Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ako posao propadne, i dalje računamo na suradnju sa SAD-om
antisemiti ili židoviEroo wrote:Yehudim wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
Jedino se blesavi ne prave brojni protivnici ovog deala kod nas koji su protiv kombinacije
s izraelskim F-16 iz raznih razloga, a sada kruže poput strvinara.
Jedni stoga što je to dogovorio Krstičević pa su ljubomorni
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA-------Kakav rječit članak, pravo bosanski
nebi ga bolje napisa niti kolega Ero
Bi još štošta dodao. Radi se i o golim antisemitima, kakav je bija i Tito i ostala "antifašistička" bagra.
židovi su bili u redovima antifa, ne antisemiti
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
imamo izdajničku vlast i masu onih koji ubijaju svaku Hrvatsku nakanu za put u pravom smjeruprckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:ala sada ćeš nas 100 puta spamati sa temama "ako propadne uvjeki vjerni americi".
iako sam ja , i yugoslovenski index i drugi govorili da "još ništa nije sigurno" , .. pa si vrijeđao
prvo di je nama dignitet , ono Ameri nas naguzili a mi i dalje "guzite nas još". ono di je jebeni dignititet
a drugo Ameri su nas odjebali jasno je zašto - radi Plenkovića, on je za Angleu Merkel, Makrona, pijanog marksista Junkera, on je protiv Trumpa. HDZ je za vrijeme USA izbora bio za demokratsku stranku i Hillary Clinton kontra Trumpa i Republikanske Stranke. I nakon izbora (osim Kolinde) oni su kontra Trumpa. RH mediji pod kontrolom države(HINA, Jutarnji) i dalje laju kontra Trumpa. Vidi sve to USA ambasada. Zato nas je i odjebalo.
takve pokopavaju, redom izdižu nehrvatsku bagru i u redovima tzv desnice
immortal-
2014-04-16
pa putko nema moralnih problema sto je srbija u natou, nije bed, samo pokazi lovuu stvari hrvatska je jos duzna rusima za onaj s300 i jos kojesta i izvrdava da platidanni1 wrote:Ja sam za ruse.Eroo wrote:Koji si ti od onih gore navedenih pod boldano?debotoijusto wrote:ako posao propadne...
jebo ove prevarante.
Rusi su zakon.
zato bolje ne ici putinu s tim zahtjevom, odmah ce trazit dug
2015-08-06
Je,kakvi su do sad šupci bili predsjednici ovaj im je bogom dan.mortal wrote:Trump je okdanni1 wrote:Ja sam za ruse.Eroo wrote:Koji si ti od onih gore navedenih pod boldano?debotoijusto wrote:ako posao propadne...
jebo ove prevarante.
Rusi su zakon.
Ono što hoću reči je da bih radje surađivao s neprijateljem koji je spreman prodati ono što trebaš nego s prijateljem koji te ostavi gole guzice na cesti.
Jbga, ne svojom voljom.epikur37 wrote:Hrvatska klizi u ruske ralje.
a jesu vas ti rusi opciniliepikur37 wrote:Hrvatska klizi u ruske ralje.
samo o njima bubate
HR je otklizila vec davno u markelicin-makronov supak
kakvi rusi probudite se
zora je
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ako nam to većini tu ne paše .. zašto se ne pobunimodanni1 wrote:Jbga, ne svojom voljom.epikur37 wrote:Hrvatska klizi u ruske ralje.
od pisanja nema puno koristi!
immortal-
2014-04-16
Nije vrijedno akcije.mortal wrote:ako nam to većini tu ne paše .. zašto se ne pobunimodanni1 wrote:Jbga, ne svojom voljom.epikur37 wrote:Hrvatska klizi u ruske ralje.
od pisanja nema puno koristi!
Rusi, kao naši neprijatelji bi nam prodali avione koje trebamo, prodali bi nam i jeftin plin i sanirali agrokor i svašta nešto al naši prijatelji ameri nedaju.
Oteli im imovinu i na taj način takorekuć protjerali iz Juge.mortal wrote:antisemiti ili židoviEroo wrote:Yehudim wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
Jedino se blesavi ne prave brojni protivnici ovog deala kod nas koji su protiv kombinacije
s izraelskim F-16 iz raznih razloga, a sada kruže poput strvinara.
Jedni stoga što je to dogovorio Krstičević pa su ljubomorni
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA-------Kakav rječit članak, pravo bosanski
nebi ga bolje napisa niti kolega Ero
Bi još štošta dodao. Radi se i o golim antisemitima, kakav je bija i Tito i ostala "antifašistička" bagra.
židovi su bili u redovima antifa, ne antisemiti
1976.-e su isti prekinili diplomatske odnose sa Israelom...
U HR su ostali samo gologuzani kao Yehudim, koji su se
hranili na lažnim brojkama žrtava u Jasenovcu.
naša vanjska politika se potpuno raspala a plenky je i kolindu ukrotio i poslao je u kuhinju da kuha i šuti a ne vucara se pa naslikava po slačionicama sa putinom i time ljuti njegove idole u briselu.Baš danas gledam na 4.što kažu kako joj je pritiskom smijenio savjetnike jer su malo previše zurcali u desno,jednostavno je ženicu ucijenio i to je to.AssadNaPodmornici wrote:ala sada ćeš nas 100 puta spamati sa temama "ako propadne uvjeki vjerni americi".
iako sam ja , i yugoslovenski index i drugi govorili da "još ništa nije sigurno" , .. pa si vrijeđao
prvo di je nama dignitet , ono Ameri nas naguzili a mi i dalje "guzite nas još". ono di je jebeni dignititet
a drugo Ameri su nas odjebali jasno je zašto - radi Plenkovića, on je za Angleu Merkel, Makrona, pijanog marksista Junkera, on je protiv Trumpa. HDZ je za vrijeme USA izbora bio za demokratsku stranku i Hillary Clinton kontra Trumpa i Republikanske Stranke. I nakon izbora (osim Kolinde) oni su kontra Trumpa. RH mediji pod kontrolom države(HINA, Jutarnji) i dalje laju kontra Trumpa. Vidi sve to USA ambasada. Zato nas je i odjebalo.
A index je za to kriv jer piše o tome pa nas ljuti umjesto da se zabrane i indexi i živi zid pa bi vladao mir veći nego u sjevernoj koreji.
Ero?On nama iz ljubljane govori kakva je kobasica koju mi žvačemo jer on valjda bolje zna a vidi se da i zna čitat pa je pročitao nešto što ipak nije bila istina a ostale je nazvao talibanskom sirotinjom jer su eto pročitali dobro.Sad su mu dobri i drugi avioni makar njegovo nebo i neće branit a boga mi neće smjeti ni u ercegovinu.
Toliko o voljenom im hdz-u radi kojeg se na glasanju čeka i po deset sati u redu da bi se dao glas svok kimu zdrpidokrajauništipazgini.
vili40-
2015-08-02
Brigadir Tretinjak:vili40 wrote:Ero?On nama iz ljubljane govori kakva je kobasica koju mi žvačemo jer on valjda bolje zna a vidi se da i zna čitat pa je pročitao nešto što ipak nije bila istina a ostale je nazvao talibanskom sirotinjom jer su eto pročitali dobro.Sad su mu dobri i drugi avioni makar njegovo nebo i neće branit a boga mi neće smjeti ni u ercegovinu.
gini.
https://vijesti.hrt.hr/480166/je-li-stopirana-prodaja-izraelskih-zrakoplova-hrvatskoj
Ero i Hercegovci su oni koji nekome mogu dozvoliti dolazak u Hercegovinu ili proglasiti zabranu. Nema tko drugi.
Mesiću nismo zabranili, ali se podrazumijevalo, a Komšiću to moraš jasno kazati jer je bosanska gluperda kao i ti.
I da ti unaprijed kažem: F-16 Barak stiže po planu. Pripremite respiratore.
Eroo wrote:Brigadir Tretinjak:vili40 wrote:Ero?On nama iz ljubljane govori kakva je kobasica koju mi žvačemo jer on valjda bolje zna a vidi se da i zna čitat pa je pročitao nešto što ipak nije bila istina a ostale je nazvao talibanskom sirotinjom jer su eto pročitali dobro.Sad su mu dobri i drugi avioni makar njegovo nebo i neće branit a boga mi neće smjeti ni u ercegovinu.
gini.
https://vijesti.hrt.hr/480166/je-li-stopirana-prodaja-izraelskih-zrakoplova-hrvatskoj
Ero i Hercegovci su oni koji nekome mogu dozvoliti dolazak u Hercegovinu ili proglasiti zabranu. Nema tko drugi.
Mesiću nismo zabranili, ali se podrazumijevalo, a Komšiću to moraš jasno kazati jer je bosanska gluperda kao i ti.
vidim da je stanje redovno
a sto kaze krste ? hoce li ka muskarac izaci pred ljude ili dalje salje svoje poslusnike po selu da ublaze stetu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koje ljude? Nepismenu talibansku sirotinju? Ti se šališ?debotoijusto wrote:Eroo wrote:Brigadir Tretinjak:vili40 wrote:Ero?On nama iz ljubljane govori kakva je kobasica koju mi žvačemo jer on valjda bolje zna a vidi se da i zna čitat pa je pročitao nešto što ipak nije bila istina a ostale je nazvao talibanskom sirotinjom jer su eto pročitali dobro.Sad su mu dobri i drugi avioni makar njegovo nebo i neće branit a boga mi neće smjeti ni u ercegovinu.
gini.
vidim da je stanje redovno
a sto kaze krste ? hoce li ka muskarac izaci pred ljude ili dalje salje svoje poslusnike po selu da ublaze stetu
Najviši predstavnici hrvatske državne vlasti upoznati su sa sadržajem dokumenta koji je State Department 27. prosinca uputio izraelskoj vladi, a u kojem se navode američki uvjeti za odobrenje prodaje aviona F16 Barak Hrvatskoj, saznaje Jutarnji list.
Prema neslužbenim informacijama, Sjedinjene Države od Izraela traže da Hrvatskoj prodaju avion F16 u prvobitnom stanju, odnosno u stanju u kojem su ga oni dobili od SAD-a prije oko 25 godina. State Department traži odgovor od Tel Aviva do 4. siječnja.
Ako su neslužbene informacije o sadržaju ovog dokumenta točne, to znači i kraj priče o hrvatskoj kupnji izraelskog borbenog aviona.
jos nije sve gotovo , prica se po gradu da koly izmjesta ured ovi tjedan u washington
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ništ od ćifutskih kanti. I bole tak. Ne bumo trošili pare za nekaj kaj obara stari S-200. A Srbi bu mogli jednog dana dobiti S-300, jel
Poanta jest da mozete samo gore dobiti..ili najbolje nish..platite Madjarima da vam odradjuju cuvanje granica...
Guest- Guest
Boktejeba, ali ovo je gore od svih Pizzonovih proljeva. . ajme ljigavosti...
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:naša vanjska politika se potpuno raspala a plenky je i kolindu ukrotio i poslao je u kuhinju da kuha i šuti a ne vucara se pa naslikava po slačionicama sa putinom i time ljuti njegove idole u briselu.Baš danas gledam na 4.što kažu kako joj je pritiskom smijenio savjetnike jer su malo previše zurcali u desno,jednostavno je ženicu ucijenio i to je to.AssadNaPodmornici wrote:ala sada ćeš nas 100 puta spamati sa temama "ako propadne uvjeki vjerni americi".
A index je za to kriv jer piše o tome pa nas ljuti umjesto da se zabrane i indexi i živi zid pa bi vladao mir veći nego u sjevernoj koreji.
Ero?On nama iz ljubljane govori kakva je kobasica koju mi žvačemo jer on valjda bolje zna a vidi se da i zna čitat pa je pročitao nešto što ipak nije bila istina a ostale je nazvao talibanskom sirotinjom jer su eto pročitali dobro.Sad su mu dobri i drugi avioni makar njegovo nebo i neće branit a boga mi neće smjeti ni u ercegovinu.
Toliko o voljenom im hdz-u radi kojeg se na glasanju čeka i po deset sati u redu da bi se dao glas svok kimu zdrpidokrajauništipazgini.
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:Najviši predstavnici hrvatske državne vlasti upoznati su sa sadržajem dokumenta koji je State Department 27. prosinca uputio izraelskoj vladi, a u kojem se navode američki uvjeti za odobrenje prodaje aviona F16 Barak Hrvatskoj, saznaje Jutarnji list.
Prema neslužbenim informacijama, Sjedinjene Države od Izraela traže da Hrvatskoj prodaju avion F16 u prvobitnom stanju, odnosno u stanju u kojem su ga oni dobili od SAD-a prije oko 25 godina. State Department traži odgovor od Tel Aviva do 4. siječnja.
Ako su neslužbene informacije o sadržaju ovog dokumenta točne, to znači i kraj priče o hrvatskoj kupnji izraelskog borbenog aviona.
jos nije sve gotovo , prica se po gradu da koly izmjesta ured ovi tjedan u washington
Možebit i u Široki.
Ako jos nekog zanima, definitivno je.
Nista od Baraka, Ameri ne dopustaju i tocka.
Nista od Baraka, Ameri ne dopustaju i tocka.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Baldasar i dalje nemilice zapošljava: stalan posao u gradskoj upravi dobit će još 15 činovnika
» Komšić otišao još dalje!Optužio Hrvatsku da podriva NATO jer posao gradnje peljejškog mosta je dala Kinezima
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
Page 2 of 9