ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alternativna medicina opet truje ljude

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Alternativna medicina opet truje ljude - Page 10 Empty Re: Alternativna medicina opet truje ljude

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:05

Pa..svi volimo sisate,..ne sa ovjesenim vrecicama caja..

Guest
Guest

Back to top Go down

Alternativna medicina opet truje ljude - Page 10 Empty Re: Alternativna medicina opet truje ljude

Post by RayMabus Thu 22 Oct - 1:05

Lizanje , sisanje bradawića , klitorisa .....moja spećijalnost ....čisto pišem da se zna .....ono ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:07

Longi is Alive..!!! cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 22 Oct - 1:07

bogomdani wrote:Ccccc..eto sto ti je zenski prebrzi jezik a prespori mozag...
Da pojasnim..Ostrakon je imao prije u potpisu giff gdje lik kauboj,onako iz voleja opizdi zeni samarcinu,zato jer ga je uhvatila za butinu...dakle,parodija na tu shemu.,.doticna dama uopce nije moj stih.. :clown
Znači, neće te, aha :P (šalim se)
Ok, znači ako ne dođe do fizičkog kontakta, on će biti nježan, zaljubljen i pristojan, a ostalo je rizično i neizvjesno handkiss
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:09

r_nevjesta wrote:
ostrakon wrote:
ostrakon
pa navodno žene vole odlučne muškarce, samo ne znam meni bi možda trebala koja čašica žestice prije nego bi se usudio tako upasti
Uff, tebi je Meggi očito dobro utjerala respekt u kosti, pa popij nešto ako će ti to pomoći :D
megi jedna, megi druga, ma sve su one iste na kraju, ili kako im je već ime

Last edited by ostrakon on Thu 22 Oct - 1:10; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:10

r_nevjesta wrote:
bogomdani wrote:Ccccc..eto sto ti je zenski prebrzi jezik a prespori mozag...
Da pojasnim..Ostrakon je imao prije u potpisu giff gdje lik kauboj,onako iz voleja opizdi zeni samarcinu,zato jer ga je uhvatila za butinu...dakle,parodija na tu shemu.,.doticna dama uopce nije moj stih.. :clown
Znači, neće te, aha :P (šalim se)
Ok, znači ako ne dođe do fizičkog kontakta, on će biti nježan, zaljubljen i pristojan, a ostalo je rizično i neizvjesno handkiss
Nisam niti pokusao nikada.kao niti sa jednom,osim lajtli zaebancije,koja je kasnije krivo protumacena,pa sam se morao povlaciti..no sa ovom damom nikad niti u zezanciji

ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 22 Oct - 1:10

bogomdani wrote:Longi is Alive..!!! cheers
Stawit u oglas : wolim sisate , lizati i sisat bradawiće , klitoris .....zajedničko umakanje nogu u toplu wodu , duge šetnje uz plažu .....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora Thu 22 Oct - 1:11

Znaci tema je alternativna medicina

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:12

Sora wrote:Znaci tema je alternativna medicina

ako nećeš kaznu, reci nešto pametno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 22 Oct - 1:12

Sora wrote:Znaci tema je alternativna medicina
Pa ...i seks je ....medićina ....fizička aktiwnost je dobra ....za zdrawlje ....u zdrawom tijelu zdraw duh.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora Thu 22 Oct - 1:13

Mogu psovati ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Thu 22 Oct - 1:13

Mogu psovati ?
Neznam sta je pretsjednica do dana danasnjeg uradila di su joj obecanja  samo putuje nema je

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:14

uuuuuuu..!!! nemoj sad o politici... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:15

r_nevjesta wrote:
u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikad
ženama je poljubac intimniji od sexa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 22 Oct - 1:15

ostrakon wrote:megi jedna, megi druga, ma sve su one iste na kraju, ili kako im je već ime
OMG koje svetogrđe, pa nisu sve iste, neka te privlači i zanima, a neka ne, koliko vidim to je bitna razlika :) I što s onom pričom o eugenici i dobrim genima, ako su sve iste?  :roll
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora Thu 22 Oct - 1:16

Zdravo je psovati !

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:16

ostrakon wrote:
r_nevjesta wrote:
u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikad
ženama je poljubac intimniji od sexa
Sad...sve od osobe do osobe..kad se cura napali,nema nikog,pa ugrabi prvog prikladnog..daleko da krene sve od poljubaca usnama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora Thu 22 Oct - 1:18

Ovu razbojnikovu ...

2014-04-29

Back to top Go down

Post by neva Thu 22 Oct - 1:18

bogomdani wrote:ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom.. king
Da, stoji i to, manijak seksisički B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 22 Oct - 1:18

POljubać je intimniji od kontakta međunožja. Newrijedi to samo za žene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 22 Oct - 1:22

r_nevjesta wrote:
bogomdani wrote:ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom.. king
Da, stoji i to, manijak seksisički B-)
eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics