sam spreman otići ako će moj odlazak pomoći Hrvatskoj. Ima i drugih stvari u životu', zaključio je ministar Krstičević.
nece otic , plenky ureduj
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Krstičević: Dali smo rok Izraelu do 11. siječnja da se očituje o zrakoplovima.
Guest- Guest
:)
infor. vas zeza
ostace bez zrakoplova
cim pise zrakoplova
znam da zeza
infor. vas zeza
ostace bez zrakoplova
cim pise zrakoplova
znam da zeza
Guest- Guest
pizzon wrote::)
infor. vas zeza
ostace bez zrakoplova
cim pise zrakoplova
znam da zeza
Krstičević se zeza?
Ne bih rekao.
Naime, riječ je o njegovoj izjavi.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:pizzon wrote::)
infor. vas zeza
ostace bez zrakoplova
cim pise zrakoplova
znam da zeza
Krstičević se zeza?
Ne bih rekao.
ma nas, bg informer
Guest- Guest
pizzon wrote:Speare Shaker wrote:pizzon wrote::)
infor. vas zeza
ostace bez zrakoplova
cim pise zrakoplova
znam da zeza
Krstičević se zeza?
Ne bih rekao.
ma nas, bg informer
Oni me ne zanimaju. Naveo sam Krstičevićev citat.
Guest- Guest
Državni i vojni vrh najmanje je godinu dana bio upoznat sa stajalištima i uvjetima SAD-a o prodaji izraelskih borbenih aviona F-16 Barak.
Još u siječnju 2018. američka strana je hrvatskom državnom vrhu uputila tzv. non-paper dokument u kojem je vrlo jasno naznačila koje sve prepreke stoje za kupnju izraelskih aviona. Informaciju da je hrvatska strana, odnosno Ured predsjednice, upoznata s problemima objavio je u petak Velimir Bujanec u svojoj emisiji “Bujica”. Američki dokument stigao je na Pantovčak u siječnju prošle godine, potvrdio je Jutarnjem listu izvor blizak predsjednici.
Prema njegovim riječima, isti je dokument morao doći i u Ured premijera te u Ministarstvo obrane jer su oni direktno odlučivali o kupnji. Radilo se o nekoj vrsti tehničkog vodiča iz kojeg se jasno vidjelo što američka strana traži da se realizira oko kupnje aviona i više-manje su te stavove iz non-papera zadržali do kraja.
nu me issati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 9 of 9