Kamerom snimili ko truje pse
Page 1 of 1
Kamerom snimili ko truje pse
https://redportal.rs/sveze-sa-mreze/13841/zemunske-kapije:-baka-uhvacena-na-kameri-kako-baca-otrov-za-pse!-?fbclid=IwAR33m9IjrdBk007SweDoG3LFPJUfb5TYjrKnY7_SASh254Q-ipDTTRfjORs
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kamerom snimili ko truje pse
https://m.facebook.com/groups/1642704115966670/permalink/2964684070435328/?anchor_composer=false
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trovanje i uspavljivanje su tekovine urbanog načina života.
da baka živi na selu zamolila bi susjeda lovca da to odradi lovačkim alatima.
ja sam oduvijek bio za to da pasima, mačkama nije mjesto po stanovima, gdje bi u velikom broju slučajeva, nakon smrti vlasnika, kad dici dosadi, ili se jednostavno mora krenuti 10 dana na godišnji završavali na ulici. tako da im babe drže prirast pod kontrolom na ovako surov način, a s kojim se ne slažem.
jedini način da se izbjegne nešto ovako je ograničiti držanje pasa na način da se uvedu nekakvi redari koji će provjeriti kako se drži do beštije i nabiti porez za držanje što bi destimuliralo one koje hoće postati vlasnici.
mislim, kako netko može biti ljubitelj životinje, a drži je u stotinjak kvadrata preko dvadeset sati dnevno. e da, i još beštiju uškopi. ja bi rađe da me srpska baba otruje nego da me se škopi.
da baka živi na selu zamolila bi susjeda lovca da to odradi lovačkim alatima.
ja sam oduvijek bio za to da pasima, mačkama nije mjesto po stanovima, gdje bi u velikom broju slučajeva, nakon smrti vlasnika, kad dici dosadi, ili se jednostavno mora krenuti 10 dana na godišnji završavali na ulici. tako da im babe drže prirast pod kontrolom na ovako surov način, a s kojim se ne slažem.
jedini način da se izbjegne nešto ovako je ograničiti držanje pasa na način da se uvedu nekakvi redari koji će provjeriti kako se drži do beštije i nabiti porez za držanje što bi destimuliralo one koje hoće postati vlasnici.
mislim, kako netko može biti ljubitelj životinje, a drži je u stotinjak kvadrata preko dvadeset sati dnevno. e da, i još beštiju uškopi. ja bi rađe da me srpska baba otruje nego da me se škopi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nije baka nego zla stara vještica.
Sada kada znaju jel se bar netko sjetio da se sjedne u auto i pričeka bakicu jednu noć pa ju čekićem opali po glavi
Sada kada znaju jel se bar netko sjetio da se sjedne u auto i pričeka bakicu jednu noć pa ju čekićem opali po glavi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Ilegalne migrante snimili dronom opremljenim termalnom kamerom
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» Alternativna medicina opet truje ljude
» Gazda Toda truje Hrvate sa salmonelom
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 1 of 1