Alternativna medicina opet truje ljude
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
Pa..svi volimo sisate,..ne sa ovjesenim vrecicama caja..
Guest- Guest
Lizanje , sisanje bradawića , klitorisa .....moja spećijalnost ....čisto pišem da se zna .....ono ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači, neće te, aha (šalim se)bogomdani wrote:Ccccc..eto sto ti je zenski prebrzi jezik a prespori mozag...
Da pojasnim..Ostrakon je imao prije u potpisu giff gdje lik kauboj,onako iz voleja opizdi zeni samarcinu,zato jer ga je uhvatila za butinu...dakle,parodija na tu shemu.,.doticna dama uopce nije moj stih..
Ok, znači ako ne dođe do fizičkog kontakta, on će biti nježan, zaljubljen i pristojan, a ostalo je rizično i neizvjesno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
megi jedna, megi druga, ma sve su one iste na kraju, ili kako im je već imer_nevjesta wrote:Uff, tebi je Meggi očito dobro utjerala respekt u kosti, pa popij nešto ako će ti to pomoćiostrakon wrote:pa navodno žene vole odlučne muškarce, samo ne znam meni bi možda trebala koja čašica žestice prije nego bi se usudio tako upastiostrakon
Last edited by ostrakon on Thu 22 Oct - 1:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nisam niti pokusao nikada.kao niti sa jednom,osim lajtli zaebancije,koja je kasnije krivo protumacena,pa sam se morao povlaciti..no sa ovom damom nikad niti u zezancijir_nevjesta wrote:Znači, neće te, aha (šalim se)bogomdani wrote:Ccccc..eto sto ti je zenski prebrzi jezik a prespori mozag...
Da pojasnim..Ostrakon je imao prije u potpisu giff gdje lik kauboj,onako iz voleja opizdi zeni samarcinu,zato jer ga je uhvatila za butinu...dakle,parodija na tu shemu.,.doticna dama uopce nije moj stih..
Ok, znači ako ne dođe do fizičkog kontakta, on će biti nježan, zaljubljen i pristojan, a ostalo je rizično i neizvjesno
ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom..
Guest- Guest
Stawit u oglas : wolim sisate , lizati i sisat bradawiće , klitoris .....zajedničko umakanje nogu u toplu wodu , duge šetnje uz plažu .....bogomdani wrote:Longi is Alive..!!!
2014-04-11
Znaci tema je alternativna medicina
Sora wrote:Znaci tema je alternativna medicina
ako nećeš kaznu, reci nešto pametno
Guest- Guest
Pa ...i seks je ....medićina ....fizička aktiwnost je dobra ....za zdrawlje ....u zdrawom tijelu zdraw duh.Sora wrote:Znaci tema je alternativna medicina
2014-04-11
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Mogu psovati ?
Neznam sta je pretsjednica do dana danasnjeg uradila di su joj obecanja samo putuje nema je
Neznam sta je pretsjednica do dana danasnjeg uradila di su joj obecanja samo putuje nema je
u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikadr_nevjesta wrote:
ženama je poljubac intimniji od sexa
Guest- Guest
OMG koje svetogrđe, pa nisu sve iste, neka te privlači i zanima, a neka ne, koliko vidim to je bitna razlika I što s onom pričom o eugenici i dobrim genima, ako su sve iste?ostrakon wrote:megi jedna, megi druga, ma sve su one iste na kraju, ili kako im je već ime
2014-04-12
2014-04-29
Sad...sve od osobe do osobe..kad se cura napali,nema nikog,pa ugrabi prvog prikladnog..daleko da krene sve od poljubaca usnama..ostrakon wrote:u pravilu, ako te cura neće poljubiti, onda se neće ni seksati s tobom, nikadr_nevjesta wrote:
ženama je poljubac intimniji od sexa
Guest- Guest
2014-04-29
Da, stoji i to, manijak seksisičkibogomdani wrote:ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom..
2014-04-12
POljubać je intimniji od kontakta međunožja. Newrijedi to samo za žene.
2014-04-11
eto na,a nijednoj se nisam uvukao u gacice na prevaru iti ikako,i ja jos negativac..da sam koju sa foruma prevrnuo,ebote,zivog bi me na tocak razapeli..ne,ne,nema seksa sa curama sa Foruma..nece ici..r_nevjesta wrote:Da, stoji i to, manijak seksisičkibogomdani wrote:ostalo stoji..ja lagano se drzim povecane distance jer sam proglasen demonskim semenom..
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 10 of 14